icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
13. pro 2018

@zuzekk jeee ta je krasna..Jak se jmenuje?Kocky maji zvlastni dar-vyciti spoustu veci treba kdyz se necitis dobre.Meli jsme kocourka a kdyz jsme byli ja nebo manzel nemocni vzdycky u nas lezel celou dobu a odchazel jen na zachod nebo na jidli a piti.Dokonce u nas vzdycky spal.Nekdo mi rikal,ze jakoby prebira ty neduhy jistym zpusobem na sebe.Mas krasnou kocicku,nam naseho milacka prejeli.A jineho uz nechceme.Meli jsme ho 8let 😢Pak se k nam pritoulako kote,tak jsem myslela,ze si ho nechame ,presvedcila jsem i manzela (ten po otresnym zazitku kdy seskrabaval naseho milacka ze silnice rekl ze kocku v zadnem pripade-breceli jsme pak oba a ja jeste dalsi den coz byl Valentyn takze od ty doby nemam tenhle svatek spojeny s laskou,ale s brekem)a po 14dnech kote zase zmizelo asi se vratilo odkud prislo.. Ja uz zase cumakuji vzhuru.Sla jsem na psa vo stekal jak sileny asi na zajice nevim-ja nic nevidela,na zachod,dala si jogurta ptz mala proste spat nebude a nebude a radi jako certik.

halasovci007
13. pro 2018

@priefi koukam,ze nejsem sama kdo zase nespi 😂 dekuji.A ten denni vymerovaci zaklad vynasobil poctem pracovnich dnu v mesici a dostanu kolik budu brat jestli to dobre chapu?Me totiz prislo ted jen od 13.11. Byla ppm a predtim zbytek neschopenky takze v tom mam trochu chaos..

krisatko
13. pro 2018

@priefi maliník jsem koupila minulý týden ale nestihla ani jeden uvařit 😀 na kurzu jsem nebyla žádném, aroma nabídli oni. Oni jsou tady ve Zlíně fakt hodní a jsem ráda že jsme jeli sem. Kéž by od té bolesti něco pomohlo... Jen křičet ale to pak zas člověk netlačí no. Děs.... 😀 teď mě spíš bolí ten nástřih jak to přišlo po umrtvení k sobě.

lindikova
13. pro 2018

@zuzekk já bych se u tech našich lekavych blbecku bála🙂 oba zvykli na břiše byli dost urážení, ze tam teď nesmí. Tak se tuli aspoň z boku🙂 a vaši mici je sladoch!

priefi
Autor odpověď smazal
halasovci007
13. pro 2018

@priefi no toho se strašně děsím až to jednou příjde. Máme dva pejsky a budu řvát jak tele. Jak nejsem citlivka (teda teď celkem jo) tak kocour mě sebral neskutečně. I manžel brečel se mnou. Někdo zazvonil tak šel manžel otevřít a když se vrátil, tak jsem věděla, že se něco stalo, už když jsem ho uviděla ještě než promluvil. Řekl mi ať si sednu a když jsem se ani nehla a zeptala se, co se stalo tak mi řekl, že nám přejeli kocoura, tak jsem nemohla přestat brečet. A to podotýkám, že on ve tmě a zimě ho sebral do tašky z Ikei a kopal do zmrzlé země díru a pohřbili jsme ho u nás na zahradě pod jabloní a já tam vysadila kytičky..Nevím, jestli psi to chápali, že je pryč, ale přišlo mi, že jsou smutní. Kocour byl šéfik zahrady. Byl naše první zvíře společné a i přesto, že se aut bál, stejně ho nakonec jedno přejelo. Myslím, že to byl nějaký idiot a místo, aby přibrzdil šlápnul na plyn a kocour přitom jen bežel domu, že jsme chvíli předtím přijeli na dlabanec. V únoru to budou tři roky a vždycky na něj budeme vzpomínat..

