icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

journals
26. pro 2018

@priefi ja to taky beru jako nutne zlo. Ale jestli to pomuze, tak se premuzu. Ale taky mam prave trochu strach, abych si neublizila... snad ne. Ty jo, holky, fakt jdeme do finale! Me to porad prijde neuveritelny!

priefi
26. pro 2018

@journals vis co, dej na to, jak se budes aktualne citit, bude se Ti chtit, opakuj, nebude se Ti chtit, tak jen jednou. Doufam, ze tentokrat to k necemu bude. Minule jsem se bohuzel nastrihu nevyhla

journals
26. pro 2018

@priefi asi ano, jinak to ani nejde. Proste pocitove...
ja vim, ze to nemusi byt zadna spasa, ale porad si rikam, ze takhle budu vedet, ze jsem udelala maximum co slo a nebudu pak pripadne premyslet co by, kdyby...

halasovci007
26. pro 2018

@priefi dekuji uvidime jak se mala vyspi 😉

priefi
26. pro 2018

@journals presne tak 😊

halasovci007
27. pro 2018

Holky je tu nekdo?Ted jsem byla na wc utru se a trosicka krve na toaletaku.Strasne me to vydesilo!Ale chci zachovat klid.Malou jsem ted citila a myslim jestli to nebyla ta hlenova zatka?Krev byla ciste cervena a bylo ji malo pri dalsim utreni uz nebyla zadna..🤔 tak co myslite mam jet na pohotovost nebo cekat?

fly80
27. pro 2018

@halasovci007 to je na tobě. Ale jak sem měla na papíru krev a říkala to hned v porodnici, tak mi doktorka říkala že to nevadí. Že se to může stát, jak se tělo chystá. Ale já myslím, že jsem zi měla z toho ultrazvuku. Jde o to, co jsi dělala.

fly80
27. pro 2018

@halasovci007 a hlenova zátka asi ne. To je fakt hlen.

myskaq
27. pro 2018

Mě teď tak před půl hodinou vzbudil žaludek musela jsem letět na záchod žádný průjem teda ale je mi celkem nevolno. Tak nevím. Sedím teď a koukám na TV a čekám co bude

zavodnice
27. pro 2018

Koukám, že dneska nikdo moc nespí. Já mám v břiše zase rodeo, muž pořad kašle. To jsou radosti.

halasovci007
27. pro 2018

@fly80 prave ze nic extra.Asi se chysta telo.Ted vse ok se zda byt..
@myskaq taky me boli zaludek to jsme prejedeny ze svatku.Ja si dala male pivo tocene navsteva prinesla darem soudek a je mi po nem vic tezko celou noc nez predtim.. 😣🤔
@zavodnice dneska jsem za rodeo rada..

V pul 9 kontrola mala radi tak snad vse ok gned to tam nahlasim a uvidime..

zetta01
27. pro 2018

@halasovci007 Držím moc palečky, aby bylo vše v pořádku, pak dej určitě hned vědět, jak jsi dopadla 🙂 já myslím, že ta troška krve bude opravdu spojená s tím, jak se tělo připravuje a prostě je vše hodně prokrvené. Včera jak jsem byla na kontrole, tak jen prohmatala čípek a taky hned upozorňovali, že můžu zašpinit, ať se nelekám, že tělo je ve fázi příprav a tudíž hodně prokrvené.

myskaq
27. pro 2018

@halasovci007 no to ja právě ani nic moc nejedla, mam už tak dva tři dny dny úplně nechuť k jídlu. Takže nevím 🤷🏻‍♀️ Teď mě to chytlo znovu to jdu za hodky na natáčení takže pecka 😀 vůbec se mi tam nechce. 🥴😣

priefi
27. pro 2018

@halasovci007 cvicila jsi hraz nebo s aniballem? Mohla Ti prasknout cevka. Zaroven se muzes otvirat, cipek je diky tomu hodne prokrveny a muze se objevit krev. Pred temi 3mi tydny jsem treba pri kontrole zaspinila hodne. Ale pak uz jen klasicke hnede spineni a po 24h od vysetreni ok

lindikova
27. pro 2018

@halasovci007 myslím na tebe❤️!

