Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@veselaopicka teď jsem se šla zvážit (stejně to budu v pondělí na kontrole potřebovat) mám +7kg a břicho ještě menší než ty ☹ čekala jsem že teď mi ta váha opravdu půjde konečně víc nahoru, ale zatím se to pořád drží spíš dole.
@veselaopicka Tak já jsem dnes 33+5 a nahoře mám cca 7kg teda přesně uvidím na kontrole ve středu. Ale taky si připadám, už úplně nemotorně, z gauče když se zvedám funím, jak lokomotiva a o větším pohybu ani nemluvě. S tím břichem to mám taky tak, každý furt řeší, že na to, že za chvilku rodím mám malé břicho. Na dušičky jsme potkali na hřbitově známého a ptal se nás s manželem kdo z nás je vlastně těhotný, ale tak ten známý je tak trochu jednoduchý no. Ale zjistila jsem, že ono to břicho taky vypadá jinak když je člověk oblečený a když pak vyslečený. To oblečení to trochu zkresluje, pač mě teda nepřijde, že bych to břicho měla nějak malý. Tahle fotka je z 32+5 a za ten týden zase porostlo. Já už jsem přestala řešit kdo co říká, ať si vykládají co chtějí 🙂 stejně jsou to jen hloupé řeči, pač logicky každýmu roste bříško jinak, takže na větu no já jsem v tom týdnu co jsi ty měla už tááákové břicho jsem opravdu alergická, jen se usměji a řeknu no vidíš to 🙂
@zetta01 jj ty novorozeny miminka jsou malinkaty.Chovala jsem jich hodne s tim,ze mi je nekdo dal do naruce a zase vzal.Jinak jsem se bala.A jedna kamaradka na me pak prej to si jedina kdo ho krome me a mamky pochoval-nechtel nikdo vsichni se bali-manzel,segry,bracha,tchyne,tchan,jeji tatka.My k nim prijeli a ja muzu si ho pochovat?Dala mi ho do naruce a ja s nim chodila u nich po byte a chovala maleho a to byl donoseny a "veliky" skoro 4 kila a uz vim proc.Delame si z toho legraci,ze jsme jim prislibili nasi princeznu za manzelku 😂😂 jako ve stredoveku domluveny snatek - zname rodice leta letouci a malyho od malicka a je uzasnej tak je to takovy srandovni (samozrejme je to legrace pokud by sami nechteli,ale jako maly se muzou kamaradit)A ted mi prijde desne vtipny,ze ta kamaradka nas ma pristi nedeli fotit a ja rikam,ze malou tchyne sleduje jeste nez se narodila 😂😂
@priefi no ja myslim,ze i toho vetsiho mam dost.V leteu nas byly vyprodeje v Lidlu pred rekonstrukci a ja nakupovala jak zivot.Prave i vetsi vecicky.Nekup to papirova taska co narves dovnitr za 199Kc takze jsem brala i velke a prave jako kdyz to najdu potom 😊😉 samozrejme nemam treba tolik od kazdeho druhu,ale to zjistit az to vyndam 😂😉
@bemo krasne napsano.Jako my teda necestujeme po svete,ale doby kdy jsme vikend co vikend nekde trajdali po grilovackach,plesech a akcich uz proste pominula.Clovek je rad cas od casu doma v klidku u ohynku v krbu a proste to detatko tam chybi (dlouho nebude a treba budu vylecena1 az zoufala nebudu vedet co s malou-zkusenosti od kamaradek mam mraky-kolik miminek jsem chovala,prebalovala,koupala,ale kdyz plakali vrati se matce a je vyreseno-ted na to budu jen ja popr. manzel kdyz nebude v praci a radkyne nejaka, nekdo na telefonu)ale i tak se moc tesime.Zvladly to vsechny-zvladneme to taky a moc se tesim az povyroste a obejme me nebo rekne prvni sluvka-vidim to u kamaradek a tak nejak vnitrne mi tohle proste v zivote chybi-proste ten smysl zivota je pak hlavne to dite - ne zazitky z akci a cest a nahromadeny majetky,krasny dum nebo nove auto.Pro koho by clovek budoval kdyz by nemel dite ze?
@veselaopicka
@fly80 ja vcera kychla a trochu cvrnkla-jinak mam malou spis nahore vzeprenou o zebra.Taky parada 😂 ne ze by to bolelo vylozene,ale je to desne neprijemny 😂😂
@veselaopicka mam krasne brisko.Ja byla v utery 32+2 a nahore 6kg a prijde mi,ze bricho mam velike.Hlavne citim ze mala roste (a pak to vidim,ze pribyvaji strie 😯😨 uz je mam az skoro k pupiku 😵😨😳)
@halasovci007 prosimte, to máš malou otočnou hlavičkou dolů, když kope nahoře? Mě právě pořád boucha do mocaku a konečníku. Takže já bych mohla nosit pomalu plenky 😂
@fly80 jj jsme otoceny dobre.Hlavicka dole,prdelka vlevo a nohy zapreny o zebra vpravo.Gyndar rikal,ze je to nejcastejsi poloha miminek..Ono si nevyberes-zebra nebo mocak..I kdyz ja teda chodim zatim v noci curat max 1x kdyz hodne vecer piju a nebo az rano.
