icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

priefi
7. lis 2018

@zavodnice tak to jsme na tom podobne 😊
@bemo 108 je docela malo, snad to tentokrat budes mit vyssi 😊

krisatko
7. lis 2018

Tak já taky zapatrala v prukazce a mám tam hodnotu 123 🙂

krisatko
7. lis 2018

Jinak holky myslíte že by mi utrogestan mohl způsobit nějaký zánět tam dole?

halasovci007
7. lis 2018

@zavodnice taky mám zítra utz 🙂 jen doufám, že bude všechno ok. Dneska jsem pobíhala celý vycházky po krámech a strašně mě odpo chytala bodavá bolest do boku, asi jsem to přehnala :-/

zavodnice
7. lis 2018

@halasovci007 No jsem zvědavá, mám nějaké stížnosti, tak jsem zvědavá, co mi na to doktor řekne 🙂. Připadám si spis jako důchodce, pořad bych si na něco stěžovala. Navíc jsem si v pondělí hnula se zadama, vystřelilo mi to do prave půlky zadku a od té doby sotva chodím, nemůžu poradně na nohu a když se to rozleží, to je peklo 😀... a spoustu dalšího.

zavodnice
7. lis 2018

Ale tu bodovou bolest mám taky. Nedávno mě to chytlo v praci na schodech. V tu chvíli bych si nechala i zavolat sanitku. Zůstala jsem viset nakrocena do schodu, nemohla jsem ani dat nohy k sobě, narovnat se. No za 10 minut jsem se aspoň narovnala a za dalších deset jsem vysplhala nahoru 😀. Tak rada jsem na svoji židli ještě nesedela 😄.

veselaopicka
7. lis 2018

@halasovci007 ja se teda o nej delit nehodlam😃😃 staci ze ta nase chlupata potvora je zvykla chrapat v posteli/ civava/ takze se tam nacpeme obe.

halasovci007
7. lis 2018

@zavodnice taky si připadám jak důchodce, vstávám z postele přes loket a bok, nemůžu spát a po tom železu mi taky není úplně dobře, zeptám se zda by mi nemohl napsat něco, co nemusím brát nalačno ☹
@veselaopicka mno my máme v podstatě každej svůj teď 😀 ale když má manžel noční mám vlevo i vpravo po jednom jsem jako obložený chlebíček 😀

priefi
7. lis 2018

@halasovci007 to, co beru ja, neni treba jist na lacno, je to Ferro Folgamma, ale ja koza to dnes na lacno vzala a po chvili pila cerny caj. Zitra to zkusim pri snidani a cerny caj si odpustim. Snad mi nebude zase blbe. Ale kazdopadne, dopo zaludek na vode, pak me prehnalo a pak se to zacalo zlepsovat. Dnes jsem dokonce mene unavena nez predchozi dny a neskubou mi tak nohy, jako pred tim
@krisatko a jeste stale beres zelezo? Jake mas problemy po ustrogestanu?

krisatko
7. lis 2018

@priefi teď ho neberu. No mam pocit že nějaký zas kvasinky nebo zánět nebo tak něco. Je možné že bych tak hned reagovala na hormony v něm obsažené?

halasovci007
7. lis 2018

@priefi no zkusim se zeptat, jestli mi nedá tohle 🙂

zetta01
8. lis 2018

Moc prosím holky, nemáte některá zkušenost či nějakou radu co na opar na puse? Nejdřív to byl jen malý opar, který se mi teď pěkně rozlezl. Manžel se mi stavoval v lékárně na něco co bych mohla, ale lékárnice mu dala akorát jakousi mini mastičku za 150kč a je jí celých 10g, že leda tohle, ale teda nepřijde mi, že by to nějak pomáhalo, už jsem z toho nešťastná ☹

semmi
8. lis 2018

@zetta01 zkusit hemagel a nebo na tamponek teetree oil. Ten mi nedávno zabral na hooodne velky opar.

priefi
8. lis 2018

Jinak holky, ted se citite jako duchodce, ale muzu Vam garantovat, bude hur 😂😂😂 nenadarmo se rika, ze tehu trva 8 m + rok 😅 ale nejhorsi byly u syna asi ty posl.2tydny a top posledni dny (ale to uz jsem prenasela tak trochu)

priefi
8. lis 2018

@krisatko a jak se to projevuje? Svedenim, rezanim? Pokud ano, zanet tam opravdu muze byt. Pokud pouze silnejsim vytokem, tak ja sice mela gynprodyl, coz je to same a jak se rozpoustel, delal celodenni svincik

veselaopicka
8. lis 2018

@zetta01 ja sem pouzila slivku.. pekne to vysusilo. Ale stipalo to jako blazen. Ale pomohlo. Teda na venek ...😃 ne vnitrne.

