Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
@lucina90 no nás to taky vyjde na 2000 jelikož jen za učast manžela chtějí další 100 a za fotku dalěí 100 😀, ale zkusim zavolat na pojišťovnu a přeptat se na co mám a nemám nárok.
@weweruschka je to masakr no..ale mám 2 velké fotky a USB s 2 videi 🍀
@lucina90 jak znám zdejší dr budu mít jen tu fotku a buhvi jestli aspoň odhad pohlaví miminka
@weweruschka zkus najít jinýho Dr. Já jsem taky v našem okolí našla ambulanci kde dělají vše až do porodu a nemusím nikam jinam. Je krásná, moderní, milé sestřičky i dr
Holky musim se vám pochlubit vyhrála jsem balíček od nuku tady na koníkovi, úplně mne dostali nikdy předtim jsem nic nevyhrála 🙂👏
@weweruschka tak to moc gratuluji 🥳🥳🥳
@lucina90 moc děkuji❤
Já chodím stále na kontrolu každých 14 dní. Na 1 trimestr testu před 14ti dny mi to ještě neřekl a teď v pondělí tam bylo tak schované, že se neukázalo co čekáme. Ale mám takový pocit, že už občas cítím jemné pohyby. ❤️🤰
Ahoj maminky,už máme kompletní výsledky z genetiky a nastal obrat o 180 stupnů,testy neodhalily žádné genetické vady,takže mimi by mělo být v pořádku. Jen lékaři neví,co tedy způsobilo vysoké NT a hydrops plodu. Čeká mě příští týden druhý velký ultrazvuk, kde se uvidí, jestli je vše jak má být.Každopádně máme zase naději🍀😍.A čekáme holčičku
Holky mate nejaky dobry tip na Krem proti striim na bruchu?

@ninibystrous ach jo :D