Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@cerlada my máme celou SIO sadu od Petit Lulu a je fakt, že na mrňouska to bude velké. Tak asi budu muset koupit nějaké čtverce a zkusím do toho ty vkladacky.
S Aniballem jsem teď cvičila a 21,6 cm, mohla bych asi i víc, ale bála jsem se, abych si neublížila. Hlavně ho nemůžu dostat ven, nahoru jo, ale ven mi ty svaly nefungují. O cm to není 🙂
@halasovci007 ja byla vzhuru skoro celou noc, jak maleho prso nezajimalo pres den, v noci jsem si pripadala jako zivy dudlik. Jelikoz ma problemy jeste, ze se mu obcas vraci plodovka nekdy uz mlicko (resp.mlezivo), nemuzu si lajsnout usnout, kdyz je pri me (ale i presto se mi to jednou povedlo, jak uz jsem byla kantare).
Holky ja zacinam mit pekelny strach...
@cerlada a u starsiho syna jsem s anibalem zacala docela pozde, ale cvicila jsem 2x denne. Zacala jsem na 19cm a dostala se na 24,5cm. Maty mel obvod hlavicky 33cm a bez nastrihu se to tehdy neobeslo. Otazka je, zda to bylo tuhosti, anebo dlouhym porodem. Ale casto jsem se setkala ted s tim, ze pry cviceni hraze je efektivnejsi nez aniball. Kdyz jsem cekala starsiho, anibal byla docela novinka a kazdy ho vychvaloval, jak je super (po vzoru epina). No... je to takova psychicka berlicka, ze si reknes, ze ten balonek vytlacis. Ale v realu je prave tlaceni uplne neco jineho.
@veselaopicka na strach se vyprdni, ten ti v ničem nepomůže! Já rodim poprvé, ty taky? Zvládneme to, neboj!
Tak buď nám sem tchán zavlekl střevní chřipku (jupiii), nebo se něco chysta. Včera jsem vyklopila večeři, ráno průjem a teď mi zase začínají ms bolesti/poslicci. Nás Adamek asi touží byt 1. dite roku 2019🙂))
@lindikova poprve.. mam jeste tri tydny do terminu.. jenze dneska v noci mi bylo hrozne..poslicky nemam.. nebo asi nemam nevim 😄 jen me ted casto boli bricho chvilkama jak kdybych to mela dostat a jsme ve fazi konecneho stehovani takze posledni dva dny jsem fakt na nohach.. ani postylku nemame danou v kupe. Jediny co tak mam sbaleno. Ale zijeme mezi krabicema i z toho sem nervni aby se to stihlo a ja pak uz to nemusela resit.
@veselaopicka taky nemáme postýlku, ms křeče taky často. A termín je 28. 1. Dneska navíc objimam hajzlik:D postýlky se koupi eins zwei...
@petrafrenz Tak doufám, že máš pravdu, že to není o cm, protože jsem na 22 a mám pocit, že se prostě víc nemůžu dostat. Je to asi čtvrtý den a jsem furt na 22 :-/
Já mám latkovaci výbavu po první, ale hodně věcí jsem se zbavila. Teď mám koupené dvoje novorozenecke svrchnaky, ty jen na zkoušku. Lakovat bych chtěla jako první dcerku, až tak od dvou měsíců pořádně. V noci jsem nelatkovala nikdy, protože mi malá tak krásně spala, ale jen v papíru. Jak měla látkovou a curla si, tak byla vzhůru hned.
@zuzekk presne trefny obrazek 😂😂 jeste sem nakonec usnula..Vycerpani se nastesti dostavilo kdyz nase mala akrobatka prestala cvicit 😁😍😘
@priefi ono se to urcite ustali.A mlezivo nebo mlicko tedy saje?To je moc dobre..Uz chci byt taky v tehle fazi 😎😇😘
@cerlada určitě je prý účinnější masáž hráze, toho se ujal přítel a má z toho radost :D prý záleží na pružnosti, asi když je člověk stažený, tak se potrha. Snad se taky dokážu uvolnit, asi mám blok v hlavě a Aniball mi v tom dost pomáhá, jsem uvolnenejsi. Zvlášť když je vedle mě přítel, tak si zvykam, jaké to asi bude v přítomnosti dalších osob.
@fly80 tak to jsme měli podobnou noc. Já už si dávala dohromady všechno co v té tašce ještě nemám a do toho lítala na záchod, měla jsem průjem, do toho se mi chtělo zvracet a měla parádní bolesti. Usnula jsem až ve 4 hodiny. Takže dnes už vše co mi chybí radši nahážu do tašky, pro jistotu. Tak jsem zvědavá holky, kdo tady bude mít to novoroční miminko 😀
@cerlada takhle když jsem si to porovnala vedle sebe, Bamboolik vedl na plný čáře- zpracování, materiál. Bobanka jsem byla ráda, že jsem nekoupila sadu, ale jen jedny aio, ale vzorek má pěkný ! Já právě netuším s těmi velikostmi, kolik novorozeneckych, jednovelikostnich,.. zatím mám asi málo.
@halasovci007 jsem nachcipana, manžel hlasitě kašle celou noc, nemůžu usnout, pak chrchel, pak popeláři..zadna kvalitka spánku se nekoná, i když je ten náš lenoušek v noci úplný zlatíčko . No nic, čas opustit pelech..

@halasovci007 u nás je klid, ale pro tebe 🙂