Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
Holky máte některá zkušenost nebo víte o někom kdo ji má s tímhle kočárkem?
https://www.imrnous.cz/kocarek-lonex-pax-trojko...
Mám ho mezi favority a potřebuju to začít selektovat tak poprosím o pomoc
Ahoj těhulky, zajímalo by mě, jestli se některé z vás nějak připravují na porod? Třeba nějaká dechová cvičení, jiná cvičení, afirmace a tak? Četla jsem knihu o hypnoporodu, tak zkouším před spaním nějaké dýchání a uvolnění. Budete některá zkoušet aniball? Nebo nějaké bylinky před porodem? Slyšela jsem taky o pozitivním účinku konzumace datlí a tak 😊
@lucina90 taky mám ten balonek doma a i jsem si s nim zkoušela hrát a když jsem četla jak moc bych ho měla před porodem nafouknout tak teda uf neumim si představit to dat bez orgasmu 😀DD jako pokud se cely spodek neuvolni těžko něco tak velkeho vytlačíte ven je to jako u porodu spoustu maminek ma problem vytlačit hlavičku ven, ale často to je kvůli tomu, že ani nezvladaji techniku uvolnění ne o tom, že by na to neměli sílu. Mám 2 porody za sebou žádný nástřihy a hlavička bez problemu vždy prošla 🙂
@weweruschka já stihla asi na 17cm nacvičit, protože pak šel prcek už ven😀 ono taky jde asi i to, používat to tlačení a dýchání
Ono nekdy je zevraj ten cisar vykupeni 🙂 <3 ja zacinam 27 tyden a zatim se citim supr, zadne bolesti, otoky atd. No jsem zvedava do kdy mi to takhle pekne vydrzi.
Tak se opět hlásím dnes jsem po kontrole konečně u nové díky bohu super paní doktorky 😀. Byla jsem v úžasu paní dr. mluvila více než já 😀 a to byl velky nezvyk oproti morousovi, kam jsem dřív chodila. Bylo mi doporučeno 3x denně magnesium a být více v klidu jelikož mám malou natlačenou hodně dole. Je pravda, že i když mne kope tak je to bolestivé a hodně dole, krom toho bolesti v zádech cítím už dlouho. Taky mám diastázi, tak jsem si objednala takový ten těhotenský podpurný pás co má pomoci ulevit od bolestí spojenou se svaly a vazy. A po cestě domů jsme si udělali radost 😀 a objednali kočárek pro naši princeznu. Uf velká starost z krku 😀
@woodoo02 mám diagnózu vcestna placenta (placenta praevia) .. 🤷♀️ znamená to, že mam placentu částečně na přední straně břišní, ale hlavně přes porodní cesty.. malá by tedy neprošla... 😔 ještě máme šanci, že se placenta posune a vznikl by hezky průchod.. to se uvidí na příští kontrole, ale prý tomu moc šancí nedávají kvůli tomu, že je od začátku na stejném místě a nechybí se (placenta) .. no že začátku jsem z toho byla špatná.. ale říkám si, že lepší než riskovat, že by se něco stalo při porodu.. 🙂
@zuzi259 tak třeba ani horší stavy nebudou.. 😊😁 každá snášíme tehotenstvi jinak.. to bys měla super 😊 já jsem třeba strašně unavená 😁 a v práci už to taky zvládám čím dál hůř.. sice pracuji v kanclu, ale už i delší sezení mi je nepohodlné.. 😁 malá mě všude tlačí.. jsem zvědavá, jak to bude pokračovat dál...

@woodoo02 taky beru Fembion 2 👍 tak snad to k něčemu je 😊