halasovci007
13. pro 2018

@krisatko tak ať si brzo fit a rychle se to hojí, četla jsem, že je prima na to dubová kůra, ale nevím, třeba má někdo zkušenost?

halasovci007
13. pro 2018

Jinak holky mám strach co mi dneska doktor řekne. V noci malá řádila ale fakt tak brutálně až to pak bolelo a mám pocit, jestli se neotočila. Vždycky mě kopala do žeber a teď jí cítím dole a to jakože hodně. Já v noci nevěděla co tam jako dělá..Tohle neznám na kopance do žeber jsem byla zvyklá, ale teď mi příjde, že snad rotuje dole u močáku či co. A je to teda krajně nepříjemný až chvilkama bolestivý..Zlatý kopance do žeber fakt. Nebo nevím jestli nesestoupila dolu ale že by tohle dělala rukama se mi nezdá. Tak jsem zvědavá. Máme i první ozvy..No a u nás je namrzlo a jedu busem to bude zase vejlet chjo. A ještě se obout do zimních bot to bude taky oříšek. :-/

krisatko
13. pro 2018

@priefi v 10 máme vizitu tak se snad všechno dovime 🙂 ale co říkaly sestřičky tak je na tom čím dál lepe

journals
13. pro 2018

@krisatko Nestíhám číst, ale pochopila jsem, že už je venku. Moc gratuluju! Asi začnu brát to balení do porodnice vážně a půjdu se fakt sbalit 😵

krisatko
13. pro 2018

@journals na stránce 245 je to popsáno 😉

journals
13. pro 2018

@krisatko 😀 děkuju, já se k tomu nějak prokousám. Užívej si první chvíle s miminkem a přeju rychle hojení!

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
journals
13. pro 2018

@priefi No jo, vidíš! Příbor! Vidíš, to jsem už taky slyšela, že je fajn mít.

zuzekk
13. pro 2018

@halasovci007 @lindikova inu moc se nejmenuje 🙂 je to přitoulanec, rok a půl tu chodí bezprizorní malá kočička, plachá a hlavně velice nedůvěřivá. Na jaře se jí narodilo kotě a chodila s ním k nám na zahradu, na jídlo, pospat si. Kotě, jak vidno, z její nedůvěřivosti nemá nic, svého času tahalo do různých akcí ono jí - už to vypadalo, že si i ona na lidi přivykne, ale teď už je kotě pěknej macík a na mámu peče, už nechodí spolu. Takže se zase stáhla, nají se, očíhne to vevnitř jen když má otevřenou únikovou cestu a jde si do mrazu po svých. Přežila loňskou zimu, tak věřím, že zvládne i tuhle.
No a micour přišel na to, že křesílko, kanapíčko, matračka, kamna a náruč jsou dost fajn. Každý ráno si přijde zabušit na sklo, před prací (a jinými odjezdy) jsme ho vyšoupli, no a teď od úterka se mnou pořád doma. Na noc teda maže, to už je snad i zvyklej, nemá rád vyhození ven když jdu pryč a je uraženej. Ale je vtipnej, pořád za mnou chodí, šíleně nenápadně, s výrazem "no já jsem teďka v tý koupelně chtěl zrovinka taky být..." "jo, a teď mířím do ložnice, ty taky?"
Vlastně ani nevíme, jestli je to holka nebo kluk, nějak se nám jeví na kluka, ale kulky žádný... těhotný to teda taky zatím nebylo..tak uvidíme na jaře, nebo až pojedeme poprvé k veterináři.
Tragická smrt vašeho kocourka mě mrzí, ty auta jsou pro ně největší nepřátelé (a teda hlavně lidi v nich). Konce jsou těžký vždycky, zejména když je to takhle náhle, člověk není připavený, smířený...

fly80
13. pro 2018

Ahoj holky. Tak sem byla dneska na kontrole na rizikovém. Ultrazvuk konec, malá se strašně vyvadela, takže tam napsal "špatné podmínky" a šmitec. Pak jsem šla na ozvy a to dopadlo podobně, jen s tím rozdílem, že malá usnula. Tak mě po 40 ti minutách odpojili, že se dyl už dělat nesmí a bylo by to zbytečné. Takže taky prd. Nakonec konzultace s doktorkou, ster na streptokoka a konečně sem jí oznámila, že tam nebudu rodit 😂 Tahle doktorka byla v pohodě, tak bez problémů. Teď sedím na diabetologii, ale tam to bude snad v pohodě.

