icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
27. říj 2018

Dobré ráno všem.Je tu někdo,kdo uz koupil kocarek Roan a resi ted autosedacku? 😀 Jinak noc udesna a od peti opet vzhuru takze parada faKt 😯

zetta01
27. říj 2018

@halasovci007 dneska se pokusím nafotit a pošlu ti to 🙂

halasovci007
27. říj 2018

@zetta01 děkuji 🙂

krisatko
27. říj 2018

@halasovci007 my budeme teprve objednávat a manžel se rozhodl, že vezmem tu jejich roan Milo .... No... Nevím nevím. Ale přinejhorším se dá kdyžtak koupit až jak se nám nebude pozdavat jiná

priefi
27. říj 2018

@malecek je pravda, ze znama taky rodila v porube, vybrala si tuto porodnici, protoze na jinem oddeleni pracovala jako sestra sestra jejiho pritele a rikala, ze strasne, ze od fn cekala neco jineho. Ze na ni tlacili, ze ma tlacit a ze se k ni chovali, ze je neschopna a ji to neslo a neslo, byla cela zasekana psychicky diky tomu natlaku a nakonec to myslim skoncilo cisarem. Ze cekala jinou peci. Jina kamoska tam mela rodit planovanym cr, ale diky natlaku ohledne hmatu, ktery by mimi otocil, aby mohla rodit prirozene, vymenila porodnici za karvinskou a spokojenost.

priefi
27. říj 2018

@halasovci007 my mame roan a sedacku maxi cosi cabriofix. Roan ma sice svoji sedacku, ale ta je podle me pidi a moc bezpecna mi neprisla, takze jsme koupili dvojkombinaci, nikoli tri. K maxi cosi a cybexu lze dokoupit nadstavce ke kocarku a mas trojkombinaci. My jsme nakonec ale rozhodli, ze trojkombinaci vyuzivat nebudeme, protoze pro mimi to neni zrovna nejlepsi poloha v sedacce a sedacka neni tak pohodlna jako kocar. Takze jsme nadstavce nakonec nekoupili, ale sedacka byla vybrana tak, aby byla kompetentni.

priefi
27. říj 2018

@zetta01 jj, budu rada, ale jen jestli budes mit cas. V knihkupecstvich jsou tyto knihy obvykle ve foliich a tim padem se clovek nemuze ani mrknout do vnitr.

krisatko
27. říj 2018

@priefi no já bych taky radši maxi cosi ale manžel zas že stačí tamta. No uvidíme jak bude vypadat az dojde. Jinak jsme se na Emu byli podívat v týdnu aby manžel zkusil výšku rukojetí atd a nakonec nepojedeme do Polska ale objednáme přes obchod tady. Mají ji za 10500 tu dvojkombinaci plus sedačka, takže si myslím že se to už ani neoplati tam jet navíc tady pripadne reklamace atd vyřešíme snáz.

zetta01
27. říj 2018

@priefi určitě Vám to holky nafotím, jak bude chvilka 🙂

priefi
27. říj 2018

@krisatko za me sedacku nedoporucuji, divala jsem se i na polske recenze a maminky hodne na ni nadavaji. Problem je i v tom, ze sedacka je do 13kg, avsak velikostne do ni vejde jen 9kg dite, takze budete muset resit novou as driv. Do urciteho veku neni moc vhodne, aby dite jezdilo po smeru, je pro nej lepsi protismer s ohledem na velkost hlavicky vuci telicku a v 9kg to teda jeste plati urcite. Syn v maxicosi vydrzel fakt dlouho, jine deti, uz musely jit do vetsi a on vyuzil maxicosi cabriofix vazne hodne dlouho. Ma 2 vynimatelne vnitrky, takze roste krasne s ditkem. Taky jsme si rikali, ze nebudeme resit, ze poridime trojkombinaci, ale ty recenze me hodne odradily a udelala jsem dobre,.ze jsem ji zavrhla. Jedno z nejlepsich rozhodnuti, ktere jsme udelali. Navic pro nas byla dulezita i bezpecnost. Maxi cosi cabriofix byla v 2016 nej v testech. Pokud Vam jde o tu trojkombinaci, tak maxicosi a cybex maji k roanum nastavce 😉

