icon

Kdo má potvrzený termín porodu v červenci 2023?

tynuska77
10. lis 2022

Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇

kristynaprandl
19. pro 2022

@lenulinka10 tak pěkně si to do třetice budeme užívat jako poprvé, i když tys vlastně nakupovala podruhé na kluka viď? já podruhé měla vse, nekoupila jsem snad nic navíc kord když jsou narozeni oba dva v srpnu, hezky mi to sedelo velikostně, kočárek na ten se těším až bude nový😄🥰

majina
19. pro 2022

@lenulinka10 já našla srdíčko někdy kolem 8. týdne a od té doby poslouchám každý den ráno a večer 😂

@kristynaprandl taky máme všechno neutrál, teď jsem objednala výbavu do postýlky v šedo-bílé barvě ale já mám tyhle barvy ráda, takže jsem spokojená 😍

majina
19. pro 2022

@kristynaprandl a na kočárek se taky strašně těším....ten chci jet omronout tak nějak v březnu. Já už mám teda vybráno ale jsou to tři favoriti,tak si je chci osahat 😂

lenulinka10
19. pro 2022

@kristynaprandl tak to jsi mela super. No my jsme museli prave na kluka vse nové. Ale těším se ted ty oblečky jsou zase o něco hezčí. Ja jsem na tohle s prominutím magor😅🤦‍♀️ noooo ani mi nemluv na kocarek se taky těším až budeme vybírat. Ted si říkám hlavně aby bylo vše v poradku. Screening kontroly atd. A pak už se budeme jen těšit a nakupovat.

lenulinka10
19. pro 2022

@majina jeeee fakt. 🥰Tak to je super ze uz takto brzo. To hledáš hodne nizko vid? Tak jdu kouknout a objednat také 🤣🤣😅 člověk je hned klidnější vid,když poslechne a ví,ze je vše v poradku.

majina
19. pro 2022

@lenulinka10 nevím čím to je, možná tím že jsem tlustá ale není tak dole.... Kamarádka ta hledá pořád hodně nízko a já normálně na špeku 😂🤭

lenulinka10
19. pro 2022

@majina ale tak hlavní je,ze se najde ❤😊 ja prave u deti předtím poslouchala az od toho 12 tydne. Nevedela jsem,ze jde i dřív. Ale tím lépe jdu hned kouknout a objednam.🤣

kristynaprandl
19. pro 2022

@majina a vy si to taky necháte vlastně jako prekvapeni viď ? 😍holky já ho snad taky v nejbližších dnes zkusím 😄😄 chtěla jsemm fakt až ve 12tt tak uvidimee jestli vydrzim 😄
A nejsi tlustá !! Koukala jsem naa fotecku ss bříškem a mas krásné tehu brisko ❤️já bych zas rada něco přibrala maam furt stejně možná mene a brisko už mam 🤷🏻‍♀️
Tak snnad brzy mi začne chutnat a budu papkat hezky 😄

lenulinka10
19. pro 2022

@kristynaprandl no já jsem zhubla 4-5 kg sice nezvracim,ale chut na jídlo jsem neměla vubec. Az ted poslední dny se snažím jist víc,aby prcek dohnal tich par dni o kolik je menší. Tak jsem zvědavá. Jinak bříško uz mam taky dost videt 🤣🙈 z rodiny to vi jen moje a manželovo rodiče. Zbytku to chceme oznámit az po screeningu. Tak jsem zvědavá jak to dlouho utajim🤣🤣

lenulinka10
19. pro 2022

@kristynaprandl tak uz jsem sehnala angelsounds pani ho prodava par km od nas. Tak si pro něj zajedu. A budu dneska hledat🤣🥰 snad najdu🙏🙏

kristynaprandl
19. pro 2022

@lenulinka10 a kolik jsi dnes tt? ❤️dej vědět jestli jsi našla
Já vždy našla svoje srdce u ty tepny dole a pak az to miminkovy co tluce 2x rychleji než moje 😄
U třetího jde briskl vidět brzy viď 😄

lenulinka10
19. pro 2022

@kristynaprandl mela bych byt 9+4tt. Ale naposledy jsme byli menší o něco. Ale dr.rikala,ze to vse může dohnat ze neni to měření plně přesné. Tak uvidíme jestli najdu😊 joo ja taky vždy nejdřív našla svoje a pak až miminko. To je vidět hodne brzo noooo. Jeste ze je zima a chodíme nabaleny🤣🤣🤣

kristynaprandl
19. pro 2022

@lenulinka10 přesně tak 😄😄 ale starší syn se vůbec nestydí, kdyzz jsme ve školce, mi při rozeple bundě zvednout svetr a u toho hlasitě a radostně rikat mimi a hladit mi brisko 😄😄😄🤷🏻‍♀️takže tam to vi už snad všichni, ze jim za necele 4 roky poslu dalšího prcka 😄

majina
19. pro 2022

@kristynaprandl nene, taky chceme překvapení. Tak snad se žádný doktor neprokecne 🤭 ale bříško máš krásný.
Já zhubla na začátku necelé 3 kg, také jsem vůbec neměla chuť k jídlu ale za to teď.... už je mi mnohem lépe a chuť k jídlu je a hlavně chutě 😂

