icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
3. říj 2018

@tynka75 já jsem kdysi používala HiPP a Niveu teď chci zkusit weledu

tynka75
3. říj 2018

Kamarádka používala i dětskou Niveu a další pouze kokosový bio olej a sudocrem 🙄

daskaaa1
3. říj 2018

@kikika87 Dnes jsem si ho zrovna vyzvedla😉

bemo
3. říj 2018

@malecek s tou stravou je to neuvěřitelné co všechno a kdy jsou schopni rodiče dát svým dětem m. Tím že už doma máme věští děti 9,7,4 a 2. Tak už to není tak jednoduché uchránit ty mladší děti od toho nezdravého. Ale chipsy a jiné dobroty jsou u nás fakt záležitost pouze narozenin, samozřejmě ta nejmladší zatím má jen ty své kukuřičné křupky. Ale když mi pak dcera přijede z oslavy od kamarádek a zjistím že pila Coca colu a koukali na Fakju pane učiteli, tak z toho teda rostu. Vychováváme děti asi naprosto staromódně, když vidím okolí. Mobily a tablety, to už mají školkové děti. Naše dcera dostala mobil až ve 3. třídě a to už byla poslední ze třídy a to jen proto že šla občas sama z kroužku tak abych měla možnost ji sehnat kdyby bylo potřeba. No celá doba nějak rychle spěchá a děti s ní. My jsme bývali rozhodně déle malými dětmi a bylo dle mého lepší. Ale to jsem úplně odbočila.

daskaaa1
3. říj 2018

@kikika87 S palenim žahy problemy nemam..no aspon neco.Myslim ze uz to bude jen horsi🤪

halasovci007
3. říj 2018

tak jsem tu dva dny nebyla a dočíst to teda trvalo 🙂

Kosmetiku jsem koupila dětskou niveu..Niveu používáme odjakživa a jsem s ní spokojená, tak snad bude i maličká..I když jste mě teda nahlodaly s tou Weledou 🙂..

Jinak já už jsem na NP a doma se teda vůbec nenudím zatím. Teď jsme dva dny lítali a scháněli věci na dodělávání pokojíku a do domečku..Napsala jsem seznam věcí, které je třeba dodělat a doladit..Chci to od manžela k narozeninám, budu mít 30tiny a nechci aby mi něco kupoval. Budu spokojená když mi navrtá obraz nebo přilepí lištu na chodbě 😀

Když se vrátím k těm návštěvám tak jsem zvědavá, zda v sobotu přijedou na manželovu oslavu i ti nachřapaní členové rodiny..Potkala jsem je totiž u doktora, já šla na diabetologii a oni s teplotama k doktorce..Uvidíme..

malecek
3. říj 2018

@halasovci007 dětská Nivea je fajn, aspoň kdysi byla s hippem to nej

malecek
3. říj 2018

@bemo já už taky u syna úplně nezabráním aby nejedl co nemá, ale brambůrky atd kupujeme taky jen na oslavy, sladkosti domu nekupuji vůbec, takže jen co je u babičky a co dostaneme, to celkem stačí. Doma je celkem naučený že to prostě doma není a nevyžaduje to tolik.
Doma nemáme ani vegetu, masoxy a podobné smakuladky.

krisatko
3. říj 2018

@halasovci007 haha to jsi jak já. Mě kdysi stačilo že jsem dostala kůly k ohradám pro koně 😀

halasovci007
3. říj 2018

@krisatko mě to příjde adekvátní..Je potřeba to udělat a věnovat tomu energii a čas, takže se musí snažit a je to vlastně jako vlastnoručně vyrobený dárek 🙂 něco v tom smyslu. Já budu spokojená a potěší mě to 🙂

halasovci007
3. říj 2018

@malecek ju tak to jsem ráda 🙂 my teda Niveu používáme co pamatuji a nikdy jsme něměli vysušenou kůži nebo tak něco a má i takovou jemnou vůni, tak snad bude malé taky vyhovovat 🙂 uvidíme..Ta Weleda je docela pálka i v tý akci..

malecek
3. říj 2018

@halasovci007 no je to celkem jinde cenově.