halasovci007
27. říj 2018

@krisatko me jde spis o to,ze chci objednat autosedacku z netu (kocarek mame jen korbu a sportak) a nevim jake adaptery na to jdou.Ze na to jde Cybex to nam rekla ta pani v obchode..Abych nrkoupila pres net neco,co mi tam pak nepujde nasadit a je vubec potreba davat vajicko na kostrukci?Ven budem jezdit korbickou a napr do obchodu muzu dat vajicko do kosiku ne?

halasovci007
27. říj 2018

@priefi takze na to jde koupit i ta Maxi cosi na ten roan?To mi ta pani vubec nerekla!!Hned mi nabizela sedacku Cybex (ale obe jsou v prvnich trech nejbezpecnejsich ze jo?) A na to je ta sama zakladna ta baze jako na Cybex na ten Maxi cosi?

halasovci007
27. říj 2018

@krisatko tak nas ta Emma vysla 11.600 za korbu a sportak.U vas je dobra cena 😉

halasovci007
27. říj 2018

@priefi ha uz jsem se docetla o bezpecnosti. 😂😇 my jsme prave ani nechteli tu jejich.

sarkoc
27. říj 2018

My jsme třeba sedacku na kočárek nepripnuli ani jednou...měli jsme teda dvojkombinaci a Cybex k tomu, ale v sedacce byla opravdu minimálně. Teď jsem taky vybrala dvojkombinaci a sedacku máme tu po Elisce. Adaptéry ani pořizovat nebudu. Do obchodu buď na vozík nebo do satku apod.

priefi
27. říj 2018

@halasovci007 jj, posilam polsky ofiko web vyrobce, jsou tam vypsane vsechny sedacky, ke kterym to jde. Najdes to u "adaptory do fotelikow" (nebo tak nejak) jsou tam loga vyrobcu, u kterych to je mozne
http://roan.pl/#emma.html
Jinak nevim, zda adapter je stejny pro cyb3x a maxi cosi 😉 to uz je spis dotaz na prodejce 😉 my to nakonec nevyuzili. Syn byl v sedacce minimalne

halasovci007
27. říj 2018

@sarkoc
@priefi dekuji za rady.Na video mrknu - snad budu rozumet.. 😁😇 ale stejne asi vezmu tu Cybex..

priefi
27. říj 2018

@halasovci007 to neni ale video 😉 jen info ohledne vhodnych sedacek 😉

halasovci007
27. říj 2018

@priefi to nevadi.Jdu zapnout pc a mrknu na to 😉 dekuji

bemo
27. říj 2018

Ahoj holky, vím, že tu některé šijete. Chtěla jsem se zeptat, chtěla bych ušít dětem čepice, nevím jaký materiál by byl nejvhodnější a kde ho sehnat. Mohli byste mi prosím poradit? Díky.
@tsasenka

martinasip
28. říj 2018

Ahojte nestíham ani docist.. byla jsem v nemocnici...opakovane ledvinove koliky... Mám nejaku bakterii a musim dlouhodobe antibiotika 😑 mala je ale v poradku.. Ted 28+0

buchosab
28. říj 2018

@halasovci007 A nad jakou uvažuješ sedačkou od Cybexu? Já na ně taky koukala a nedokážu se rozhodnout. Hlavně ty ceny :-/

