Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
Je nektera z Vas i z Brna?
@lenule86 Božínku tak to taky držím palce ať je vše ok a dopadne to dobře.
@lenule86 já už se to tak nějak naučila pichat bez následných modřin, ale upřímně už je mi ráno blbě z každého dalšího vpichu. Na to, že jsem celá potetovaná by člověk řekl, že to problém nebude, ale ta sebedestrukce je divná. Jinak 0,4 mám od začátku. To bude dobré. Četla jsem spoustu diskuzí na toto téma a je to při leidenu zkrátka lepší brát preventivně celé těhu. Jinak dnes jsem byla na kontrole 10+6 a vše v pořádku. Po těch všech peripetiích co nás provázely jsem byla dojatá jak jsem viděla jak se tam mrská drobeček 💕
Ahoj všem,včerejší návštěva gennetu v Praze nás stála hodně sil,miminko nevypadá zdravě s velkou pravděpodobností budeme muset těhotenství přerušit pro závažné vvv.Vyšlo mám patologické projasnění šíje a objevuje se celkový hydrops plodu.Vypadá to i na vady mozku.Je to pro nás bolestivé.Sice jedeme ještě za 4 týdny na kontrolní ultrazvuk, ale nečekám zázrak. Ještě čekáme na výsledky genetiky po odběru choriových klků,kterou jsem si nechala udělat rovnou včera.
Pomalu se v duchu s tím drobečkem loučím. Myslím že by ho nečekal příjemný života a já bych na těžce postižené děťátko neměla psychické síly.
Přeji vám ostatním šťastné konce🍀🍀.
@lenule86 Ach jo taky jsem držela pěsti a myslela na tebe aby bylo vše ok. Vím jak je těžké když někdo říká nebuď smutná život nekončí apod ještě bude další šance apod sama mám po potratu takže vím, jak se žena cití, přeji moc sil a ať se z toho brzy dostaneš. Já se tak nějak v duchu taky modlím aby první trimestrální screening dopadl dobře u nás jsou genetické problémy z manželovi strany tak pak dám taky vědět, jak jsme dopadli
Zdravím všechny, taky mi termín vychází cca na polovinu května. Je to se vším moje velká premiéra.
Co bych se vás tu ráda zeptala, kdy plánujete oznamovat v práci (pokud už tedy pohovor s šéfem neproběhl) ? Na první screening jdu za dva týdny. Na obě předchozí návštěvy u doktorky jsem si brala dovolenou. Kdybych přinesla razítko od "holčičího doktora" , tak už nemusím říkat vůbec nic. Poznámky a narážky už poslouchám od kolegů přes rok, kdy téma ještě ani nebylo aktuální...
Bohužel, v prosinci by měla u nás ve firmě proběhnout velká debata ohledně zvýšení platů, a je mi jasné, že kdybych šla s pravdou ven, zabývat se mnou vůbec nebudou... Co myslíte, je reálné si tohle tajemství udržet do vánoc?
@mignet Ja mam podobnu situaciu, avsak sefke som to uz povedala, na HR donesiem papiere az po 1 trimestralnom screeningu (mam 9.11. a to budem v 12. tyzdni) a budem dufat, ze mi aj tak zvysia plat jak sa budu rozhodovat v decembri (kde je aj bonus a vysledky). Neviem, ja sa citim lepsie, ze som to povedala a ked sa na mna vykaslu, co je tiez mozne, tak budem potom rozmyslat, ci sa tam vratim 🙂
@mignet S volným oblečením možná ano pokud jsi prvorodička brisko jeste ani neni vidět každé roste bříško jinak rychle ale mne jako prvorodiččce začalo nejdřív až v 5 měsící natolik aby si toho nekdo mohl vsimnout pokud nejsi jako většina co tráví první trimestr na wc či v posteli 😀 tak tu jistá šance je
😀
Holky nevíte náhodou některá zda se při rodičáku, když nepobíráte ppm, ale máte jen ten zakladní rodičák na 4 roky, tak zda se může pracovat na plný či částečný úvazek na smlouvu jako home office asistentka řiditele???
@weweruschka ja viem, ze na Slovensku sa moze max 4 hodiny ale v CR netusim :(

Jo a jinak pro holčičku bychom chtěli jméno Terezka a chlapeček by byl Kubík po tátovi♥️