malecek
3. říj 2018

Zítra ráno mě čeká test na cukr tak jsem zvědavá jak to zvládnu.

bemo
3. říj 2018

@malecek mě taky čeká zítra test na cukrovku, tak jsem se na to těšila. Že budu po dlouhé době sama bez dětí a prd. Manžel volal z Rumunska, že by to stihl, ale ráno zase musí jet na Slovensko, 6 hodin cesty, tak si to zase musím obstarat sama. Před sedmou zavést do školky, starší děti se budou muset poprvé vypravit sami. Tak to zase bude akce
ACHJO!!!

malecek
3. říj 2018

@bemo u nás se budou muset chlapci taky vypravit sami, muž odveze syna do školy a pak pojede zamnou

zetta01
4. říj 2018

Dobré ráno holky, tak dneska na mě vykouklo 90 dní do porodu, tak jsem zvědavá, zda-li to tak opravdu bude a nebo se uvidíme ještě letos 🙂 je to ale opravdu hrozné, jak strašně rychle to utíká ☹

malecek
4. říj 2018

@zetta01 že začátku se to celkem táhlo, ale teď to celkem utíká, uvidíme jak na konci.

Zase jsem se včera trubka dívala na malé lásky a zase jsem se akorát sama sebe vystresovala, že to nedám .

zetta01
4. říj 2018

@malecek přesně tak, ze začátku to člověk furt tlačil ten čas, ať už je další kontrola a teď? Př. týden jdu na krevní odběry v 28tt, hned za 2 týdny poradna, týden na to 3.screening v Brně a od dalšího týdne začnu chodit na předporodní kurz, který je na 5 týdnu a máme začátek prosince a to už bude hoňka, ať mám pro mimčo vše nachystané, něco málo napečené na vánoce a do toho všeho bych měla ještě pořešit dárky na vánoce. No já se na malé lásky také dívám, ale vždy až v neděli vařím u nich oběd a taky jsem z toho kolikrát akorát vystresovaná a říkám si, že už na to hledět nebudu a stejně se zase dívám. Švagrová má termín za 20dní a o jejím porodu jsem si řekla, že nechci nic slyšet, tak jsem zvědavá jestli si za tím dostojím, ikdyž vím, že pokud to tam ustojí brácha, tak nás o svých dojmech bude určo hned informovat, pač já jí budu hlídat její 5letou dceru

krisatko
4. říj 2018

@malecek já na ně teda nekoukala ale za to jsem viděla ukázky, moc se mi líbila hláška "že jsme si nekoupili radši koně" 😀 😀 😀

tsasenka
autor
4. říj 2018

Holky, já jdu na cukr zítra, tak dneska asi lehčí stravu, páč jsem vlezla na váhu a už mám 8 kg nahoře a do porodu ještě hafo času. Ale jedu už dneska do Brna, projdu si obchody, přespím u ségry a zítra po cukrovce asi pojedu rovnou dom. Chtěla jsem courat po dětských obchodech 😀 ale bojím se, když se budu moct najest a pořádně napít až po 9 hodině, aby se mi neudělalo špatně. Takže dneska něco málo pro mimi a už jedu ve vánočních dárkách 😉

krisatko
4. říj 2018

@tsasenka já se tam ještě neobjednala ☹ mám ted týden dovču a nejak jsem to zazdila....

tsasenka
autor
4. říj 2018

@krisatko Mně rovnou objedná sestřička. Jdu na cukr, jak mě "odpíchnou" jdu vedle do poradny a zase se vracím na cukr. Dvě mouchy jednou ranou 🙂

priefi
4. říj 2018

Ahoj Holky, ja zrovna sedim na cukru. Mamka sla taky na odbery do stejneho mista, tak mi dela doprovod s malym. Ted se sli projit ven. Tak nakonec ne 2h, ale 2,5h. Prvni odber, pak cekani na vysledky, zda daji drink nebo ne, pak drink, myslela jsem, ze ho vratim zpatky a tocila se mi hlava, nejhorsi bylo prvnich 15 min, pak se to zacalo zlepsovat. Za pul hodky posledni odber a hura s prckem domu

tsasenka
autor
4. říj 2018

@priefi Tak ať to dobře dopadne, už se těším, jak to budu mít zítra za sebou.

