icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

bemo
24. pro 2018

Holky, taky vám všem přeji krásné vánoční svátky, plné klidu a odpočinku a pohody s dětmi a rodinou.

sarkoc
24. pro 2018

@priefi Ahoj, díky, mělo by být, dneska už úplně v pohodě a bylo to evidentně tím 🙂

A samozřejmě se připojuji s přáním krásných a pohodových svátků v kruhu těch, co máte rádi 🙂 A do nového roku přeji hlavně to zdravíčko a to i našim miminkům 🙂

fly80
24. pro 2018

Tak holky, asi budu muset jet na pohotovost, protože když nevím, jestli jsem ty neštovice měla, musí se rychle udělat test na protilátky. Ale mám tam za půl hodky zavolat, že se tam poradí. Tak držte palce

priefi
24. pro 2018

@fly80 drzim pesti!

zavodnice
24. pro 2018

@fly80 Držím palce, aby ti to dobře dopadlo!

malecek
24. pro 2018

Holky všem krásné Vánoce 😊😊

veselaopicka
24. pro 2018

@fly80 jak si dopadla?

halasovci007
24. pro 2018

Tak trošku opožděně přeji všem krásné a klidné prožití svátků.PS: doufam,ze jste si uzili krasny Stedry vecer se svymi blizkymi a Jezisek vam prinesl neco hezkeho.Ja teda byla asi opravdu hodna letos 😁😎😇 zitra jen leharo a ke tchanovcum tak bude konecne odpocinek..
@fly80 drzim pesticky aby vse dobre dopadlo..

priefi
25. pro 2018

@fly80 ahojky, tak jak to dopadlo? Mas protilatky?

priefi
25. pro 2018

Achio.... holky, ja to nedavam 😢 kazdy den zvracim 😢 nevim, co tam vedle porad vari, ale mi to evidentne hrozne vadi 😢 ja uz nevim, co mam delat... prave jsem vyhodila na nekolikrat celou snidani 😢 omlouvam se, ze Vas tady tim zatezuji, ale uz jsem psychicky v koncich 😢 a kdyz si doma postezuji, tak nakonec jsem uz ta spatna ja 😢

fly80
25. pro 2018

@veselaopicka
@priefi ahoj holky. Tak v porodnici se sešlo několik doktorů, jako co se mnou. Jako nechápu, že v nejmodernější a dle nich nejlepší porodnici široko daleko neví a musí se radit. Takže. Test se dělat nebude, protože jestli sem to chytla, tak s tím nejde nic dělat. Takže budeme stejně čekat. Super Vánoce fakt. Dneska sme měli jet ke tchyni, Viky tam má vždy druhé Vánoce a prd. Nesmíme mezi lidi, nikdo a nikdo k nám. Ve čtvrtek snad bude už můj doktor, tak tam budu volat, aby se koukl on. Jestli to třeba nenajde v papírech. Jinak tam mám dneska zase zavolat, protože zítra bych měla jít na ultrazvuk a monitor. A mezi ostatní maminky nemůžu.

fly80
25. pro 2018

@priefi hele, to nemá řešení. Jen to, co sme ti tu radili snad všechny. Na tu chvilku odejdi k mamince. Ať se tam všichni z těch tlacenek poserou. Já už bych byla dávno pryč. To musí být rodina jako prase.

lindikova
25. pro 2018

@priefi kup ten sprej, co jsem radila, fakt to zabira... to neni jako vonka do zasuvky, to ty pachy fakt sezere. I kdyz ted je vsude zavreno🙂 Bych je taky uz osobne sla dorvat na celej barak, to je hruza toto.

lindikova
25. pro 2018

@fly80 tak drzim palce, at si je uz mela. Nemela by zaznam pojistovna?