A co sem tu četla o těch zvířátkách. Tak holky mě před pár dny umřel můj kocourek, moje první dítě. Našla sem ho kdysi u popelnic a od té doby byl se mnou, 13 let. Našel ho přítel v neděli a nechtěl mi to nejdřív říct. Tak ho tajně pohřbil. Ale pak se rozmyslel. Myslela sem ze umřu, celou neděli sem rvala jako kráva. Nevím co se stalo, neumím to pochopit. Myslím, že ho někdo přejel, ale přítel tvrdí, že ho někdo otrávil. Teď už je to jedno. Jen mám doma ještě kočičku, co s ním byla od mala a ta doma jen chodí a brečí. Dneska s ní budeme muset na veterinu. Bojím se, že se jí taky něco stane. Chjo

lindikova
13. pro 2018

Holky, pro pobavení, a jestli jsem to už psala, tak pardon, těhotenská demence. Muž komentuje další balík od Weledy (tělový olej, něco na koupel apod.), co to jako všechno je. Říkám, kosmetika a on zcela vážně, tím mírným tónem ve stylu "abych nesr*al manželku", říká: Zlato, však čekáme chlapa, myslíš že potřebuje tolik kosmetiky?

zzuzzana1
13. pro 2018

@halasovci007 takový pohyby mám já, prostě jen dole kolem mocaku, a je pravda že ji mám koncem panevnim, takže je to dost možný

priefi
Autor odpověď smazal
lindikova
13. pro 2018

@priefi jakoby purelan rovnal se rudému laku na nehty!!! :D

semmi
13. pro 2018

@krisatko moc gratuluji. Budete mit krásné svátky. Malá už se asi nemohla dočkat. 😕 Hlavně, ať kste holky v pořádku. 😕

halasovci007
13. pro 2018

Ahoj vsem.Tak nase palicata princezna se otocila presne jak jsrm predpokladala.Do vcera hlavickiu dole a dnes koncem panevnim.Takze me gyndar poslal na pondeli do nemocnice a budu dochazet tam.A mam se pripravit nejspis na cisare 😢😭😭😭 alespon jsme se zasmaly se sestrickou ze palicata je urcite po tatinkovi.Jinak ozvy byly teda taky maze mala kopala a radila a furt to houkalo jak na lesy.Krivka skakala tak ze zad jsem se tocila na bok-nejsrm moc na zadech zvykla nemuzu se dodechnout a vysadil mi zelezo pry se hodnoty dost zvysily (rikala jsem si ze spis u cisare neni takova krevni ztata).Ze se mala muze otocit ake pry je to dost vyjimecny uz takhle ze se otocila blbe a neni pravdepodobne te se itoci zpatky.Pry vi proc to udelala..Tak jsem to doma obrecela nejvic me mrzi ze je to pro malou sok a bojim se ze kdyz neprobehne klasicky porod a procesy pri nem ze se nerozkojim.😭😭 tak jsrm male alespon koupila ozdobicku se jmenem a trochu si udelala radost tim.

krisatko
13. pro 2018

@halasovci007 neboj rozkojis. Byla se mnou na pokoji maminka, císař 35+2 malou ji dovezli až po 4 dnech, po císaři byla na jipu i malá byla v inkubátoru a kojila plnne. Dnes odcházeli po 14 dnech domů.

