icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
20. lis 2018

@bemo taky jsem delala ridicak v 18 a to uz bude 12let a za tu dobu jsem ridila asi 5x a to jen v krizove situaci (napr kdyz jsem musela odjet z autoservisu kde se plati jodinove stani nebo manzel zapomel,ze bude cisteni ulic a soused zvonil at odjedeme,ze nam jinak odtahnou auto).Jako vim,ze by me to ulehcilo zivot a vsem kolem,ale ja se strasne bojim.Chtela sem na jare vzit mezi nami na rok a donutilo by me to (hlavne ze jsem musela jezdit o hodinu driv do prace jinak bus nejel)s tim,ze jsem si chtela zaplatit kondicni jizdy, ale zjistila sem,ze cekame konecne miminko a rizeni opet padlo.

halasovci007
20. lis 2018

@semmi ja se prave taky bojim od doby kdyz muj manzel s partou meli vaznou nehodu.To jsme se znali,ale jeste jsme spolu nebyli.Jeho sestra malem zemrela a pritom byla radne pripoutana a sedela vzadu za spolujezdcem.Vsichni byli zlamany.Manzel ma zeleza v zadech a mel v ruce.Bude to v kvetnu 12let (pul roku potom co jsem dodelala ridicak) a do dneska je mam pred ocima v ty nemocnici zlamany a zniceny z ty hruzy jestli ta holcina prezije a bude v poradku.Davali ji 10% dneska zije plnohodnotny zivot-je to fakt zazrak!Jeste k tomu sezeni.Me by hanba fackovala nepustit sedniut stareho cloveka.Ale stala se mi situace,ze sem nevedela jak reagovat.Autobus narvany detma ze skoly.Ja jezdila pomalu celou trasu od nas z primestske casti skoro na konecnou a pristoupula stara pani.Uz jen pro priklad skolaku jsem ji chtela pustit sednout a pani (o hulce vetcha starenka) povida-jen sed devenko ja za dve zastavky vystupuju.No tak jsem si sedla zpatky,ale bylo mi mi to lito,ze jsem nedala tem skolakum jakoby mi to lito,ze sem nedala jakoby tem skolakum priklad.

priefi
20. lis 2018

@bemo mno.. to je asi vsude... kdyz chlapi vidi zenu z kocarkem, automaticky zdrhaji na druhou stranu busu a utecou driv, nez by si "mohli vsimnout", ze potrebuje pomoc... kam ten svet speje... kamaradka ted na nadru sla k vytahu, ten nefunkcni, pak sla ke schodum a musela to zvladnout sama... sel kolem mlady par, ktery z toho mel akorat pobav a ostatni se raci tim jejim smerem ani nekoukali... a jeste mela vycitky, ze nepomohla jine pani s kocarkem, protoze by nestihla uz svuj vlak...
@bemo ja taky ridicak od 18, pak x let nebylo v cem jezdit, mela jsem strach, pak pripos*ana jsem zacala jezdit, pak se hezky rozjezdila, ale ten strach porad ve me byl (asi svoje delalo i to, ze ve feltce se necitim bezpecne) a na konci 3.trim a po porodu zacal jezdit manzel a mi se za volant vubec ale vubec uz nechtelo. Ale obcas jsem teda ridila, ale ted tam je taaak malo mista u toho volantu, ze mam problem s nim vic tocit.
@semmi me to taky stve, asi jsem taky jinak vychovana. Lidi jsou v posledni dobe hrozne neochotni. Jinak jednou, jak jsem jela mhd na zacatku md jeste s briskem a jel nejaky novy ridic, zapomnel se, spletl trasu, najednou totalne skubl volantem a ja mela stesti, ze jsem sedela, tam kde jsem sedela a zavadila o okno, ale jedna pani, co sedela ve ctyrce na druhe strane normalne vypadla do ulicky a triskla si hlavou o schod. Ridic misto, aby se omluvil, tak jeste na ni rval, at na nej reaguje, kdo vi, zda nemela otres mozku. Cestujici ji pomahali. Kazdopadne pak jsem se uz docela bala s tim ridicem v tehu jet a raci jsem nenastoupila, kdyz jel on. Byl tam se mnou tehdy i manzel, takze ten mel az cerno pred ocima, kdyz si predstavil, ze bych na miste te pani sedela ja.

