icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
7. pro 2018

@priefi já už ten anibal prdím, budu masírovat hráz akorát třezalkovým olejem, ničím nevoní je to čistě přírodní, ten je dobrý i na hemeroidy tak ničemu neublížím. a pak si ho budu dávat i na vložku v porodnici, prý to hodně pomáhá pří léčení poporodní rány

zavodnice
7. pro 2018

@priefi Čípek prý OK, jako vždycky, hlavně že mám permanentně “menstruační” bolesti. Ono pohlaví bylo blbě vidět i na to druhem screeningu, doteď jediný obleček mám v barvách oblíbeného fotbalového týmu 😃, už musím ty nákupy začít řešit. Taky jsem zhubla 1,5 kilo, prý na vahovém přírůstku nezáleží, zato na diabetologii to doktorku vyděsilo. Já už jen doufám, že do ledna to nějak doklepu, protože fakt nemam ještě zavazadlo do porodnice ani dokončeny predporodni kurs 🙂.

fly80
7. pro 2018

@malecek to jsou holt dneska lidi. Já mám naštěstí štěstí na dobré. Většinou mě všude pouští. Asi vypadám na umřeni. I se tedy i tak cítím. Hlavně že si to ustala. A baba 🐗 tě předběhla, nebo ses nedala?

krisatko
7. pro 2018

@malecek to mě mrzí, snad se to brzy zlepší. No a na té poště, to je šílený!!! To snad ani nemá cenu komentovat ☹

fly80
7. pro 2018

Holky, já hubnu pořád. Co kontrola, to 2-3 kilo dolů, ale doktorka říkala, že to vůbec nevadí, pokud mini prospívá. A zatím v pohodě. Na poslední kontrole v porodnici bylo jen o 2-3 dny menší a to je prý jedno, protože to nejde tak úplně určit.

malecek
7. pro 2018

@fly80 nedala, ale snad už tohle nikdy nezažiju, mám pocit, že poslední dobou tyhle typy přitahuju. minulý týden mě taková potrhlá babka neustále štouchala ramenem v řadě u pokladny v penny tak jsem ji taky slušně řekla at toho nechá, že to není příjemné, taky mě sjela. ještě si stěžovala paní za ní, ta jí naštěstí řekla, že to nemusí být každému příjemné, když se něj tlačí a štouchá ho.

krisatko
7. pro 2018

@malecek tyhle šťouchaly hned taky spražím. Když nepomáhá jim to říct tak potom přichází na řadu vraždící pohledy a poslední fáze je oplátka..... Když jsem za mlada chodila na diskotéky, taky tam bývalo plno šťouchal, ty to hned schytaly loktem 😀

halasovci007
7. pro 2018

@malecek tak to je teda babizna takhle tě tam napadat. Měla si jí poslat do patřičných míst. I když já taky taková nejsem. Včera jsme byli v krámě a u samoobslužné pokladny se uvolnilo místo a jak jsme k tomu přišli, načetli jsme rajčata a najednou to nahlásilo chybu, že tam došel papír. Já jsem už potřebovala čůrat, tak jsme šli na jinou pokladnu, která se uvolnila a pustil se tam do nás dědula jakože ostraha, že nemáme chodit jinam, tak mu řikám, že tam hlásí chybu a že proč to teda nenahlásilo hned jak předchozímu člověku vyjela účtenka a že markujeme už tady a jdu to říct paní prodavačce (manžel mezitím markoval a platil) ale jak na nás zíral a měl keci blbeček..Dneska je svět zlej nic si z toho nedělej..

lindikova
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
tsasenka
autor
7. pro 2018

@malecek nic si z toho streptokoka nedělej. Já ho mám taky. Našli mi ho v 10 tt v moči a tudíž jsem už automaticky brána jako pozitivní. Ty kapačky jsou to nejmenší, co bychom pro ty mrňousky nevydržely. Už jen chvilku a bude to za náma 😉 Držím palečky, ať se ty hodnoty zlepší

zavodnice
7. pro 2018

@fly80 Díky za uklidnění 🙂, já myslela, že v tehotenstvi se musí pribirat, hlavně v třetím trimestru. Docela mě těší, že po porodu budu mít míň, než před tehotenstvim. Ale ono to bude tou “dietou”, omezení sacharidů asi zafungovalo.