lenulinka10
19. pro 2022

@kristynaprandl nooo dcera to ještě neví,protože to by bylo jako když to řekněme do rozhlasu🤣🤣🤣 syn to ví 3 roky hladí bříško. Dceři to chceme rict na Vánoce. Tak jsem hledala a myslím, ze jsem našla,ale nejsem si jista na 100% zase zkusím zitra

berushe14
19. pro 2022

@majina tak to té obdivuju, já to chci vědět co nejdříve. Myslim pohlaví. Nechci mít nic v neutrální. A kdyby to byla holcicka chce manžel vsechno růžové🙈

kristynaprandl
19. pro 2022

@majina jeee a ty budeš rodit dřív než já vlastně, tak to jsem zvědavá budu taky čekat a těšit se až das vědět co se vám naarodilo😍
Už se taky moc těším až budu moct si dat na co mam chuť bez toho, aniž by mi pak bylo blivno, ztrácím naději ze to přejde 🙏🏼😔😄

kristynaprandl
19. pro 2022

@lenulinka10 skvěle, já zkusím koncem tydne rekla jsemm si v sobotu, to začnu 12tt ❤️a ještě na stedry den😄❤️, tak uvidimee 😄
Jooo přesně syn je taky kecka😄😄😄😄🙈

lenulinka10
19. pro 2022

@kristynaprandl tak jsem musela zkusit ještě jednou🤣🤣 a povedlo se. Sice na malou chvilku. Pak to někam uteklo. Ale slysela jsem🥰 joooo tak to uz budeš mít slyset krásně 😊

kristynaprandl
19. pro 2022

@lenulinka10 jeeeee 🥰🥰tak se těším 🥰to maam radost ze si slyšela prďolku 🥰

lenulinka10
19. pro 2022

@kristynaprandl ale fakt jen par vteřin pak už se někam utekl schovat🤣🤣 ale i ta chvilinka stačí 🥰

majina
19. pro 2022

@berushe14 já zase nejsem moc na barvy 🤭 takže ty neutrální jsou pro mě nejhezčí.... hlavně šedá 🥰 já asi nikdy nebudu mít takovou tu růžovou culíkatou holčičku, to by se muselo změnit asi nějak po porodu 😂🤭

@kristynaprandl jojo, já mám termín hned na začátku července a bůh ví, jestli to kvůli cukrovce nebude i dřív ale já mám zatím hodnoty krásně v normě,tak to snad udržím i dál 🙏

berushe14
19. pro 2022

@majina já jsem na tom stejně. Miluju šedou a růžovou nesnáším od vždy. A mojeho malého miluju v modré. Rozhodne radši oblecu chlapečka než holčičku😂🤷‍♀️

lenulinka10
19. pro 2022

@kristynaprandl jsem to nějak zakřikla s tím,že mi ustoupily nevolnosti🤦‍♀️🙄🤣🤣

kristynaprandl
19. pro 2022

@lenulinka10 hrůza viď 😩😩 já dneska od rána, udělala jsem si michany vajicka s kecupem a okurkou, po prvním soustu se mi zvedl žaludek, pomohlo zazvorovy lizo, pak jsem si dala rohlík a stejný scénář, po druhým lizatku uuz mi bylo dobře a teď ? Nejradši bych to okamžitě šla zaspat ale role matky ještě nekončí tak budu trpět 🙏🏼😄

lenulinka10
19. pro 2022

@kristynaprandl ja od rána prave dobre. Fakt 2-3 dny jsem se cítila super. A odpoledne to začalo 🙄 ted jak píšeš nejraději bych šla spát. Deti naštěstí chodi v 8,takže to vidím, ze zalehnu s nima🤣🤣🤣🤦‍♀️

kristynaprandl
19. pro 2022

@lenulinka10 jooo přesně, par dni dobře a pak od znova 🙈 a jak ti bylo v předešlých tehu?
Cítila si rozdíl ? Já totiž měla u kluku tehu jedno Jako druhy, jako přes kopirak, úplně na pohodu ❤️
Teď cítím obrovskou změnu, je to jiny ve všem
Mě jeden chodi v 7 a druhy kolem 9 protože už je doma nastydly tak ranní nevstava do skolky jinak by v 8 už chrnel😄

terezis007
19. pro 2022

Holky, mám dotaz. Kdo už máte za sebou víc těhu, kdy jste cítily první pohyby? Já v prvním v 17tt a teď mi přijde že cítím to samé, ale vzhledem k tomu, že jsem 9+5, tak mi to přijde brzo 😀 asi spíš halucinace že? 😆🙈

lenulinka10
19. pro 2022

@terezis007 ahoj. To je opravdu moc brzy, to se ti spis něco zdá 😊 mimi je ještě hodně malinke. Od toho 15-16 týdne to je možné.

terezis007
19. pro 2022

@lenulinka10 já mám poslední dobou vážně halušky 😆

Strana