Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
@zuzi259 no tak to jsou super zprávy a jak se cítíš zatím pořád dobrý? 😊 my máme za sebou kontrolu dnes 31+1 mala váží 1 880 g je Teda prý o něco větší.. ale vše v pořádku je otocena hlavičkou dolu a placenta se mi posunula, takže bude možný normální porod 😊 takže u nás radost veliká ❤ akorát na fotce si pořád před obličej dávala ručičky 😁 no je to můra už od malinka asi
@lucina90 Držím palce mne se to splnilo mám doma 2 kluky plus manžela a čekáme princeznu. Popravdě obdivuji každého kdo čeká až miminko vykoukne na svět já bych to asi nevydržela 😀DD
@weweruschka je to hezký, že se to povedlo😊 já se taky obdivuju😅 a každý se pořád ptá a nevěří, že ti nevím 😀 ale už necelé 2 měsíce a je tu🥰
Tak babule ako sa Vam dari? My zitra zaciname 32 tyden a uz sa citim trochu viac unavene.
@zuzi259 ahoj já jsem 34 týden.. v pátek poslední pracovní den.. je to pro mě velká novinka.. nedovedu si to úplně představit, že v pondělí už nepujdu do práce.. 😁 na tomto místě jsem už 6 let, tak mi to je až trochu líto.. nicméně v práci už je to pro mě velice nepohodlné..takže se na ten příští týden i těším 😊😁 a kdy nastupujete holky vy?
Ahoj, já končím 33.týden, odpoledne na mě padá únava, mimčo je v břichu akční, některý kopance trochu bolí, v noci nevim už jak ležet, když kope 😀 už chci spát na břichu 😅 a dneska jsem nastoupila na mateřskou.
Ja jdu na materskou az 5.4. tak hadam to dovtedy zvladnu, ale pracuji z domu <3
Inak baby robili Vam nejake krvne testy v 3 trimestri, ci mate napr. dostatok zeleza atd? Lebo mne nic :(
@zuzi259 mě brali na 3. Screeningu krev na tyto testy a to bylo prý naposledy.. a tam jsem byla 28.2.2023. Ale nikdo nic nevolal.. takže předpokládám, že je vše ok.. jinak dala jsem si matersko 6 tydnu před s docházenim klasik do práce... takže tento pátek naposled a už toho dost lituji.. 🤦♀️😁 už to fakt nedavam být tam 8,5 nebo víc.. podle toho jak stihame.. 😁🤦♀️ myslela jsem si, že to v kanclu bude pohoda.. qle byl to omyl 😁.. no 5.4. Už je za chvilku.. 🙂😊 tak preju ať pro tebe nejsou poslední týdny utrpení 😁😊
Mě krev brali a výsledek ok, nic neříkali.
@lucina90 tak to ti závidím.. měla jsem si to tak dat taky.. je to fakt znát kazdej týden je to těžší 😁😊 tak teď máš chvilku si "odpocinout" než přijde mimco 😊🙂z toho soužití mám taky trochu strach.. sice čekáme první, ale bude to určitě úplně jiný život než jsme do teď žili.. taky bydlíme v bytě, kde nejsou moc vstřícný sousedi.. tak mám i obavy, abychom neměli pořád stížnosti, že malá třeba pláče.. 🤷♀️no a první dítě (nevím, jestli holka či kluk) se na mimco těší? 😊 určitě si to všechno sedne, jak má 😊❤
@zuzi259 no jsem na to zvědavá.. do léta to tu musíme nějak zvládnout.. pak už se snad budeme stěhovat do domečku.. ale těch prvních měsíců se celkem bojím.. jojo taky to slýcháme od kamarádů, že je to proste něco úplně jiného.. s mimcem.. tak jsem zvědavá.. ale to všechny určitě zvládneme 😊❤
@anonym055 být doma v prvním těhotenství byla pohoda, mít už jedno, tak se přece jen musíš už starat, aspoň, že už je starší a samostatný, celkem. Mám syna-6,5let, v září půjde do školy 😊 a za chvíli zápis a já se modlím, abych ještě byla 2v1 nebo už z porodnice doma, abych mohla jít s ním. Jestli se těší..noo bříško pohladí, občas dá pusinku, cítil i velký kopanec, ale zatím když je v bříšku, tak to "nevidí" a asi moc neví 😅 ale prý miminku půjčí hračky a vyklidí mu kousek místa na hračky 🤣
Už čekám na lepší počasí a začnu prát a pověsím si to ven na sluníčko 🙂 už se těším na jaro.
Na sousedy se vybodni, to neovlivníš když bude plakat, co až bude utíkat a dupat, jsou to děti a oni taky byly děti.

Tak holky, dnes kontrola, vse v poradku, maly ma 1290 gramov a roste jak ma. jsem 28 tt a 4 dny. Jak se citite? Ja zatim vse ok <3