malecek
7. pro 2018

@tsasenka no beztak ho tam mám taky už dlouho a přišlo se na to až teď, mi ty kapacky nevadí, spíš že se to dnes tak blbě vše sešlo.

malecek
7. pro 2018

Nevím přesně ale bilirubin je v pohodě. @priefi mám pocit ze Alp mez je 1,8 a já už mám 3,5

malecek
7. pro 2018

@priefi o ničem navíc kromě těch léků už nemluvil. Jen že v úterý na testy a ve středu se rozhodne. Ale prý doufá semnou ať to klapne.

malecek
7. pro 2018

Nejhorší je že bych si z toho normálně nic nedělala a poslala je někam, ale mě teď ze všeho bere na breceni, prostě plačka. A to u sebe neznám .

priefi
7. pro 2018

@malecek https://www.ulekare.cz/poradna-lekare/elevace-a...

Treba to nebude az tak cerne. Budu drzet pesti

priefi
7. pro 2018

Holky, za jak dlouho od steru jsou vysledky na streptokoka?

halasovci007
7. pro 2018

@lindikova to teda ten poslední týden to je výživný. Mě se z toho, jak jsem se pořád v noci děsně potila udělala vyrážka na zádech. Ale nikam s tím nejdu už jako. Jak vlezeš k doktorovi už ti něco najdou ☹ Hlavně vůbec nevím co to bylo, dneska v noci už vše ok. Si připadám jak histerka, že plašim na odběry a všechno je v pořádku :-/ asi už mi haraší, jak se pořád bojím všeho..

malecek
7. pro 2018

@priefi mi to řekl po týdnu

malecek
7. pro 2018

@priefi ten článek jsem četla a uklidnuju se jim už víc jak týden 👍👍

priefi
Autor odpověď smazal
zetta01
8. pro 2018

Holky mám na Vás dotaz, dneska jsem 36+3 a už 2 dny co mě začaly trápit otoky nohou. Vždy mi nohy natekly při dlouhém stání, ale obvykle jen lýtka, ale teď ty poslední dva dny durch celé i s kotníky, docela to bolí a to stačí stát jen chvilku. V noci jak jsem šla na wc jsem měla nohu samu čáru, jak se mi do těch nateklých nohou vytlačily švy z pyžama, jak jsem ležela na boku :-/ Teď je to hodinka co jsem vstala a na jedné noze, už to mám zase kolem kotníku nateklé. A navíc i váha mi poskočila za 1 den o 0,5kg nahoru a to jím normálně jako vždy, možná spíš i míň, jak mě malý tlačí na žaludek. Máte s tím taky některá problémy, očividně co na to? Jsem z toho docela nešťastná, celou dobu klid a teď tohle a to jedeme za chvilku k známé montovat do nového bytu nábytek a odpo chceme po obchodech a já když se vidím se mi chce akorát, tak bečet ☹

zuzekk
8. pro 2018

@priefi Jo, datle pomahaj

veselaopicka
8. pro 2018

@halasovci007 ja se taky porad bojim.. mam totiz pocit. Ze mam porad v necem smulu a mala je jedina krera se mi v zivote podarila ... a tak cekam porad nekde nejakou jobovku .... uz bych to chtela mit zasebou.. vedet ze je vse ok.

veselaopicka
8. pro 2018

@priefi ja sla patek a ve stredu je obvidak mel

lindikova
8. pro 2018

@zetta01 a tlak mas v pohodě? Cinkni si do porodky, ať si v klidu možná...

lindikova
8. pro 2018

@priefi Hm, taky radši budu za exota. Taky je mi jasný, ze budu muset nastavit krutý hranice. Ale nedejme je! Kurnajs, tohle nejsou housky na krame a na nějakou společenskou konvenci kašlu. Sestinedeli je svatý. TECKA

priefi
Autor odpověď smazal
fly80
8. pro 2018

@priefi s těma datlema sem to taky četla, zítra je jedu koupit. Jen nevím, co na to řekne můj cukr 😂 každopádně s tím šestinedělím máš naprostou pravdu. Ani u prvního sem nechtěla návštěvy. I proto, že sem se zžívala s dcerkou a o žádné jsem nestála. Už tak musí člověk k doktorce a to úplně stačí. Na naší Viky se přijela podívat jen tchyně s tchanem a fakt jen koukali do postýlky. Nikoho ani nenapadlo si ji chtít chovat nebo tak něco. Takže si úplně normální 😉

Strana