malecek
4. říj 2018

Tak já jsem právě dorazila domů z testu na cukr, 7:15 první odběr ,hladina 4,90 prý ok, v 8:00 glukóza , chutnalo to něco jako magnosolv ale mnohem sladší, dalo se to vypít. V 9:00 další odběr, v 10:00 poslední odběr a rovnou do bufetu na bagetu. Vydržet se to dalo, semtam pocit na zvracení, ale hned to přešlo.
Byly jsme tam 4 těhotné, jedna neměla břicho snad žádné , druhá jen jako by trochu nadváhu, třetí takové malé hezké a já takový balvan 😂😂😂

priefi
4. říj 2018

Konecne doma, na stole teply cajik a odpocivam. Za chvilinku pujdu delat malemu obidek. Dnesk od 5 vzhuru 😅 maly chtel vstavat s tatinkem... jsem remcala, kdo to ka tak dlouho vydrzet hladem 😅 vstavala jsem o 40 min pozdeji, pak s malym na mhd, krev mi sice vzali pred 7h, ale laborka fungovala az od 7h, takze drink mi sestricka prinesla v 7:23 a pak posledni odber v 9:25, na miste jsem si snedla chlebik a napila se vody a slo se domu pesky, bus nam jel az za 20 min, nechtelo se nam cekat 😅

zetta01
4. říj 2018

No tak když zmiňuješ břicho, tak přidám to své. Jsem z toho docela nervní, jelikož poslouchám furt od švagrové, jak mám malé břicho, že ona když byla tak jak já, tak už měla pořádné břicho. Teď se přidala i teta, která když otěhotněla měla pomalu 100kg, tak prý nevypadám vůbec těhotně, docela mě to pak mrzí, furt takové narážky a nějak je nechápu, že to dospělý lidi vůbec řeknou kor, když snad ví, že každá to máme jinak, ale miminka jsem měly ve stejnou dobu všechny stejné, když rostli podle tabulek, tak jak měli. Jinak já jsem dneska přesně 27+1 a nahoře 5,5 - 6 kg

priefi
4. říj 2018

@zetta01 nejlepsi jednim uchem tam, druhym sem... ja u syna dlooooouho nemela brisko. V 9.m mi neverili, ze uz budu rodit, pry takove pidi brisko. Zato si to ted vynahrazuji, brisko vykouklo brzo a 13 kg nahore jak by smet 😅 ale uz se ten prisun kg zpomaluje, ze zacatku to slo tak hrozne rychle naboru, ze jsem nechapala 😂 Narazky typu, kde mas bricho, nebo ze mas velke bricho, nechapu a jsou to fakt pitome narazky 😉

zetta01
4. říj 2018

@priefi jako přesně tak, mě se na švagrovou ani nenapadlo nějak podívat a zkoumat, jak má veliké břicho a ona první co mě vidí, tak je ukaž, už ti porostlo břicho. Jako ze začátku jsem se to snažila neřešit, ale jak je to furt, tak to člověka štve. Jsem říkala, že snad lepší menší břicho, bude se líp zatahovat než mít břicho, jak kdybych čekala trojčata, znám i takové kamarádky.

krisatko
4. říj 2018

@zetta01 já bych si z toho taky nic nedělala. Jak píšeš každá máme břicho jiné. Mě třeba teď rostlo rychleji než s andílkem, ale jen co se optiky týče. Váhový přírůstek nám stejný. Díky bohu se obleču do všeho co jsem měla ještě před tehu krom kalhot, ty nosím už od srpna těhotenské, nemám ráda zmáčklé břicho ani normálně, ne tak ještě těhotná. Jediný kdo moje břicho řešil byla mamka, ale ta jen říkala "je ty už máš bříško" a pak doktorka teď na poslední kontrole, kdy říkala že mě s tím kopečkem skoro ani nepoznala protože je fakt mezi kontrolami mi docela vykouklo

Strana