halasovci007
27. pro 2018

@zetta01 urco dam vedet..😉
@myskaq drzim pesti at to je vse ok
@priefi necvicila prave ze jsme meli navstevu pres noc..Ale nasadila jsem zpatky ten malinik..
@lindikova dekuji 😘

verunkadar
27. pro 2018

Prosím o radu, trpí tu někdo na otoky nohou???

tsasenka
autor
27. pro 2018

@halasovci007 Může se schylovat k porodu, pomalu, ale jistě. Tak držím palečky, dej vědět, jak jsi dopadla.

zzuzzana1
27. pro 2018

@verunkadar jooo já a úplně šílené moc😭

zavodnice
27. pro 2018

Takže manžel má bronchitidu, dostal atb, prothazin, novalgin, proste samé super věci. Já už kašlu taky, všechno mě bolí, jsem unavená, teploty zatím nemam. Moje doktorka samozřejmě neordinuje, při nejhorším budu muset na pohotovost. A v lékárně mi lichořeřišnici nedali, že těhotný to mají zakázáný, vlastně mi nechtěli dat ani kapky do nosu. Ať žije paralen.

lindikova
27. pro 2018

@zavodnice Mne ohromne na kašel zabral ten utrejch z cibule, medu a citronu. Drz se!

arielka222
27. pro 2018

@zavodnice to je fakt na prd když je nemoc v tehu. Já už se kuryruju tyden z nachlazeni a rýmy. V lékárně mi dali jen Vincentku a Mořskou vodu, ale to bych se asi udusila za chvíli takže na to kašlu a stříkam si dětský Olynt vždy na noc konečně úleva a uvolnilo mi to dutiny.

zavodnice
27. pro 2018

Já prave taky potrebuju Olynth, na to kašlu. Speciálně jsem se ptala gynekologa, jestli to muzu i dlouhodobě a neměl námitky, že maximálně to má vliv na sliznici v nose, na to jsem mu rekla, že to je mi úplně jedno, hlavně když muzu dýchat. Na kašel mám bylinkovy Stopkašel, třeba to trochu pomůže. Cibuli jsem nezkousela, to neznám 🙂. Blby je, že jedno nachlazení jsem měla před měsícem. Mám pocit, že v tehotenstvi chytnou všechno.

lindikova
27. pro 2018

@zavodnice https://bioporadce.cz/cibulovy-sirup-proti-kasl... mne to docela chutná, ale ne každému;) muž me nechtěl dat pusu!

malecek
27. pro 2018

Tak já jsem se dnes po dlouhé době dobře vyspala, večer jsem se nacpala mrkví (kamarádka radila jako prevenci proti pálení žáhy) a čůrat jsem byla jen jednou. Tak dnes budu trochu uklízet a chci si převléct povlečení s tím mi pomůže syn.

malecek
27. pro 2018

@myskaq nechutenství prý může být příznak chystání těla k porodu.
Já bych ještě furt sežrala vola, takže nic

malecek
27. pro 2018

@zavodnice já jak jsem se trápila víc jak týden s hroznou rýmou tak jsem k mořské vodě přidala normální sprej a doktor nic neřekl.

sarkoc
27. pro 2018

@malecek Tak ja u Elisky byla s kamaradkama v cukrarbe odpoledne, snedla jsem obr vetrnika a dalsi dva dorty a za tri hodiny jsme jeli do porodnice...tak to s tim jídlem bude asi různé 😂

malecek
27. pro 2018

V lednovkach další miminko Eliška 😉
Nějak se nám ty miminka začínají rodit ve velkém 😍

zavodnice
27. pro 2018

@lindikova Díky 🙂, blby je, že tyhle babsky rady jsou jen pro zdravý lidi. Asi nic proti cibuli, ale med mi na diabetologii přísně zakázali. Mně jak vyleze glykemie nad 7, strašně mě bolí bricho. Ještě k tomu se mi chce pořad zvracet, člověk má sice hodně pít, ale nějak to proste nejde.
@malecek Nedělala bych z toho kovbojku. Já používám Olynth nepřetržitě od července, protože 1-2x za den se mi úplně zabetonuje nos, i když rýmu nemam. Stačí jednou striknout a mám pokoj.

Strana