priefi
28. říj 2018

@martinasip to je mi lito, hlavni je, ze miminko je v poradku

priefi
28. říj 2018

Holky, par dnu zpatky se mi zdal zajimavy sen. Zdalo se mi, ze jsem porodila naseho druheho syna a potkala jsem jednu tetu a rikam ji, ze uz jsem porodila chlapecka, mel 3,120kg a 49cm a jmenuje se... aha, no jo, vzdyt jeste nema jmeno, to musime vymyslet, v porodnici to byl takovy frmol, ze papiry nikdo neresil a to klucici jmeno tam nebylo. Honem jsem volala manzelovi, ktery byl na ceste na matriku, ze rodny list nedostane, ze jsme nasemu chlapeckovi jeste nedali jmeno a jake teda dame? Tak manzel, ze teda dame to, nad kterym jsme nejvic uvazovali a ja na nej a to je Mikulas? A on ze jo. Pak se mi zdalo, ze jsem rekla mamce, ze to je Mikulasek a ona se hrozne na to jmeno sklebila a remcala 😂 Mno... ale ten sen mi nedal a zacali jsme to s manzelem znova a znova resit a zas a znovu se vracime k tomu Mikulasovi. Takzebychom uz pro naseho chlapecka meli jmeno? Asi bychom mu rikali Miki, ale mi se libi i Majki (to jsem spise priradila Markovi, ale manzel rikal, ze i Mikulasovi by se takto dalo rikat, kdyz se takto muze rikat i Michalovi, Mi jako Mi). Tak jsem zvedava, zda u toho jmena opravdu zustaneme, ale vypada to ze jo 😊 No.... moje mamka se ale urco sklebit bude 😅😂 to jmeno se ji nelibi, ona by tak nejradeji Davidka

@tsasenka co si myslis Ty o Majkim pro Mikulase? Prece jenom u Vas uz to je hotova vec, ze budete mit Mikulaska 😊

arielka222
28. říj 2018

@buchosab výborná je Cybex Cloud Q Plus. Je sice těžká. Ale jsem s ní moc spokojená. S adaptéry na kočárek úplná pecka ptz jde sklopit do.lehu a dat stříška, takže občas mi nahradila i korbu a v testech špička v bezpečnosti. I kamarádky si ji.chválí, tak jukni 🙂 akorát cena vyšší no.

malecek
28. říj 2018

Ano souhlas taky jsme koupili cloud q plus, je dražší ale super.

malecek
28. říj 2018

@priefi Mikuláš je krásné jméno 👍👍

halasovci007
28. říj 2018

@buchosab budu brat Cybex 😉 ceny jsou strasne u vseho co se tyce deti jak jsem zjistila.Ze dite stoji kolem jednoho milionu Kc se rika.Me teda prijde ze je to mozna i vic kdyz vidim ty ceny vseho kolem..

bemo
28. říj 2018

@priefi tak to je jasná volba, když už se ti i o tom takhle zdá. Mě se jméno Mikuláš moc líbí a asi bych o něm i uvažovala. Ale tak nějak už máme vybráno a nedávno jsem se ujistila že asi to tak má být. Přišli je domů z jedné oslavy a děti byly hlučné a protože už byl večer, tak jsem je okřikla, že tady nemůžou takhle hlučet, že Šimonek spí. No a to jsem tedy nespala, to byla úplná realita a ne, nic jsem nepila. Prostě to ze mě naprosto přirozeně vypadlo a všichni ztichli a zírali na mě 😀 Manžel samozřejmě že už to jde vidět že je to páté těhotenství, že mi to leze na mozek. Ale já jsem se přesvědčila, že to je správné jméno pro nás.
@halasovci007 jj, pro děti je všechno drahé, boty, oblečení a hlavně ze všeho rychle vyroste. Hlavně boty, když chceš kupovat trochu kvalitní a stejně jsou na jednu sezonu. Já mám boty třeba 8 let a děti za stejnou cenu má 4 měsíce. Moc to těm rodinám nikdo neulehčuje.

buchosab
28. říj 2018

Já přemýšlím o Cybex Aton 5. Ta Cloud Q Plus mi přijde tedy jednak dost drahá a také nevím, kdy bych ten leh využívala. Chci to vyloženě jako autosedačku, na ježdění bude kočárek. Tak snad neudělám s výběrem chybu.

Strana