semmi
20. lis 2018

@priefi tak to je silenost. =-( Jako ja když me někdo nepustí sednout, tak se tedy nedomáhám. Bohužel jsem strašně hrdej tvor, než abych se "doprosovala" ale každý mi za to nadává. Právě kvuki takovým situacím. Že řidič bude muset dupnout na brzdu a ať budu chtít sebevíc, neudrzim se. Je pravda, ze na tom opravdu neco je. Někteří řidiči jsou hulváti. Člověk chápe, ze maji stresující práci a velkou zodpovědnost. Vubec jim to nezávidím, ale kdyz to obcas vidím, tak si říkám, jak mohli projít psychotestama (?)

tsasenka
autor
20. lis 2018

@semmi V šalině mě taky nikdo nepustí sednout a že to na mě jde už vidět 😀 Jela jsem k doktorovi do Brna (hodina cesty), přeplněný autobus, stojím v uličce a myslíš, že mě někdo pustil sednout? Ani náhodou. Naštěstí jsem věděla, že ve městě cca za 15 minut děcka vystoupí a že si sednu, ale někdy je to fakt mazec.

semmi
20. lis 2018

@halasovci007 Tyjo, ještě ze to dopadlo takhle. S brstrem tehdy jel jeho kamarád a ten bohuzel nepřežil. =-( To me absolutně odradilo delat ridicak a dlouho sem nemohla jet ani jako spolujezdec v autě. To se mi taky stalo, ze paní nechtela, ze bude hned vystupovat a blbe by se ji pak vstávalo. Ale jdeno to, ze jsi mela snahu a to se cení. Já nevím, jestli jako dnesni rodiče neuci tohle sve deti a nebo prostě je to marný, protoze je prostě taková "benevolentní" doba... fakt me to vzdy vrtá hlavou, když nekam jedu. Zase si říkám, kdo ví, jake budou moje deti. Clovek se může snazit vychovavat, ale v pubertě stejně nic nezmůže, nez přejdou jak moje mamka rika ty telecí léta. 😂🙈 Ale myslím, ze u me si nemohla nejak extra stezovat. Bylanjsem bezproblémová. Nepila jsem, nekourila, drogy nebrala, na prvni diskoteku jsem sla v osmnácti... akorát jsem teda šíleně odmlouvala a furt sem musela byt v opozici. Ale pořád to mohlo byt horší, si myslim... to co dělali některé kamaradky doma za naschvály... to by sem asi jako rodič nervově nepřežila. 😂😡

tsasenka
autor
20. lis 2018

@semmi Někdy na ty brzdy šlápnout prostě musíš, aby ses vyhnula nehodě. A já, když řídím, tak dost nadávám, protože, to, co předvádí druzí ... a málokdy se mi stane, že bych jela bez toho, aby mě někdo ohrozil a já nemusela "řešit situaci za něj". Tak to řidiči mají stejně

semmi
20. lis 2018

@tsasenka jeee, ja jsem brňàk! 😂 Naprosto vím, o cem mluvis. Tady jsou ty lidi na přes tlamu a nebo mam fakt vetsinou kliku na samé ignoranty..

semmi
20. lis 2018

@tsasenka To máš určitě pravdu. Právě nejhorší je, ze člověk se musí mit napozoru non stop. Ani prednost neznamená vzdycky, ze ti ostatní to respektují. Je to hrozny. Lidi čím dál vic spěchají, nemůžou pockat pul minuty... proto si myslím, ze řízení neni asi nic pro mě. Bud bych prostě permanentně nadavala a nebo by me to tak odradilo, ze bych jezdit stejně prestala...

tsasenka
autor
20. lis 2018

@semmi No, neříkej 🙂, já mám v Brně doktora, tak budu rodit, doufám, že opět na Obilňáku, kde Ty? 🙂

bemo
20. lis 2018

@priefi já jsem úplně ze začátku řídila ráda. Byla jsem mladá a člověk měl rozhodně menší pud sebezáchovy. Jezdila jsem tak jako akčněji a nebála se. Postupně jak přicházeli děti, tak jsem se začala bát hrozně moc. Ale jak jsem dostala to auto, tak už se nedalo na co vymlouvat a jsem ráda, že mě manžel trochu k tomu dokopal. Jinak já sama bych se asi nepřemluvila do dneška.
Ale jezdit dnes autem a vlastně být i chodec je někdy o hubu.
Já jsem to sem nechtěla psát, ale mám toho plnou hlavu. Teď v sobotu večer kousíček od našeho domu srazilo auto holčičku, byla to sestra od spolužačky moji decry (8. třída) a ta umřela. Je to hrůza, vůbec si nedovedu představit co ti rodiče teď prožívají.