krisatko
13. pro 2018

@semmi díky, no nevím nevím ... My si spíš dělali srandu po cestě do porodky, že si tam hrála a nějakým nedopatřením prdla vodu a jen si řekla "UPS... No... Co už, tak jdu ven" 😂😂

priefi
Autor odpověď smazal
halasovci007
13. pro 2018

@zuzekk
@priefi hlavne nas kocourek byl jedinecny.Taky byl nalezenec.Kdyz jsme bydleli v byte ve 4patre on v noci v lete vysplhal po zabradli a sklouzl se a upadl.Vsechno mel v cajku jen zadni noha byla roztristena.Dojizdeli jsme s nim asi 35km na kliniku kde ho operovali.Jenze nas milacek si vykousal stehy pak jsem ho vencila na voditku on mnoukal ze chce na zachod tak jsem ho pustila a on utekl a ruplo mu to.Takze zase klinika ja bulela ze ho budem muset uspat.No neuspali,ale nozicku mu museli sebrat.Amputaci zvladl a strasne se szil s jrdnou zadni.On si ji prizpusobil doprostred a byl uplne v cajku.lovil mysi obcas jesterky,jednou ulovil i chraneneho sysla.Psy mel vycviceny kdyz ho zlobili tak jim nafackoval 😁 a aut se bal.A ja si proto myslim,ze ho nekdo prejel umyslne.A to jeste kdyz byl po operaci na s nim spala na chodbe na zemi ve spacaku u jeho pelisku a stridali jsme se s manzelem u nej.On se pak vracel a vedel i v baraku ke komu patri byl jakoby vdecnej ze jsme mu zachranili zivot (a stalo nas to teda hromadu penez,nervu,slz a celou dovolenou).A manzelovi se projevila alergie a jeste nez jsme se prestehovali fo domku tak jsme spali oddelene ja s kocourem a on sam aby mohl v noci dychat vubec pac teda mel az astmaticke zachvaty z kocoura ale pryc jsme ho dat nechteli.Na baraku byl stastnej i se 3 nohama.Byl venku prisrl pomazlil se a nabastil a mazal ven a zime nocoval v obyvaku na kresle.proste milacek byl.No zil u nas 8let z toho 5po operacich,takze to stalo za to..Snad je v kocicim nebicku a hlida nas zhora 🐺🐱

halasovci007
13. pro 2018

@fly80 to je mi lito,ale s tim otravenim je to mozne.Rodicum letos taky otravili kocourka lidi jsou hnusny a zly. 😢

@lindikova jo to znam manzel taky nechale,co furt chodi za balicky a proc musime mit tolik veci 😂
@zzuzzana1 a mas planocabeho cisare?
@priefi taky mi bylo receno,ze bych se mela uz krotit,ze ty penize neumime tisknout 😂😂
@krisatko dekuji za dobre zpravy,trochu me to uklidnilo.Uz o tom zacinam i vtipkovat s kamaradkou cerstvou maminkou,ze holt nebudu mit vysivku dole ale o kousek vis 😂 nechci se ted mesic stresovat to by nicemu nepomohlo..
@priefi dnes jsem 36+3. Tajy dekuji za psychickou podporu uz jsem to nejak vstrebala Jen to byl sok.Badeje umira posledbi treba se ta nase madam jeste rozhodne otocit.

sarkoc
13. pro 2018

@halasovci007 s tema balikama je to koukám všude stejný 😂 věci pro mimco, do toho Vánoce, manžel taky nechápe...a nejlepší bylo včera,proč ze sem dala skoro 3 tisíce za šátek na nošení...říkám protože v manduce se může nosit až později atd...a on, kdy to přijde...tak říkám říkám uz visi na susaku...tak pry: jo to je ten modrý hadr?... takže asi tak 😂😂😂

zzuzzana1
13. pro 2018

@halasovci007 ne ne ještě ne moje doktorka říká že je ještě čas, takže to necháme do vánoc a pak se uvidí, jinak teda mimo císař mi nabízela i to pretoceni tím hmatem , ale to bych nesla to je mi nějak proti srsti

Strana