@veselaopicka jj, uz nejaky ten patek. Mocak je oblibena trampolina 😂 hlavne kdyz jsme nekde venku na prochazce. To se musim az zastavit, jinak bych se pocurala a nejsou to zrovna prijemne tlaky. Co se tyce ucurkavani... mno... kasel, kychnuti, smich i zvraceni jsou velenebezpecne 😅 Ja uz ani nevim, kolik mam nahore, jsem 33tt a rekla bych, ze asi tak 14kg, v utery me budou vazit, nam ve vaze dosly baterky 😂
@halasovci007 ja teda nemam ani jednu. Ja ji u zeber necejtim ..mozna parkrat neco ale ja spis dole v podbrisku a tam kde ma hlavu.
@era8722 jo presne.. pripadam si jak hroch. A rekla bych ze prisla druha vlna unavy protoze jsem strasne unavena .. v noci nespim pak se rano v 6 zbudim.. cumim do prace vstavam v pul 8 takze tesne usnu a pak nemuzu vstat. V tejdnu sem v zaprahu v praci ale klapne 6 hodiny odpol a ja bych sla spat.
@priefi no me prijde ze mi na spodek tlaci poslednich par dni pernamentne a pak me zacne tlacit bok a kdyz si na nej sahnu tak je tvrdej a z druhe strany mam brich mekky .. takze predpokladam ze hlavicka pac podle uz tam v tom miste je... staci polechtat a dostanu ďahu z druhe strany😃😃😃
@veselaopicka kdyz prcek ma skytavku, tak si kolikrat opre hlavicku o mocak a skyt, skyt, skyt... zrovna ted skyta mrnousek. A to jsem manzelovi rikala, ze oproti starsimu neskyta vubec, tak me asi slysel a zacal dohanet bratricka 😅 jsem na nej zvedava 😊 v utery kontrola, snad vse bude ok 😊 a jsem zvedava, jake ted budou intervaly mezi kontrolami, prozatim vzdy po mesici.
A já vůbec nejsem schopná poznat, jak je v tom břiše srovnaná, když už se uráčí pohnout, tak mi přijde, že pokaždý jinak...
Co se váhy týče, mám nahoře cca 9.5 kg, ale jediné, kde to podle mě je vidět, jsou prsa :D..bříško skoro nemám...myslím, že do konce vydržím bez těhu oblečení. V jedněch svých džínách mám ještě rezervu i přes břicho...nebo to pak doklepu s punčochama a sukní, ale myslím, že to ani potřeba nebude 🙂
@priefi ja uz ted jdu po 3 tydnech na kontrolu a to sem 30tt.
@sarkoc usetrite.. ja to vydrzela cca do 12 tydne
. Pak sem zacla nosit dziny tehot a leginy pac me bolelo v normalnich bricho.
@veselaopicka no já už si právě něco nakoupila, když ve 14.tém týdnu trochu vylezlo, tak jsem si říkala, že to vypadá, že bude určitě větší než u dcerky, tak abych to nesháněla až ve chvíli, kdy nebudu mít co na sebe...no a od té doby mám pocit, že se břicho nehnulo :D
Holky byly jste už někdo na tehu focení? My jdeme v sobotu. Zatím tedy nevím jak a co budu mít na sobě, ale určitě nechci žádné polonahé a tak.
@veselaopicka ja jsem take 30tt a aktualne vazim tem 52,53 kg zacinala jsem na 47kg tak jsem docela spokojena🙂s dcerkou jsem zacala kolem 29tt docela hubnout a nakonec jsem rodila s 50kg tak jsem zvedava jak to pujde ted..
@malecek Ne a ani nepůjdeme, s Eliškou jsme taky nebyli...my ty fotky a tak nějak vůbec neprožíváme...na Elišky vítání občánků jsme dali 450 za video a 300 za fotky, na video jsme se za ty tři roky ještě nekoukli a fotky prohlédli jednou, rodina je tuším ještě neviděla...fotky ze svatby jsem vyviolávala po dvou a půl letech a v albu je doposud nemám (další půlrok k tomu), první Elišky fotky jsem vyvolávala v jejích asi dvou a čtvrt a album též ještě nemá...stejně tak žádnou fotoknihu atd...přijde mi to nějak jako ztráta času, radši si užívám asi přítomný okamžik...první profi focení s Eliškou jsme měli letos na jaře (bylo jí dva a půl), mimčo určitě fotit nenecháme, to jsou fotky všech miminek na jedno brdo a upřímně se mi vůbec nelíbí (jak ty miminka spinkají v košíkách apod), spíš třeba až bude mladší rok a půl nebo tak něco....
@1nelinka 47kg jsem mela taky pred asi 10 ti lety po rozchodu a vecne sem byla nemocna.. pak jsem pribrala na 59 a uz mi bylo fajn. Ja mam vychozi 64kg. Moje mama rodila v 62kg a tenkrat se divili ze to odrodila normalne ze ma uzkou panev ale je to 30 let zpet. Dneska uz je jina doba.
@malecek terorista 😃😃😃😃 nas pracovni nazev je Biba... a obavam se aby ji to nezustalo😃
@malecek mela jsem jit ale fotograf dostal anginu takze to rusil..takze to vypada ze mit nebudeme. Max o vanocich u stromku neco nafotime kdyz uz jsem si poridila selfiiii tyc.
@malecek my jdeme v nedeli.Bude nas fotit kamaradka a uz se moooc tesim.Koupim ji pak nejakou flasku a bonbonieru penizky pry rozhodne nechce..
Holky, taky máte sníh? První co mě napadlo, že snad nebude až pojedeme rodit. Jinak děti nadšené, ale musí s nimi na sáňky manžel, já bych to už asi nezvládla.

@veselaopicka mi musel včera chlap pomoct z auta, protože mi terorista tak tlačil na močák že jsem se málem počůrala. 🙈