krisatko
20. lis 2018

@priefi Ty jo tak to je teda taky silný kafe. To jsem fakt ráda a vděčná, že busem nikam nemusím a raději řídím. Od udělání řidičáku před asi 9-10 lety řídím prakticky denně 🙂

krisatko
20. lis 2018

Taky mám spoustu špatný "zkušeností" s řízením, ale to by člověk nemohl vylízt z baráku aniž by se bál, že ho někdo nesmete. Manžel měl rok od našeho seznámení vážnou nehodu na motorce. Měl stehno vejpůl, otevřenou zlomeninu na palci u nohy, další zlomeniny na ruce... Už tehdy jsem si říkala, že i kdyby dopadl jak chce tak s nim zustanu 🙂 to mi bylo asi 17-18 🙂 Rok nebo dva na to měla nehodu moje kamarádka z dětsví, nepřipoutala se, že jede jen do vedlejší vesnice do obchodu a nevybrala zatáčku, vyletěla čelním sklem ven a bohužel to nepřežila. Odvezli do nemocnice už jen prázdnou schránku a pár dní trvalo, než se její rodina rozhodla, protože bez přístrojů by nebyla schopna fungovat.

Denně si říkám "jenom spěchej blbečku, počkej až tě někde budou sbírat" ale jsem ráda, že jsem takovýho blbečka nepotkala ještě nikdy v protisměru.

zetta01
20. lis 2018

Je to fakt šílené a přesně tak jak píšete holky, ono hrozná věc se nemusí stát jen za volantem, ale bohužel i na přechodu. Já mám řidičák taky hned od 18 já jsem si ho dělat nechtěla ještě, ale naši zaveleli, že když jde brácha, tak pokud chci, tak půjdu s ním, tak jsem šla. Byla jsem ještě na škole, takže možností řízení moc nebylo, ale jak jsem začala pracovat auto jsem měla, už své a jezdím dost. Já mám řízení ráda, ale ze začátku jsem měla také strach, ale troufám si říct, že jsem dobrá řidička, ale opravdu co kolikrát člověk potkává na silnici a nejhorší jsou ty sváteční řidiči. Já třeba nechápu známý co je řidič z povolání, řídí každý rok, jak vždy říká on má nacouvané to co já naježděné 😀 ale prostě každý rok musí chodit na zkoušky, ale pak jsou tu ti sváteční řidiči co opráší auto 1x za rok, ale ty nikdo nepřezkouší a nad tím mi rozum zůstává stát. Mě vždy mamka říkala, hlavně jeď opatrně a já jsem jí na to vždy odpověděla, že já můžu řidit sebe opatrněji, ale stačí potkat nějakého idiota a neštěstí je hned a že jich je. Nejhorší jsou ti mlaďošci co mají sotva papíry a myslí si, že jsou mistři světa a vůbec nepřemýšlí nad tím co všechno můžou způsobit

halasovci007
20. lis 2018

@semmi taky sem byla celkem v pohode v puberte.Jako nejstarsi srm mela nejprisnejsi rezim.Mladsi uz meli "vyslapanou cesticku".Ale taky sem drzkovala a byla drza..

zetta01
20. lis 2018

Ale jak jste zmínili ty děcka,důchodce a tak. Jako je fakt, že dnešní děcka jsou opravdu šílení to co předvádí je neskutečné. Já když jsem občas musela z práce autobusem z práce a jela školákem, tak to pro mě byla neskutečná antikoncepce a když ty děcka někdo okřikl ze starších, tak neváhali je pomalu poslat do pr…. A docela koukám, že i ve školce jsou ty děti takové docela zlé, co aspoň vím co vykládá skoro švagrová, jak se tam některé holčičky povyšují nad ostatníma a jsou na ně zlé. Normálně ale za sebe musím říct, já jsem měla vždy k starším úctu, v buse pouštěla sednout, když bylo potřeba i pomohla, ale co kolikrát vidím, jak jsou ti důchodci bezohlední. Já už se teď docela bojím jít do obchodu, jsem byla na nákup, už bylo k večeru obchod natřískaný k prasknutí a ti lidi tak bezohlední, já jsem díky tomu byla aspoň ve střehu a taky jsem dobře udělala. 2 důchodci se tam doslova hrnuli ani nevím kam a jak tam bylo lidí, tak moc místa nebylo a já jsem se stihla tak tak otočit, aby mi nevrazili do břicho, narazil mi do boku a viděli že jsem těhotná hleděli na mě a myslíte, že třeba padlo slůvko omlouvám se,nestalo se Vám nic? Jen se na mě podívali a hnali dál, ostatní lidi stáli a hleděli a jen někdo tam zamnou řekl, že to snad není možné. Jako nechápou co se s těma lidem opravdu děje fakt.

