Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@malecek ja právě když prechazela k nový po stehování, tak jsem ji to rovnou hlásila, ze i na sebemenší zákrok chci injekci...a pak stejně celou dobu trnu, aby se to nezačalo probouzet dříve...kdykoli se zeptá, zda chci přidat anestetikum, tak kyvu, ze jo 😂 A to jsem jako jinak hodne proti medikaci, ale toto nedávám...ale taková ta bolest když se to pak probouzí k sobě, to uz mi tak nevadi, protože vím, že horší uz to nebude a je to taková tupá bolest...mě víc vadí asi taková ta akutní, nečekaná, kratkodobejsi nebo jak to říct...
@sarkoc u zubaře to mám podobné- a jak to srovnat s porodem? Je to v něčem podobné, úplně jiné, co je horší? 😉 blbá otázka, ale když už zkušenost máš a zubarskou stejnou....
@priefi zastupující zubarka opichla, ale ne tak jak moje (myslím, že začla moc brzo) a stejně instinktivně jsem ji kousla. Do prstu a pořádně, vůbec jsem o tom nevěděla "vy mě koušete!!" a musela si vyrvat prst z mého sevření. Já v šoku, ona taky, obě bolavy.. (snad si vzala poučení) 😁
@zuzekk tý jo, to je těžká otázka...jako upřímně za sebe musím říct, že radši porod než nějaký větší zubní zákrok bez umrtvení, ten pocit, když zavrtá až k tomu nervu já prostě nesnáším...je mi jasné, že spousta těch malých zákroků, třeba vrtání mezizubního kazu, by se dal bez injekce vydržet, ale mě vždycky naskočí v hlavě to, když mi vrtaly dříve vbez umrtvení a bolí mě to asi psychicky dopředu :D Tím ale nechci říct, že porod nebolí, asi bolí víc, ale prostě tak nějak jinak, myslím, že to moc popsat nejde člověku, kdo to neprožil...ale já si třeba nenechala dát celý ty dva dny kontrakcí kvůli miminku nic proti bolesti...nerada ale straším, několik kamarádek rodilo 2-3 hodiny komplet se vším všudy od první kontrakce a dle jejich vlastních slov by mohly rodit každý měsíc, že to byla pohoda...každý porod je prostě jiný. Nicméně já už se tentokrát fakt těším, pokud nedojde na toho císaře (což zjistím za týden) :/
@sarkoc taky jsem to nové zubarce hlásila 😂😂
Můj starý zubař ať je mu země lehká, byl pako a vrtal zásadně bez injekce a já jsem si k němu vypěstovala takový blok, že jsem kvuli němu málem přišla o čtyřku zub nahoře takže pěkně vepředu, naštěstí jsem přešla k mé zubarce a ta zub sice za nemalé peníze ale zachránila ho.
Tak právě jsem přišla z poradny a jaterní hodnoty klesly, tak zatím se porod odkládá.
Příští týden jdu znovu na testy, ale doktor říkal že už by stoupnout snad neměly, že prášky asi už zabraly.
Malý už má cca 3200g a je velikostně cca týden napřed.
Tak můj sen o malém miminku se rozplynul a bude další macík 😄
@priefi no můj tatka zase hrozně rád vaří dršťky a ty smrdí taky kvalitně a já nadávám ikdyž těhotná nejsem, tak se to snaží vařit když tam nejsme. ted dělal sulc, ale taky když jsme tam nebyli, kdybych tam bydlela tak by se neodvážil nebo by mě sám vyslal někam pryč.
takže sobeckost tvých tchánů nechápu. a sousedům to zaručeně taky musí vadit, jen zatím nic neřekli, protože to smrdí fakt hodně.
pamatuju si že tatka jak to vaří tak to smrdí po celé chodbě (jemu to tedy voní).
Ahoj holky, už mám taky složenou komodu, a k ní i postýlka, vybrali jsme rastoucí 140x70, a následne z ní jde udelat i klasická postel pro větsí dítko,což mi přijde supr a už jsme doobjednavali ostatní kusy nábytku, teď už je na ceste matrac tak pak budu povlýkat🤗🍓zatím ještě nezařizujeme pokojíçek, postýlka v ložnici, komoda v obývaku , na pokojík ješte bude čas
ahoj holky tak dneska byla kontrola plus ozvy každopádně dr mi řekla že na termín rodit nebudu že nález je pokročilí že CS mám 3-4 a že rodit klidně můžu přes svátky tak jsem zvědavá jinak ozvy v pořádku test na streptokoka negativní 🙂 a přiští týden zase kontrola jinak jsem 37 týden 🙂
Ahoj holky. Tak my už jsme 3. Dneska ve tři ráno mi praskla voda a před obědem byla malá venku. Teď je v inkubátoru, dostává kyslík a asi bude mít i výživu primo do žaludku. Uvidíme jak na tom bude.
@priefi Chlap mi takhle nosí dom na vaření maso pro psa, to taky nadávám, ale vařím to pomalu s odsávačem, v momentě, kdy to začne smrdět to vypínám. Je to pro psa, stačí mu to ovařené, hotovo 😀 A myslivecké trofeje taky vaří, aby to mohl vyčistit a uchovat, takže venku, nebo když nejsem doma. Bojím se toho, co bude vařit, jakmile mě odvezou 😀
A nějaké osvěžovače vzduchu, vonné svíčky a tak by nepomohly?

@fly80 nene, ta v porodnici...během první doby , po vyvolávačce atd tam moc nebyla, což ocenuji především, že nás nechala být, ale na to tlačení dvě přišly a jedna právě celou dobu masírovala 🙂