Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@priefi dekuji uvidime jak se mala vyspi 😉
Holky je tu nekdo?Ted jsem byla na wc utru se a trosicka krve na toaletaku.Strasne me to vydesilo!Ale chci zachovat klid.Malou jsem ted citila a myslim jestli to nebyla ta hlenova zatka?Krev byla ciste cervena a bylo ji malo pri dalsim utreni uz nebyla zadna..🤔 tak co myslite mam jet na pohotovost nebo cekat?
@halasovci007 to je na tobě. Ale jak sem měla na papíru krev a říkala to hned v porodnici, tak mi doktorka říkala že to nevadí. Že se to může stát, jak se tělo chystá. Ale já myslím, že jsem zi měla z toho ultrazvuku. Jde o to, co jsi dělala.
@halasovci007 a hlenova zátka asi ne. To je fakt hlen.
Mě teď tak před půl hodinou vzbudil žaludek musela jsem letět na záchod žádný průjem teda ale je mi celkem nevolno. Tak nevím. Sedím teď a koukám na TV a čekám co bude
Koukám, že dneska nikdo moc nespí. Já mám v břiše zase rodeo, muž pořad kašle. To jsou radosti.
@fly80 prave ze nic extra.Asi se chysta telo.Ted vse ok se zda byt..
@myskaq taky me boli zaludek to jsme prejedeny ze svatku.Ja si dala male pivo tocene navsteva prinesla darem soudek a je mi po nem vic tezko celou noc nez predtim.. 😣🤔
@zavodnice dneska jsem za rodeo rada..
V pul 9 kontrola mala radi tak snad vse ok gned to tam nahlasim a uvidime..
@halasovci007 Držím moc palečky, aby bylo vše v pořádku, pak dej určitě hned vědět, jak jsi dopadla 🙂 já myslím, že ta troška krve bude opravdu spojená s tím, jak se tělo připravuje a prostě je vše hodně prokrvené. Včera jak jsem byla na kontrole, tak jen prohmatala čípek a taky hned upozorňovali, že můžu zašpinit, ať se nelekám, že tělo je ve fázi příprav a tudíž hodně prokrvené.
@halasovci007 no to ja právě ani nic moc nejedla, mam už tak dva tři dny dny úplně nechuť k jídlu. Takže nevím 🤷🏻♀️ Teď mě to chytlo znovu to jdu za hodky na natáčení takže pecka 😀 vůbec se mi tam nechce. 🥴😣
@halasovci007 cvicila jsi hraz nebo s aniballem? Mohla Ti prasknout cevka. Zaroven se muzes otvirat, cipek je diky tomu hodne prokrveny a muze se objevit krev. Pred temi 3mi tydny jsem treba pri kontrole zaspinila hodne. Ale pak uz jen klasicke hnede spineni a po 24h od vysetreni ok
@halasovci007 myslím na tebe❤️!
Prosím o radu, trpí tu někdo na otoky nohou???
@halasovci007 Může se schylovat k porodu, pomalu, ale jistě. Tak držím palečky, dej vědět, jak jsi dopadla.
@verunkadar jooo já a úplně šílené moc😭
Takže manžel má bronchitidu, dostal atb, prothazin, novalgin, proste samé super věci. Já už kašlu taky, všechno mě bolí, jsem unavená, teploty zatím nemam. Moje doktorka samozřejmě neordinuje, při nejhorším budu muset na pohotovost. A v lékárně mi lichořeřišnici nedali, že těhotný to mají zakázáný, vlastně mi nechtěli dat ani kapky do nosu. Ať žije paralen.
@zavodnice to je fakt na prd když je nemoc v tehu. Já už se kuryruju tyden z nachlazeni a rýmy. V lékárně mi dali jen Vincentku a Mořskou vodu, ale to bych se asi udusila za chvíli takže na to kašlu a stříkam si dětský Olynt vždy na noc konečně úleva a uvolnilo mi to dutiny.
Já prave taky potrebuju Olynth, na to kašlu. Speciálně jsem se ptala gynekologa, jestli to muzu i dlouhodobě a neměl námitky, že maximálně to má vliv na sliznici v nose, na to jsem mu rekla, že to je mi úplně jedno, hlavně když muzu dýchat. Na kašel mám bylinkovy Stopkašel, třeba to trochu pomůže. Cibuli jsem nezkousela, to neznám 🙂. Blby je, že jedno nachlazení jsem měla před měsícem. Mám pocit, že v tehotenstvi chytnou všechno.
@zavodnice https://bioporadce.cz/cibulovy-sirup-proti-kasl... mne to docela chutná, ale ne každému;) muž me nechtěl dat pusu!
Tak já jsem se dnes po dlouhé době dobře vyspala, večer jsem se nacpala mrkví (kamarádka radila jako prevenci proti pálení žáhy) a čůrat jsem byla jen jednou. Tak dnes budu trochu uklízet a chci si převléct povlečení s tím mi pomůže syn.
V lednovkach další miminko Eliška 😉
Nějak se nám ty miminka začínají rodit ve velkém 😍
@lindikova Díky 🙂, blby je, že tyhle babsky rady jsou jen pro zdravý lidi. Asi nic proti cibuli, ale med mi na diabetologii přísně zakázali. Mně jak vyleze glykemie nad 7, strašně mě bolí bricho. Ještě k tomu se mi chce pořad zvracet, člověk má sice hodně pít, ale nějak to proste nejde.
@malecek Nedělala bych z toho kovbojku. Já používám Olynth nepřetržitě od července, protože 1-2x za den se mi úplně zabetonuje nos, i když rýmu nemam. Stačí jednou striknout a mám pokoj.

@priefi ja to taky beru jako nutne zlo. Ale jestli to pomuze, tak se premuzu. Ale taky mam prave trochu strach, abych si neublizila... snad ne. Ty jo, holky, fakt jdeme do finale! Me to porad prijde neuveritelny!