priefi
20. lis 2018

@semmi to neni jen v Brne, je to vsude... ale uprimne? Uz nase generace byla stejna. Ja byla jedna z mala, co pustila starsiho cloveka si sednout. Vetsina deti, pozdeji mladeze na to 💩 z vysoka... a pokud nase generace byla takova, ta dalsi bude zase o neco horsi, protoze nemaji vzor. Ja mela taky bezproblemovou pubertu, taky jsem jen odmlouvala 😅 a to si mamka stezovala, jaka jsem byla hrozna... kdyby jen tusila, co znamena prava puberta, myslim, ze by to zmenila na nejhodnejsi na svete 😂😂😂 ale jednou to okusila, kdyz si vzala pubertalni neter k mori... jej... to bylo neco 😂😂😂😂😂 a kdyz tam jela, tak mi rekla neco ve stylu, kdyz jsem si poradila a Tebou poradim si i s ni 😂😂😂😂 jeste ze byla podle meho jeste docela hodna a nemela sklony behat za klukama, protoze jinak by tam mamka asi totalne zcvokla 😂😂😂😂 teda podle mamky hodna rozhodne nebyla, jen odmlouvala, k mori nechtela chodit a byla hodne naladova... mno co chce od pubertalni holky, ze 😂😂😂 diky tomu, ze vim, co vyvadeli stejne stari pubosi, vim, ze moje mamka mela o puberte totalne mylnou predstavu... ale kdyz si to vemu kolem a kolem, tak jeji generace docela slapala jako hodinky a pubosi si nedovolilo to, co si dnes dovoluji... byla tam nejaka ta ucta k tomu starsimu.... kdezto nase generace uz byla utrzena z retezu a ty dalsi nebudou lepsi....

halasovci007
20. lis 2018

@semmi to je mi lito -to muselo byt strasne..Jako vsichni kdo byli pri te nehode byli "jen" kamaradi a znami v te dobe a ja jsem z toho strasne traumatizovana.A taky kdyz s nekym jedu tak se bojim.Nemam rada dlouhe cesty autem a ted ma jet pristi tyden manzel na SK na sluzebku a mam z toho hruzu.On ridi opatrne,ale co kdyz potka nekoho nezodpovednyho😨😵

sarkoc
20. lis 2018

My potřebujeme vyřešit vození dcerky do školky během cca toho šestinedělí nebo alespoň měsíce, kdy se mi mimčo ráno v osm do těch zim tahat nechce...a manžel pracuje od pěti...tak máme možnost, že by jí vozila učitelka, která je z vedlejší vesnice a jezdí okolo nás, kromě svého dítěte už jedno vozí...ale já z toho mám upřímně hrůzu svěřit Elišku do rukou řidiče, co nevím naprosto, jak jezdí...a hlavně kdyby se pak něco šustlo, i kdyby ne třeba vinou té učitelky, tak by to bylo pro všechny asi dost strašný pocit...takže to vypadá, že si manžel půjde promluvit s ředitelem a bude dělat ten cca měsíc zkrácený úvazek, aby jí mohl vozit tam i zpět...samozřemě, že i on může bourat (nebo já), ale už je to přece jen něco jiného...ta cesta je sice jen 10 km, ale já bych tu zešílela, jestli dojely, kdyby jela s tou učitelkou :/

priefi
20. lis 2018

@bemo to je hrozne 😔 z toho mam taky strach, ze si nevsimnu a ublizim. Bohuzel nekdy za to ani ten ridic nemuze a to dite do silnice bezhlave vbehne, hlavne ty malicke, nekdy i ty starsi, kdyz spechaji. Taky trnu hruzou jen pomyslenim, ze by mi syn vbehl na vozovku. Ani ne mesic zpatky jsem jela autem a uz nekde bokem jsem zahledla klucinu, jak bezi, pak jsem ho nevidela, vsude byly auta, ale davala jsem si sakra pozor, protoze jsem si rikala,.ze muze od nekud vybehnout, no jeste ze tak, vbehl mi primo pod kola, ale stacila jsem to ubrzit, protoze jsem porad hledala ocima, kde ten bezici klucina je. Nevsimnout si ho uz z dalky, ze bezi, tak ho asi prejedu, protoze bych ho nevidela a nevedla bych o nem. Ale zase nekdy je to vina ridice a dotycny je ve spatny cas na spatnem miste. Jsou to hrozne tragedie a nedovedu si predstavit tu bolest rodicu a ani nechci. Jen pouhe pomysleni na to a chce se mi brecet a co mam dite jsem na to jeste vic citlivejsi, protoze clovek uz zna tu lasku, to jak by za to dite dychal, kdyby jen mohl. Ja bych to asi nedala, me by asi puklo srdce

