icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

sarkoc
29. pro 2018

V lednovkach dalsi miminka, asi 3 nebo 4, a to i s terminy okolo poloviny ledna 😍

fly80
29. pro 2018

@malecek může to být oboje 😉

malecek
29. pro 2018

@fly80 já to právě od syna neznám a nechci panikařit. Ale nervózní jsem to přiznávám.
Asi půjdu dobalit tu tašku 🙈🙈

lindikova
29. pro 2018

@sarkoc hlasitý polk a jeden tichý kvik🙂

halasovci007
29. pro 2018

@sarkoc no zacina se to blizit a bude velky miminkovsky boom..😍😘 I v poradne byla sama tehullka...

tsasenka
autor
29. pro 2018

Za chvilku se tu spustí lavina s miminkama 🙂 Já doufám, že ještě chvilku vydržím, líbí se mi termín 8. ledna 😀 ale nevím, co na to Miky 😀 Určitě chci vydržet do 4.1., to mám poslední poradnu u svého dr. a potřebuju, aby mi do průkazky zapsali všechny výsledky z vyšetření, včetně streptokoka, z toho mám respekt

halasovci007
29. pro 2018

@tsasenka no na toho streptokoka jsem se ani nezeptala..😣 chjo proc ja blba radsi nesla do jine porodnice..

bemo
29. pro 2018

@halasovci007 taky to vidím na velký baby boom. Ale tohle já poslouchám od dob kdy jsem začala rodit. Pokaždé jsem poslouchala že se rodí hodně dětí a porodnice praskají ve švech. Když jsem se byla před svátkama zaregistrovat do porodnice, tak jsem tam byla ten den už šestá a to 9 dopoledne.

S tím streptokokem mi dr říkal že pokud porodím dřív než budu vědět výsledky, tak mi pro jistotu ty atb stejně dají.

moncicak1983
29. pro 2018

Máte už některá sbaleno do porodnice?

moncicak1983
29. pro 2018

Jste některá z Brna

halasovci007
29. pro 2018

@bemo me spis jen nerekla dr. vysledek a me to v tu chvili nenapadlo se zeptat..Akorat na horcik jsem se ptala a co jsem ho vysadila mam bricho jak kamen.No ja byla objednana na pul 9 byla jsem tam hodinu a pul a vsude plno tehulek jen za 20min monitoru se tam vystridalo 5 maminek..Ale ta sestra rikala,ze maji fofry kdyz byly svatky ze nemely poradnu..a kdyz jsem vidrla tolik tehuli,rikala jsrm si na to,ze maji jen 4 porodni boxy..Co by delali kdyby jsme zacaly rodit vsechny najednou..

moncicak1983
29. pro 2018

?

fly80
29. pro 2018

@malecek tak to radši určitě dobal 😉 já už zabaleno mám, ale pořád tam něco prihazuju. Možná jí ještě budu muset vyměnit za větší 😂

fly80
29. pro 2018

@halasovci007 já taky budu muset jinam než bych chtěla, ale víš co? Snaž se na to myslet pozitivně 😉 Hlavně se nenervuj. V každé porodnici se rodí, pouč chlapa co má dělat a všechno bude v pořádku. Já si s tím mým dneska domluvím nějaké hesla, abych nemusela mluvit a uvidíme jak to půjde 😉

fly80
29. pro 2018

@moncicak1983 sbaleno bych řekla, že už máme tak nějak všechny 😂 už je nejvyšší čas.

fly80
29. pro 2018

Jinak holky jen že zvědavosti. Co si balite do porodnice? Já při první měla tašku jako kráva a většinu věcí sem ani nevyndala 😂 tak teď jen takhle
PS :ten lak je tam jen pro porovnání velikosti. Ne jako že sem se zbláznila a chci si při porodu lakovat nehty 😂😂😂

malecek
29. pro 2018

@fly80 ten lak je dobrý, prvně mě napadlo že jsi hodně v klidu když si budeš po porodu lakovat nehty 😂😂😂😂😂

fly80
29. pro 2018

@malecek tak určitě 😂 😂 😂 si mě nahlodala, že bych si ho tam nechala. PA by asi koukala, jak bych ho na začátku vyndala a mezi kontrakcema lakovala 😂

cerlada
29. pro 2018

@malecek Ahojky, určitě ano. Já jsem tenkrát měla horečky a ležela s prvním v nemocnici a kontrolovali ho, zda je v pořádku...A po kontrole mi taky odešla hlenová zátka, takže to určitě může být následek vyšetření. A taky jsem měla hnědou krev a odcházela po částech asi další 2-3 dny. Ale to je individuální. Proto třeba můj gynekolog od 32. týdne nevyšetřuje vnitřně.

