Kdo má termín na květen 2023?
Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
@lucina90 Ahojky holky jj mi to máme stejně na genetice jsme dopadli v pořádku a mrňe se nám do nynějška nechtělo ukázat taky na nás vystrkuje jen zadeček, tak musíme čekat do velkého utz který bude až 9.1 Snad se konečně dovíme jestli holka či kluk 😀
Ahoj holky, já se tady s Vámi loučím. V úterý jsem v 18tt porodila naší malou princeznu, našeho andilka 😇. Vám přeji zdravé miminka a Šťastné a veselé Vánoce 🎄
Kocky ako sa mate? Co nove? Cititla uz pohyby? Ja furt nic iba vecer sem tam take klop klop :D
Ahoj já jsem taky 21+2 a pohyby už cítím 14 dní několikrát denně. Už i přes pupík rukou jdou zachytit. Občas se dost leknu jak to škube 😊
No super ja som dnes 20+1 a zatial take tuk tuk/klop klop rano a vecer vnimam a potom mam pocit ako keby takeho chvenia (neviem ci sa toci, alebo cim to je) :D tak ale vidim ze este nejaky ten tyzden a asi to zacne byt viac citelne 🙂
Tak holky dnes 2. trimestralni screening a vse v poradku 🙂 <3
Tak já čekám holčičku ❤
Holky chci se zeptat, teď jsem 19+5 a zacla jsem mít takové nažloutlé výtoky, nezapacha nesvedi, máte s tím nějaká zkušenost? Na kontrolu jdu další týden.

Já mám taky hezkou fotku z poslední kontroly 🤣🤣🤣 má krásnou páteř