fly80
25. pro 2018

@lindikova pojišťovna asi ne 😂 už mi holka není dvacet 😂 když já byla malá, tak si myslím, že zdravotní pojištění ani nebylo 😉

lindikova
25. pro 2018

Jinak holky, dodatecne krasne Vanoce!!!! Snad si je uzivate podle predstav🙂 U nas nadelil Jezisek robota na podlahu (vytira a vysava) a na okna, takze vidim, ze leden se proste vyvalim na gauc oblozena malinikem a lnenym seminkem a olejem na masaz hraze a dej se vule bozi🙂

lindikova
25. pro 2018

@fly80 simte, ja jsem taky narozena za hluboke totality, ale nekdo ty leky evidoval, ne? Nebo ne? 🙂

zavodnice
25. pro 2018

Vůbec netuším, jak to s tou evidenci zdravotní pojišťovny za nás bylo. Jen vím, že zdravotní karta je majetek doktora a krom výpisu z karty ji nemusí dat z ruky. Takhle se ztratily třeba manzelovy zaznamy v rámci jedné polikliniky. Třeba neštovice fakt neměl a jestli měl jiné dětské nemoci, to už se fakt nedozvíme. U nás bude ještě veselo.

malecek
25. pro 2018

Ahojte tak jak vám je? Já měla včera pocit že mi břicho praskne jak se mi kůže natahovala, asi se zase zvětšoval a co tam tvořil to byla taky paráda.
A žáha mě pálí teď každý den úplně hrozně.
Jeden den mě pálila až za jazykem.

fly80
25. pro 2018

@zavodnice mě jí taky ztratili, ale před pár lety se našla. Tak doufám že to tam bude.

iva_kucerova
25. pro 2018

@malecek Ahoj, já včera odpoledne myslela, že porodím. Nevím, jestli tím příjemným štědrodenním stresem, nebo mi trochu lítal cukr, protože jsem si včera dopřála pár chlebíčků, ale malej šíleně tlačil na spodek, kopal, jak kdyby se chtěl z břicha prokopat a břicho tuhlo, záda bolely a manžel plašil, jestli teda jedeme, nebo co😂 . Dneska je to lepší, ale hodně mi kleslo břicho. Zdá se, že do 13.1. určitě nevydržím pohromadě 😀

zavodnice
25. pro 2018

Já si taky říkám, jak je možný, že to dítě vůbec nespí. Tuhle noc se taky vrtelo jak blázen. K tomu tlaceni na močák, byla jsem na wc asi 8x. Třeba dneska už bude mít konečně období útlumu 🙂, doufám.

veselaopicka
25. pro 2018

@fly80 to nechapu.. kdyz by ti udelali test a nemela si to tak porad to jde nejak resit.. dat malou k babicce nebo tak... asi moc drahe vysetreni ja bych na tom trvala...

veselaopicka
25. pro 2018

@iva_kucerova ja jsem to mela cely vecer myslela jsem ze vypochoduje bokem a vecer se mlela ze sem usnula az ve dve.

fly80
25. pro 2018

@veselaopicka ne ne. Malé se to projevilo teprve předevčírem, ale infekční byla už hodně dní před tím. Takže kdybych to měla chytnout, tak už to dávno mám a nevím o tom. Proto jsou ty testy prý už zbytečné. Bohužel je tady dlouhá inkubační doba a malou nemám kam dát. Bude i problém, až se malá narodí a Viky to bude náhodou ještě mít.

veselaopicka
25. pro 2018

@fly80 aha .. tyo tak snad to bude ok. Drzim palce.

fly80
25. pro 2018

Holky, ať tu furt neřeším nějaké choroby, musím se i já ukázat s kočárkem 💜💙💜

sarkoc
25. pro 2018

Tak jsem holky zase jednou cvakla bříško, na 38tt nic moc, bývá i menší ☺ Ale jako nestezuju si, v ničem neprekazi...

fly80
25. pro 2018

@sarkoc to jako fakt jo 😁 Tak to je dobrý. Já mám pupek jak Obelix 😁😁😁😁 Čekáš první?

sarkoc
25. pro 2018

@fly80 druhý...s Eliskou bylo asi jeste menší 😂

Strana