lindikova
8. lis 2018

@zetta01 Koucký na porodnice.cz píše, že normálně můžeš třeba vectavir... já mimo těhu používám cannadent, takový olejíček, ale jak teď nevím. Holky radívaly i zubní pasu, vysušit, nebo zázračný kelímek od Oriflame, možná propolis?

lindikova
8. lis 2018

Ženy, ulovili jsme kočár! Na Funbaby Britax Romer Go Big 2 graphite melange, 3kombinace, z 26 na 22 tisíc... Slevy má i Weleda, jestli vám něco chybí, tak pogooglujte, leccos se tam vyplatí koupit. Kód je Weleda2018.

halasovci007
8. lis 2018

ahojky všem..Tak dneska odpo kontrola, nemohla jsem ani spát, malá řádila asi ví, že se pan doktor bude na ní koukat, tak je nervozni 😀 tak jsem jí už předem za odměnu objednala tu knížku 🙂 včera jsem pro jistotu dožehlila kojící košile a oblečky do porodnice kdyby něco náhodou ať jsem ready-pořád mě bolí ten bok totiž ☹ jinak se zeptám na tu masáž hráze co mi doporučí..Když už jsem u kožních problémů, holky udělal se mi beďar 🙈🙊 ale na úplně blbým místě - mezi nosem jak začíná nosní dírka, nejde mi vůbec ven ani pasta na noc nezabrala a já svítím jak batérka 😀 co na to? Nikdy jsem na to moc netrpěla, ale teď mám sem tam pupínek v těhu, jenže když nejde ven tak tam asi zůstane nebo nevim 😀 😀 😀

krisatko
8. lis 2018

Dobré ráno děvčata. Tak jsem byla dneska na tom odběru na krevní obraz, zítra si mám volat na výsledky. Jinak čípek se za ty tři dny zas natáhl na 3,36 a malá opět hlavou dolů. Hold je to rarach! :D Bylo pěkně vidět, že je to opravdu holka a vyplazovala na nás jazyk 🙂 utrogestan ještě prej pro zichr do příštího týdne nechat nasazený.

priefi
8. lis 2018

@halasovci007 zkus sudokrem 😊

priefi
8. lis 2018

@krisatko tak to je super zprava! Krasa!

zetta01
8. lis 2018

@veselaopicka na slivku jsem si taky v noci vzpomněla a ráno jsem si trochu na tamponek nalila a dala na to. Je fakt, že by to chtělo vysušit a ta mastička co mi dovezl můj, to spíš udržuje takové mokvavé.
@lindikova jak jsi psala ten propolis, vím, že to užívá mamka na kožní problémy, ale vzpomněla jsem si, že jsem od ní dostala krémomast imazolu co má taky z kožního a ten jsem občas používala na nějaký ten uhřík, pač vysušuje a koukala jsem na net a může se i v těhu,nejsou v tom žádné kortikoidy. Tak holky díky, moc snad se s tím nějak popasuju 🙂
@halasovci007 No tak to věřím, já třeba trpím na olezlou pusu celé těhu a to jsem v tom viděla pozitivum, že když čekáme kluka, tak nebudu, tak olezlá. Pač se prý říká, že ženská olízá když čeká holky, pač ty ubírají na kráse a u kluků zase přidávají. Takže jsou to zase jen povídačky pač já jsem úplný opak a nebo, jak řekl manžel, chlapeček bude krásný, jak holčička 😀

priefi
8. lis 2018

@zetta01 nevim, zda se to na to hodi, ale sudocrem vysusuje

priefi
8. lis 2018

@zetta01 to je krasne vysvetleni 😍 chlapecek bude krasny jako holcicka 😍

zetta01
8. lis 2018

@priefi No docela mě tím pobavil, jsem mu říkala, že teda doufá, že z té holčičky bude mít jen tu krásu a nic jiného 😀😀😀

semmi
8. lis 2018

@zetta01 Mně opravdu vzdy zabral hemagel a ted jsem ho doma neměla, tak jsem googlila o teetree a je téměř na všechno. A je pravda, že po těch dnech byl skoro úplně zahojeny. Alento jsem to lajdala, to potírání. 🙈 Věřím, ze kdybych to mazala častěji, zabralo by to drive.

zetta01
8. lis 2018

@semmi děkuji moc, určitě zkusím a snad co nejdřív zabere 🙂

semmi
8. lis 2018

@zetta01 drzim, palce je to vopruz, moc dobre to znam. =(

halasovci007
8. lis 2018

@priefi tak sudocream už doma mám 😀
@zetta01 no ono je to asi, jak to bývá většinou, ale nemusí to platit vždy 🙂 já jsem teda oproti normálu hodně jinde. Víc se mi mastí vlasy, mám je jako chemlon a beďárů pokaždý sem tam, ale tolik jsem jich neměla snad za celý žvot ☹ na mě to platí, jasná holka.. 😀

Strana