cerlada
29. pro 2018

Holky, máte všichni už vybraná jména, nebo jsme poslední exoti, co nemají? 😀

tsasenka
autor
29. pro 2018

@moncicak1983 Já mám sbaleno cca od 26 tt, pro jistotu 😀 Nejsem z Brna, ale budu tam rodit, konkrétně na Obilňáku, jestli půjde všechno, tak jak má 🙂
@fly80 Ten lak je dobrý, taky jsem si říkala, jak to zvládneš si ještě nalakovat nehty 😀
@cerlada Jméno mám jen pro chlapečka a jestli to bude holčička, tak jako nevím. Ale 2 doktoři nezávisle na sobě potvrdili kluka, tak snad to dopadne 🙂

moncicak1983
29. pro 2018

+@tsasenka Tak mě to už nedalo a sbalila jsem se až dnes 37+1

sarkoc
29. pro 2018

@cerlada my si během pár minut řekli ze štěpánka se nám líbí. ..ale o tom, ze dáme dáme jméno naší dcerce ještě napadlo ani slovo...myslím, že až ji uvidíme, rozhodneme se...😂

semmi
29. pro 2018

@cerlada ahojky, my uz snaaad předevčírem vybrali. Respektive přítel se smířil s mým výběrem 👌😁

halasovci007
29. pro 2018

@fly80 a na cem presne se budete domlouvat?Ja cekam prvni a vubec netusim co me ceka a o cem bych s nim mela komunikovat.. klidne do sz.Ani nevim o cem ho poucit jen jsem rekla,ze kdyz bude problem at naridi cisare radeji a at malou nespusti z oci aby nam ji nevymenili..

halasovci007
29. pro 2018

@fly80 tak ja mam dva kufry a jednu takovouto tasku na porodni sal..Jeden kufr pro me,jeden je pro malou.Nam tady nedaji ani toaletak neno vodu takze velky zavazadla..

halasovci007
29. pro 2018

@cerlada jmeno mame,ale kdyby byl kluk,tak jsme v prusvihu 😂😂 nahlaseno v porodnici jen jmeno holcicky kterou mame cekat.Akorat me desi,ze mi spoustu lidi reklo,ze mi to slusi a ze vypadam spis ze cekam kluka,ze holky pry berou krasu..Tak uvidime ale rekli nam to 3dr tak snad ty nasi princezne nic nenarostlo 😂😂

halasovci007
29. pro 2018

@fly80 u nas asi tak zavazadla zabiraji pul skrine v pokojicku.To male dole je vyziva na nehty v laku pro porovnani..Ale ve svem kufru mam jeste kousek mista..

fly80
29. pro 2018

@halasovci007 aha, tak tady u nás na západě mají v porodnicich všechno. V té vaší musí mít taky hodně věcí. Třeba pojišťovna proplaci tuším 6 plenek na den, tak ty tam většinou jsou všude a oblečení na miminko by taky mělo být i u vás. To bych si být tebou zjistila a zbytečně nebrala. No, na čem se s ním budu domlouvat. U prvního sme to neřešili a můj přítel je takový tuňťa. Já bohužel posledních šest hodin nemohla mluvit, takzr když sem si něco nepřála aby mi dělali, tak on to netušil, já to říct nemohla, tak sem třeba prostě doktora nakopla 😂 No, byla sem tam zřejmě za hysterku 😂 Tak tomu chci předejít a rovnou aby přítel věděl, co tedy rozhodně ne a co jo.

zetta01
29. pro 2018

Tak já mám zabaleno, co jsem nastoupila na MD, jen jsem to furt urovnávala a kontrolovala zda-li mám vše. Nemám ráda balení věcí moc předem, pač pak vždy znejistím jestli jsem zabalila vše. Nejlepší je pro mě zabalit a jít. Jinak jména máme taky vybrané, už před 2.screen.jsme věděli, u nás to byla celkem rychlovka. A jinak teda mám taky 1 velkou cestovní tašku do porodnice a 1 měnší tašku přes rameno na porodní sál. U nás v porodnici taky musíme mít toaleták, vodu co vím, že tu dávají tak jsou košile, oblečení pro miminka, kosmetika pro ně. Sice mám zabalené své košile, ale využiju jejich, jelikož přeci jen ty své si nechci zničit od krve a tak. Tak uvidíme a kdyby náhodou, tak manžel doveze co bude potřeba 🙂
@halasovci007 určitě to bude holčička, tak jako u nás chlapeček. Já jsem zase celé těhu celá olezlá, furt slyším, že to bude holčička i brácha, který ví že to bude kluk mi řekl, že vypadám spíš jako bych čekala holku. Ale bude to 100% kluk od 2.scren.kde nám to potvrdili a to se nám krásně ukázal se pak vystavoval na každé kontrole, roztahoval nožky a další 2 dr. řekli, že to je 100% kluk a tomu, už to neupadne 🙂

Strana