Jinak ja taky rada jezdim, ale co se narodil syn, tak se to zase nejak ve me zlomilo a ten strach tam je. Navic mel auto plne k dispozici manzel a jezdil s nim fo prace a ja bych nekdy sedla a jela, ale nemela cim. Ted manzel se rozhodl, ze nebude jezdit a od leta zacal chodit pesky, ale ja auto nepotrebovala, navic mi bylo tak zle, ze bych za volant kolikrat ani nesedla. A tech blbecku na ceste jsem potkal taky nescetne. Pamatuji si, jak jsme meli svatbu a meli jsme kviz na nas a kolikrat se shodneme, byli jsme k sobe zady, moje bota znamenala ja, manzelova on. A byla tam otazka, kdo vic nadava v aute... no jasne ze ja, kdyz manzel v te dobe jezdil minimalne (u nich doma nemeli auto), vsichni se tomu smali, ale ja dodala, ze kdyby jezdil vic, tak bych na nej nemela, on s tim nesouhlasil 😂 a ted jezdi hlavne on a vzteka se i nad tim, nad cim ja mavla jen rukou 😂😂😂

priefi
20. lis 2018

@zetta01 no... i duchodci jsou ted jini... vecne mladi a maji hony v obchodech 😂 a tehule netehule, bezi pro tu svoji slevu... taky mam nekdy pocit, ze obchod diky soutezicim duchodcum, kdo si tu slevu dobyde driv, je vic nebezpecny nez ta doprava na cestach 😂 jeste ze se Ti i mimcu nic nestalo. Mela jsem podobny zazitek

halasovci007
20. lis 2018

@bemo to je strasne! A urcite nejakej idiot kterej ani nedostane trest!Ty lidi pospichaji ale prece musi spechat s rozumem..Ted jsem dorazila z mesta a nejakej idiot malem pred nama prejel na prechode babicku.Tak tak dobrzdil.. 😣🤔 lidi jsou fakt idioti!!
@krisatko taky je porad riziko,ze se jednou nasledky bouracky projevi.Manzela obcas zada berou,ale spis,ze necvici jak by mel a nema tak zpevnene to zadove svalstvo.Ma jizvu pres cely zada.Taky budeme po porodu oba hubnout prochazkama kocarkem 😉
@zetta01 presne ti mladi jsou strasne agresivni.Ja jela nedavno s brachou a on ridil dobre,ale trhal tim volantem mi prislo,bala jsem se teda..
@zetta01 tak to mam taky cerstvou zkusenost.Zenska stredniho veku mi najizdela u pokladny porad na nohy.Ja se snazila popojet dopredu jak to slo a zas na me najela.Tak uz jsem se otocila-zamracila se na ni a ona je prominte-rikam v poradku ja jen ze na me porad najizdite tim tu frontu neurychlite.Ja uz byla vytocena.No nerekla ani slovo uz..
@priefi no dnesni pubertaci to je des bes.Treba muj bracha je mu teda uz 20 cili o 10let mladsi, ale si dovoli co ja bych si v zivote nedovolila.Jak s nasima mluvi nebo male svagrove s jejich rodiciHruza fakt..

zetta01
20. lis 2018

@priefi no já když jsem to pak říkala manželovi, tak ten úplně zuřil, ale jak píšeš hlavně, že se nic nestalo, ale mrzelo mě to, aspoň to promiňte. Ale jako ti důchodci to je mazec, známá co dělá v kauflu říkala, že oni tam jsou schopní dojít i 10x za den a třeba jen pro rohlík, pak cibuli prostě je vidět, že se nudí. A hlavně jak jsou ti důchodci zvědavý a závistivý, nejednou se mi stalo, že nám důchodce stál a čuměl do vozíku. A normálně, jak bylo před Martinem, tak naši byli v kauflu a brali husu sobě a nám a ještě babičce kačenu a normálně došel důchodce hleděl jim do koše a když se ho taťka zeptal co si u nich v koši nechal, tak se na něj důchodce podíval a prý úplně hnusně na něj, jako kolik si toho berete. Tata na něj vyvalil oči a řekl mu, aby se pakoval a staral se sám o sebe, ale byl z toho teda hodně v šoku. Tohle je fakt neskutečný toto, mě kolikrát přijde, že ti důchodci tam pochodují jen tak, dívají se co kdo kupuje, prostě aby zabili čas, ale tohle už bylo fakt moc a to už kdysi měl taťka s důchodcem incident kvůli nákupu

