Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@sarkoc tak nakonec vari muz jejich recept (pirohy) sice mam mouku po cele kuchyni a budu uklizet nejmin hodinu,ale cenim,ze zase jednou uvaril..
@zetta01 ja vim,uz se s tim budu muset smirit..Ale jakoby mam cisty svedomi,ze jsem se na to nevybodla a neco pro to udelala..Holt to je moje dan za moje vytouzene miminko..A ma to hodne holek i kolem me akorat se s tim musim srovnat ja sama..Muj manzel mi vynadal,at si nedelam hlavu,ze vyblednou a ze me bude milovat i se striema stejne (ne ze by me nepotesil) ale stejne sem doufala,ze nebudou..Az budu mit malou v naruci na nejaky strie si ani nevzpomenu..Spis ze ty strie vidim a ji furt nemamasi hormony 😂😂
@kikika87 no uklidila jsem a ted manzel delal pirohy a muzu zacit znova.
😂😂 no taky jsme prave omezeni surovinama a uz me ani nenapada co varit porad..😔 Tak ja vcera taky poklidila koupelnu-kohoutky nalestila,vydrhla zachod,dnes vypada jako kdyby se rok nemyla.Umyvadlo spinavy a zapatlany,kohoutky zakapany a koberecky plny hliny..Ne ze by se nezouvalo,ale ta hlina se lepi a na spodek kalhot a furt se taha dovnitr jeste kdyz bylo mokro 😖Nj chodilo se zvenci na wc (koupelna je uprostred baraku-druha koupelna prave pak bude fajn,ze mi nezaspini zase pulku baraku kdyz je akce a chodi se na wc) a zase se natahal bordel (vzdycky si rikam,ze pred akci nebudu uklizet,ale cloveku to neda aby navsteva prisla do neporadku).No tak to bych jim podekovala,ze to stale rusi fakt.
Meli by vam dat kompenzaci..Tak jste skocili alespon nekam na veceri kdyz uz jste byli nastrojeni do divadla?
@zuzekk presne - neporadek se sam neuklidi,teda bohuzel 😂😎😇
@halasovci007 tak dej pak vedet, co Ti reknou, co je vhodne a co ne 😊 ja mam poradnu az za dlouho
@sarkoc tak to je fajn, je moc hodna, ze je ochotna. Moje mamka taky jak muze, tak pomaha, je fajn, kdyz je treba, ze je mamka ochotna a nabidne se sama
@halasovci007 přesně tak, to je ten nejlepší přístup, stejně s tím člověk nic neudělá a zbytečně se kvůli tomu trápit to nemá smysl. Jak píšeš je to daň za to vytoužené miminko a hold, každý si odnese tu daň nějakou jinou. S miminkem v náruči budou nějaké strie tytam uvidíš 🙂
@halasovci007 a i jinak má řadu kvalitních vlastností- např. samovolně nabývá aniž by se člověk nějak zvlášť snažil, vydrží velmi dlouho na jednom místě a zároveň dovede být všudypřítomný..
@zetta01 to kazdopadne..Dneska mi posilal kamarad video jejich chlapecka narozeneho v cervenci jak se krasne chechta-je to proste zazrak nadhernej mit mimco.Uz se moc tesim 😍
@zuzekk jj a taky se sam mnozi aniz by k tomu kohokoliv potreboval 😂😎
@priefi urcite pisnu,co se dozvim 😊😉
@priefi Mně na zkrácení první doby porodní pomohlo stát. Při prvním porodu mě nechala celou dobu porodka ležet a porod se rozbíhal fakt pomalu.
U druhého porodu, co jsme dojeli do porodky, jsem si ani nesedla, jen jsem stála. Bolesti nebyly tak hrozné, dalo se to rozdýchat. No a pak to přišlo, to jsem si nechala zavolat porodku a již to bylo v jejích rukou. Každopádně druhá doba porodní byla naprosto šílená, mnohem horší, jak u prvního porodu. Jsem si vzpomněla, na vtip, že rodící maminka už nemohla a řekla, že končí, odchází, že má toho dost. No, já jsem na tom byla stejně, ale už mi to tak vtipné nepřišlo 😀 Taky jsem to chtěla zabalit, nemohla jsem.
Jinak teda holky, já o porodu raději moc nepřemýšlím, mám z něj strach. Kdyby to aspoň tak nebolelo, kdyby se dalo říct, jo bolí to, ale dá se to vydržet. Ale pro mě je to pravý opak. A porodka je vtipná, že přitáhněte si nohy, ale to bylo pro mě ještě mnohem horší, jako kdyby do mě řezali zaživa. Musím si najít asi nějakou "úlevovou techniku", nebo rodit dítě menší, jak 3,5 kg. 3,1 kg, jak jsem pochopila, že musím přes bolest šlo na první pořádné zatlačení.
