Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
@weweruschka já taky pár dní přenášela a doktor mi udělal Hamiltona, abychom se vyhnuli klasickému vyvolávání. Za 2 dny jsem rodila.Tak přeji hodně sil, za chvíli už to bude venku 😀
Tak holky ktora dalsi uz porodila? Ocekavam spravy 🙂 my mame 2 tyzdni za sebou, pediater rika, ze je to zdravy a sikovny kluk a ja uz to taky zvladam lip <3 uz sa pomalu zacinam nudit :D zartuji..
Holky jak jde kojení? Mě teda děsně bolí když s malá přicucne. Je to hlodavec. Když už pak saje, tak dobrý. Ale začátek kojení je pro mě vždy utrpení až se mi kroutí palce u nohou. Jinak prdelka je hrozně hodná 😊 jen aby jí to vydrželo
@woodoo02 malé bude zítra měsíc a vůbec se mu mléko nespustil.. pouze malé množství a to jí vůbec nestačilo.. tak jsem kojila i odsavala a dokrmovala UM.. jenze mleja malo porad tak 10 ml.. takže na doporučení doktorky jsme na UM 🤷♀️.. mrzí mě to, ale asi s tím nic nenadelam..
Ja taky bojuji s plochymi bradavkami. Vytahne 50 ml len cez kloboucky, kt. Se chcem zbavit, ale ma zatim malu pusu a ja mega prsa:( tak kolobeh odsavam , prikrmujem so striekackou a snazim sa mu tam tu prsnu riasu s neexistujucou bradavkou vpalit- uz sa dari,ale zatial taha na prazdno. Drzte palce!
@zuzi259 jsou i v Brně 🙂 tady ti ještě pošlu odkaz, mrkni se na tipy - https://www.instagram.com/reel/CsoDA1Wqd1S/?igs...
@lucina90 dekuji uz u mna jedna bola a zistila, ze ja mam v pohode prsia, v zmysle, ze vpalcene bradavky nevadia, ale maly ma uzdicku a to brani kojeniu. Uz sme boli aj u ORL, kde mu ju dr prestrihla a zatial fajn, bez klobucika sa prisal a aj tahal konecne, kedze jazyk uz pohyblivy, tak vie prehltat <3 cize ja dakujem za mamilu, lebo v nemocnici a ani pediater to neriesili.. a ja v kolobehu klobucik, odstriekavacka, krmenie cez striekacku, co mi vzdy zabralo minimalne 2 hodky, uz som fakt stracala po viac ako 2 tyzdnoch nadej.
@weweruschka no to je pusinka 😊❤️ moc gratuluji 😊
@anonym055 děkuji
@zuzi259 ahoj maminky, tak jak se daří vašim miminkum? Naše malá bude mít příští víkend už 2 měsíce.. nemůžu věřit tomu, jak to utíká 😁 přijde mi to jako by se narodila včera.. byl to Teda celkem hukot..ale už to bude snad všechno lepší.. zjistili ji alergii na kravskou bílkovinu, tak teď už ji bude snad dobře, když už dáváme speciální mlíčko 😊
@zuzi259 dr jsou v tomhle na nic..napsala masticku, kterou měli namíchat v lékárně a lékárnice se ptala pro koho to je a že pro tak malé miminko to vůbec není vhodné, tím co obsahuje. Takže já dávám kokosový olej, co jde, tak jemně odlupuju a pak mám krém a šampon Sebclair. Šampon 1x použitý, krém 2 dny a seborea je skoro pryč.
@weweruschka krasna a za mna dost na tatinka <3

Díky moc za pěkná slova 😉 Je tu některá co bude rodit v průběhu jednoho týdne v Olomouci? Mám dnes termín ale malá nevypadá že by se ji nějk extra chtělo 😀