krisatko
20. lis 2018

@halasovci007 ten muj se z toho naštěstí vykřesal. jen má jizvu jak říkáš, přes celé stehno zas 🙂

zetta01
20. lis 2018

@halasovci007 jo tak pokladny a tlačení na to jsem já úplně háklivá, já totiž nesnáším, když mi někdo narušuje můj osobní prostor a kolikrát jsem se poposunula, abych ho měla a hned někdo zase hned dýchá na záda. Já jsem kolikrát pak schválně couvla a jako že narazila do košíku co mě furt poposunoval a nebo už se záměrně neposunuji. Jako člověk nechce být zlý, ale chování některých je hrozné

krisatko
20. lis 2018

@zetta01 jj a ještě je super, když si třeba snažím vybrat jogurt, oni vidí že stojím u vytríny a najedou si s košíkem příííímo přede mě a jen tak bezmezně čumí do blba, ale hlavně aby mi zavazeli :D

zetta01
20. lis 2018

@krisatko tak to víš, to jsou ti nejvíc vytížení lidé. Jako nikdy jsem proti nim nic neměla, ale poslední dobou jsem na některé doslova alergická, pač to je šílenost.

sarkoc
20. lis 2018

@zetta01 mě jednou nějaký důchodce, co stál přede mnou, takhle prohlížel ve frontě u kasy vozík a pak se na mě tak podíval a dal mi přednášku o tom, že kdybych viděla, jak žili oni, když byli takhle mladí, jak kolikrát nebylo ani na mouku, že bych rozhodně takhle neutrácela, že přece stačí koupit bílý jogurt a dát do něj marmeládu a nemusím si kupovat ochucený a navíc tu předraženou značku...lososa, že ještě nikdy v životě nejedl, ale my mladí musíme mít hold všechno...a tak ještě chvíli pokračoval, jakože semínkový rohlík za 7 korun, to už je vrchol :D no jako nestačila jsem zírat...nejdřív jsem chtěla být nepříjemná, ale pak jsem mu řekla něco jako že mě mrzí, co zažil, ale že dnes je prostě jiná doba a když nemusím, tak zrovna ve výběru jídla sebe ani svou rodinu omezovat nechci...tak měl ještě chvíli kecy, že nevíme, co to je omezování, ale už si to brblal pro sebe...

zetta01
20. lis 2018

@sarkoc jako je to kolikrát hrozné, já si pak kolikrát říkám jestli to, už v sobě měl člověk dřív a nebo prostě takhle dopadneme jednou všichni. Ale upřímně si myslím, že je to o povaze, já osobně jsem se nikdy o nikoho nestarala, ani žádné drby mě nikdy nezajímali, ikdyž mamka kolikrát řeší bráchu, vždy jí řeknu, že je mi celkem jedno co dělá či nedělá (podotýkám řeší vždy úplné hlouposti) že je dost starý a má svůj život, tak ať si sám rozhodne, že já mám taky svůj život svých starostí dost, tak si tím nemíním zatěžovat hlavu. Ono na ty staré lidi člověk nechce být zlý, ale kolikrát to opravdu nejde, ale vždy jako furt je to ve vší slušnosti. Nikdy bych si nedovolila být sprostá

krisatko
20. lis 2018

Jako já to vidím i v obchodě. Kolikrát sem přijde duchodce, už od dveří se šklibí, ani nepozdraví. Tak nahlas důrazně povídám "DOBRÝ DEN" ... bez odezvy. Nic s úsměvem na rtech čekám co bude mít pán za přání... On nic neříká, vytáhne z tašky taštičku a mrskne mi ji na pult div nerozbije sklo. Tak se ptám "jak Vám můžu pomoct?" pořád s úsměvem na rtech. A dostane se mi odpovědi "No, tady, tak si to otevřete, opravit to chci!" ..... šílený ....

Strana