Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
Tak Ultrazvuk dopadl na 1 s hvězdičkou, miminko je v pořádku a čekáme vysněnou holčičku 🙂 Doma už máme dva prince 🙂 tak se mne pomocnice bude hodit.
Taky vás miminka nakopávají už tak jako mne Dianka? Ráda mi skáče na močáku 😀 A trpíte některá na bolesti spodních zad pod křížemi tj. jakoby mi vystřelovala bolest z kyčlí do zad ☹ Asi už se dole vše pomalinku začíná chystat k finále, jestli ano co Vám pomáhá? Já občas sedím před naším krbem ale to pomůže jen na chvíli 🙂 Nejhorší je vstávání než to člověk rozhýbe 😀
@weweruschka já na to trpěla asi před měsícem, ale fakt měsíc mě hrozně bolela kyčel. Přesně taková bodavá bolest hlavně při vstávání z postele. Ale teď to nějak přešlo. Možná mimi skříplo nějaký nerv.
@weweruschka mě malá tedy taky kope o sto šest 😁 ale aspoň vím, že je vše v pořádku. Kyčle mě nebolí, tak to nemohu poradit.. spíš me bolí v trislech, ale to se mi prý roztahuji vazy podle pana doktora 🙂 a nějak mi na to nic nepomáhá.. 😁
No mna uz zacina kopat nejako castejsie. Predtym to bolo rano okolo pol 10, sem tam nieco poobede a potom po pol noci. Teraz mam uz pocit, ze kope stale :D <3 Asi to bude futbalista.
Tak baby radte kocarek :D lepsie dvoj ci trojkombinace. Prve babo, ci nemam ziadne skusenosti. Na vyber je ich milion...
@zuzi259
@zuzi259 espiro next dvojkombinaci
Já po zkušenostech u prvního bych se u nás na horách neobešla bez Chariota, ale to je spíš 2 varianta kočárku. Jinak mám po kamarádce Easy Quatro. Má dobré vychytávky, je velmi prostorný, jak korba tak potom sporťák.
Diky holky, ja som v zivote kocarek nekupovala a vidim, ze tych moznosti je neuveritelne vela. Prcek sa narodi v kvetnu, cize urcite korba musi byt vacsia na zimu, aby sa mi tam zmestil aj fusak. Plus kamoska mi poradila nasledovne kriteria:
- nenafukovacie kolesa (alebo bez defektove)
- sportak, aby isiel sklopit do vodorovna
- kryt proti slnku, aby isiel az hore dat a bolo aj vidiet na babo
- ventilacia - sietka
- nie tmava farba (kvoli horku v lete)
- velka vanicka (ze aj do 1 roka moze dieta byt)
- aby sa rucka nevyhejglala - dobry typ rucky, nie ten vysuvny :D
- dobra latka na umyvanie (vodeodolna)
Lahky, velke kolesa 🙂
Tak nakonec som kupila ABC design sambu taky mensi a sikovny, bol super zlacneny - no uvidime 🙂 Jak se mate holky? Mne ceka zitra test na tehotensku cukrovku.
@zuzi259 To ti nezávidím mne to čeká až 15.2 a už teď se mi tam nechce. 🙂
@weweruschka bolo to v pohode 🙂 Az na tolkokrat branie krvi. Ale drinky boli dobre :D Odporucam pomaranc.
Holky to máte štěstí, že jste to měli s příchutí a chutnalo vám to. Já to měla bez příchutě, s příchutí chemie 😅 fuj
Já byla zrovna dnes taky na cukrovce. Žádnou příchuť nenabízela. Chutnalo to jako 5 polévkových lžic moučkového cukru rozmíchané v hrnečku s vodou. Sestřička co se vrátila nedávno z mateřské zřejmě vyšla ze cviku braní krve, takže všechny 3 odběry byly celkem nepříjemné. Ale výsledky dopadly dobře, takže pohodaaa 😊
Holky mohu se zeptat jaké vitamíny pro těhulky v druhéma třetím trimestru jsou podle vás nejlepší ?
@woodoo02 :D zajtra ma dojst, lebo som to objednavala online a som teraz na Slovensku, avsak akonahle ho mam rozbaleny poslem... inak to je tento.. sa mi fajn vozil v predajni a taky sikovny.. no uvidime 🙂 dolezite bolo aby sa ten sportak dal uplne dat do lehu a mohla som ist aj s 1 rukou, kedze mam aj psa na vencenie, no uvidime ako to dopadne, naposledy som mala detsky kocar :D
@weweruschka za mna asi pestra strava, vela zeleniny a ovocia a ked tak Dcko, kedze mame dost blbe pocasie bez slnka, inak som si kupila femibion 2, ale len kvoli tomu, ze to ma uz spracovany folat a berem obden.
@weweruschka Já beru od začátku těhotenství Femibion. Teď už teda Femibion 2
@weweruschka taky beru Femibion 2

@nikolaa64
@zuzi259 Gratuluji ke krásným výsledkům vyšetření Nás to čeká s mminkem teď v pondělí tak snad už se také konečně dozvíme co čekáme 😀 Jsme už celí nedočkaví. Chtěla jsem se ještě zeptat je tu nějaká z Vás z Vyškovska a má někdo zkušenosti s paní gynekoložkou Marii Součkovou?