icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

irisv
16. kvě 2018

@radullah já teď dojídám kebab, takže mi je taky těžko 😀 já na sobě cítím opravdu jen neustálé čurání, a to vyčůrám tak pár ml, ale pořád se mi chce a pořád mám žízeň....ale přesně, u dcery sem se touhle dobou živila jen mandarinkama, jediná věc, po které se mi uklidnil žaludek

radullah
16. kvě 2018

@irisv Pěkný :D já zas pizzu, hezky kvalitní jídlo na ty naše bublinky :D Já právě ani nelítám čůrat. A to jsem si aktivně koupila na nevolnosti pytel lízátek - ty zas pomáhali mě. No jsem z toho prostě nervózní. Dnes mě po prochajdě s kočárkem pěkně bolelo v podbřišku, tak jsem hodila raději nohy nahoru.

tsasenka
autor
16. kvě 2018

Holky, já mám termín podle MS 18.1. a už mám holky 9 a 2 roky , tak doufám, že teď to bude kluk 🙂
Jinak dneska dopoledne jsem měla zážitek. Přišel domů manžel, co je doma měsíc a půl na neschopence, kvůli úrazu. Místo kolene kopačák, křičel, že ho to bolí a že nemůže chodit. Takže okamžitě na chirdu. Byl na nás pěkné pohled, já v náručí dítko, na rameni tašku a ještě jsem podpírala manžela.
Takže na každé noze ránu, ale to koleno je hrozné. Doufám, že brzy zaberou atb a začne chodit. Dlouho už mu pomáhat asi nezvládnu ☹

lazuli35
16. kvě 2018

@tsasenka ježiš, to je hrozné! to měl nějaké komplikace, že byl doma tak dlouho a teď stejně musel na chirurgii? 😔 Tak snad to bude brzy dobré a ty si budeš moct to třetí těhotenství užít 😉

horvathova3
17. kvě 2018

Dneska jsem si dělala test po týdnu. Minulý týden +1-2 , dneska +2-3 ♥️ takže se nedivím, že tam doktor nic v pondělí neviděl, protože dle ms dnes 6+1tt . Já ten digitální test miluju, jedinej chápe pozdější ovulace 😂

lazuli35
17. kvě 2018

@horvathova3 paráda 👍 asi ho taky zkusím, jsem z toho nervózní 😁

horvathova3
17. kvě 2018

@lazuli35 je sice dražši ..ale lepit pod sebe papírové testy a zkoumat jejich intenzitu každé ráno, na to nemám koule 😁 takže další si koupím na příští čtvrtek. A ten přespříští čtvrtek už hurá k panu doktorovi.

jollisek
17. kvě 2018

Tak jsem si holky pro svuj klid udelala po tydnu test a uz mam krasnou dalnici 😆
Jak se dnes citite? Ja mam zas zaludek na vode a prospala bych cely den...

hankagb
17. kvě 2018

ahoj, tak jsem si predevcirem delala testy a vypada to ze cekame druhe mimi😂 Nerekla bych ze se to muze stat pojedne nehode a ono gol😂 A to mala jeste ani nema rok.

lena21
17. kvě 2018

Ahoj holky, přidávám se do diskuze, jsem po IVF a dnes 6+0. Včera jsem byla u Dr. a vše vypadá dobře. Další kontrolu mám až za 14 dni tak doufám, ze už uslyším srdíčko a dostanu fotku z ultrazvuku 🙂. Kdy jste dostali svoje první fotky z ultrazvuku vy? A už jste oznámili radostnou novinu rodině? Příp. kdy se na to chystáte? Mě to přijde ještě moc brzy nebo myslíte že ne?

horvathova3
17. kvě 2018

@lena21 u mě to ví jenom manžel a dobrá kamarádka, protože jsem to musela někomu vyslepicit 😁. Jinak všem to budeme oznamovat po 12tt. Dřív to podle mě nemá smysl

irisv
17. kvě 2018

@lena21 stejně jako @horvathova3 už i první sme oznamovali až po první genetice.

misakri
Autor odpověď smazal
irisv
17. kvě 2018

Holky, už je skupina na leden 2019, pokud se chcete přidat.... mně to tady v tom fóru přijde vždycky nepřehledný....

myskaq
17. kvě 2018

Ja hlavne chci sebe videt jak to v praci budu davat az nekdy do 27 tydnu 😂😂🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Boze to bude jako zdolavani hor 🧗🏻‍♀️🌲🙄😂😂

lazuli35
17. kvě 2018

Teď jsem měla s vedoucím sezení ohledně výsledků pokusů a dalším postupu, tak mám naplánováno plno dalších experimentů 😂😂😂 zítra ráno jdu k Dr. tak snad už se to rozsekne, abych to mohla vedoucímu říct, že v laborce už se mnou počítat nemůžou. Mi to bylo dnes tak blbé!!!! 😁

priefi
Autor odpověď smazal
maximaty
Autor odpověď smazal
jollisek
17. kvě 2018

@lena21 take stejne jako @horvathova3 a @irisv, i u prvniho jsme to tak udelali.

irisv
17. kvě 2018

@maximaty priefi má bloklý krk, tam to teplo snad neva...krk je dost daleko od břicha 😀

jollisek
17. kvě 2018

@priefi to je mi lito,ze se to nelepsi😕 tak pokud ti na gynde ten paralen povolili,tak ho proste ber. Snad se to brzy zlepsi,drzim pesti 😉

priefi
Autor odpověď smazal
maximaty
17. kvě 2018

@priefi jejda nějak jsem nepozorne docitala, omlouvám se...

maximaty
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
radullah
17. kvě 2018

@priefi já měla krk bloknutý 14 dní zpátky, 2x po sobě, páč se mi to po dvou dnech vrátilo. Skočila jsem do lékárny a dali mi takovou tu velikou nahřívací náplast, mohla jsem jí mít na krku až 12 hodin (roztřihla jsem si jí na dvě) a to mi hrozně pomohlo. Taky mi tam dali magnezium, aby se uvolnila křeč..rozpustnou hned do pusy v takových jednorázových pytlíčkách. Za tři dny jsem už aspoň nebrečela bolestí, jinak to trošku cítím i po těch dvou týdnech. Takže opravdu s tebou soucítím, byla to krutá bolest, hekala jsem tady, že zlatý porod :D ten aspoň netrval tak dlouho

irisv
17. kvě 2018

@radullah ty jo, já ji v těhotenství nesměla, tu náplast myslím....ale to je klasika, mám pocit, že každý lékárník je jiný

jollisek
17. kvě 2018

@priefi ty jo,ty mas ale pech,fakt 😕 ale jak pises,kdyz se dari,tak se dari...snad uz sis to vazne vybrala a bude jen lepe 😉

priefi
Autor odpověď smazal
Strana