@halasovci007 No tak to bych byla vztekla kdyby se druhý den zase takhle zaneradila ta koupelna. Jo stavili jsme se na chvíli v restauraci, půl hodiny. No moc se to nevyplatilo. Trochu mě bolí v krku tak sem si vzala tantum verde, snad je to ok. Nechci být nemocná 🙄
@kikika87 to teda neni dobry..A tantum verde se muze v tehu?Bacha na to cist pribaloce letaky i na tom zelezu co mam napsane z gyndy pisou jen po domluve s lekarem..A to si vystydla cestou?Taky jsem byla nastvana,ale je to proste udrl uklizet porad dokola..Naladu mi zlepsila mala svagrova.Dneska zase malovala 😍 mam z toho moc velikou radost..A odpo jsme kupodivu dobourali i boudu..Rozpadala se pod rukama jsrm rada,ze je dole.Ted uz "jen" narezat to drevo z ni..
@halasovci007
@priefi Někde jsem četla, že jedna tableta ještě nikoho nezabila😁 třeba zrovna zabere. Zítra si seženu když tak něco jinýho.
Je to krásný 😍
No tak já tu sedím A koukám do zdi. Tak mě chytla záha, že kdybych si lehla tak budu zvracet. To sem se asi pretlaskala na oslave🤔
@kikika87 a uz je to tady.Uz se vykrucuji,aby nemuseli nic pridavat.Njn dosadili tam bezdetnou karieristku-tak nic jineho cekat nejde ze..
Taky mi vecer bylo nejak soufl a palila me zaha..Vypila jsem sklenici mlika a sla chrnet brzo a uz ted cumakuju dostropu zase brzo rano.. 😣🤔 asi si nevyberes-ale je mi dobre vecer se mi taky chtelo az zvracet.Nebyl nejakej blbej tlak?
Bránko, taky jsem vzhůru už tak hodinu :-/ Holky je možný, aby mě to naše škvrně kopalo jakoby do kyčle, nebo do třísla...? Už tak třikrát jsem měla zvláštní bolest co mi vystřelila do třísla a pak zbytku nohy... Teď před chvílí :-/
Jsem na to zvědavá, řidičák je zalostny. Jestli se toho navýšení vůbec dockam, chtěla bych druhé dítě či nejdřív (kvůli věku). Jinak nespim od 3:45, pes mě utlacuje v posteli, tak jsme bojovali o místo 🙂.
@halasovci007 myslim, ze 1.1.2020 by to uz klapnout mohlo a pokud to klapne, tak jsme za vodou a tyka se to bez sebemensich problemu i nas 😊
@priefi tak uvidime mno..
Holky dneska mam nejakou kreativni naladu.Az poklidim a uvarim pujdu fotit mam cele rano na mysli vyfotit par fotecek s botickama nasi princezny 😁😍
@priefi Původně to měli zvedat už teď od ledna, tak snad se dočkáme za rok. A mohli by to zvednout i víc, než jen o 80 tisíc 😀
Jinak holky, já jsem poslední dobou tak unavená, že bych prospala celý den. Od toho 30 tt se mi to obrátilo, předtím jsem nemohla v noci vůbec spát a teď zase nemůžu vstávat, když v 6:30 zvoní budík do školy.
@halasovci007 Pokojíček je nádherný 🙂
@zuzekk mám 40 ky 🙂 Nosila jsem klasický kalhoty mozná první dva mesice, ani ne. Jelikož sedim celej den u PC tak mi to vadilo na bricho. Takže sem to řešila leginama, pak těhot leginama ty jsou strašně fajn a pak jsem naskusala do lidlu a koupila si dvoje za 280kc velikosti 40 a ty už asi odnosim, ty mi jsou fajn 🙂
A ještě jednou já se zvláštními pocity. Kopání nebo tlaky na "spodek" asi přímo na čípek, nevím , je to běžné? Cítím malou strašně dole, pořád tyhle šťouchance na spodek a buď se boulí nebo mi tvrdne břicho.....
@priefi tak já jsem našla na netu že mužou bát o 25 týdne.. a včera večer kamoška přišla s tím, že je měla od 7mého měsíce parkrát. No todle trvalo tak dvě minuty ani ne a jak jsem zacla chdoti tak to přešlo, mohlo to být tím, že tam byla špatně natočená a na něco mi to tlačilo, to mě nenapadlo. V každým případě bych asi už měla zvolnit a odpočívat, tři týdny mám do mateřské do toho se ještě budeme stěhovat z toho mam docela bobky, ale to nějak dáme a od prosince leháro a pohoda 🙂 Asi využiju pomoci co mi byla nabídnuta na vybalování atd. Sice jsme si myslela že to zvládnu ale do toho budu předávat v práci ještě agendu atd takže toho je fakt moc ted.

@halasovci007 Tak já už to mam za sebou, vzala jsem to fakt pečlivě, koupelna a záchod se bliští. Za to teď zase ten zbytek ne😂 a je mi lépe kupodivu, asi se mimino pohlo a zaha mě taky přestala pálit. Mě zbyl oběd od včera, dneska už fakt nevarim. No panu Pracharovi mladšímu se asi nechtělo hrát , přijde už mi fakt moc zrušit představení pár hodin před. Vsadím se, že jsme nebylo jediní co tam dojeli. Kdyby to bylo poprvé, ale na jaře to zrusili den před. Tak ať něco vymyslíš, já jsemm většinou dost omezena prázdnou lednici😂