Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
No holky. Ve 13:45 sem psala pritelovi, ať radši přijede, že se něco děje. Pak sem musela zavolat sestru a najednou pro mě prifrceli, posadili na vozík a rychle na sál. Holky, já porodila ve 14:25 😂 Pořád tomu nevěřím a přeju to všem, protože to byla fakt nádhera. Na sále na tři kontrakce, při každé tak tři zatáčení byla naše Rozárka venku. Malé vnitřní poranění, ale ani o tom nevím. Že by se vyplatil ten maliník a datle 😂 prý sem hvězda, že to ještě neviděli.
@fly80 ta je krasna!!Taky moc gratuluji (a tise zavidim)..
Já to tak vidím, že se tu rozrodíte a já tu zůstanu sama, páč jsem posera a nechce se mi Mikyho nějak vyhánět ven😂
Taky bych se nejradeji pridala k hromadnemu znasilneni manzelu 😂😇 ale asi by to nemelo ten spravny vyvolavaci efekt 😂😅 tak si to radeji odpustim a pockam si (PS:nedivim se,ze nekdo otehotni hned po sestinedeli.To bude jizda jak za mlada 😂😂 budem muset davat bacha)
@tsasenka ja zustanu s tebou taky nevyhanime..😉 teda pokud nebudu muset kvuli tomu tlaku rodit driv.
@halasovci007 No, Ti chlapi hold musí chvilku vydržet. Mně to po porodu moc nechybělo, protože než se to zahojí, tak to trvá a měla jsem z toho obavy, jak to půjde. Ale jak se to všechno zahojí .... 😂
Tak jo, budeme čekat spolu, ale mně odhadují 3,7 kg mimino a to bude asi mazec😲😅
@tsasenka ten muj s tim nema vetsi problem pockat.I kdyz se tesi samozrejme.Spis ja mam problem pockat 😂😂😇😇 nj tak holt budeme cekat dal nez se vsechno zaceli a zahoji a pak to bude jizda 😂😂😅😇 me vubec nerekli odhad tak jsrm zvedava.V pondeli se rozhodne co s nami pokud teda nenamerim vyssi tlak nad limit jinak jedem hned.Ale nerekli mi jestli me jen hospotalizuji nebo hned odrodi kdyby ten tlak zase vylezl vys.
@halasovci007 A doktorka na mě, však už jste porodila 3,5 kg dítě a já jí říkám, že to byl prostě mazec. Ale tak nějak mi dneska několikrát zopakovali, že když už rodím po 3. takže je to jako brnkačka. No, tak já jim věřím, ale jestli to nevyjde, tak si to s nimi vyřídím 😀
Ale i kdyby to mimino bylo větší, nechtějí dělat jen tak cs, jen když to fakt nejde normálně, pak přistupují k cs.
A třeba do pondělka si dá malá říct a bude vyřešeno, tlak ne tlak a pak se to po porodu upraví 😉
@halasovci007 mi taky lítá tlak, dnes jsem měla v Motole 145/98 a 135/96, doma pak 116/76. Ale já mám u MUDr vzdycky vyšší, i když teď mi ještě trochu povylitnul. Já jak vejdu do nemocnice, nejradši bych se otočila na patě a frrr pryč.
@fly80 no teda, to je super. Mám fakt radost. Rozarka je krásná a ty vypadáš jako bys ani nerodila. Porod taky paráda, tak to budeš mít jen samé krásné vzpomínky. Užívej si ty endorfiny, úplně ti to závidím.
@tsasenka no, bude to tedy něco. Že bych se na to těšila, to ani ne. A ani si nemyslím že by to vyloženě pomohlo. Jen je mi jasné, že už je to dlouho a ještě to dlouho nebude,tak mu to musí chybět.
Holky jak to tady čtu, tak je jeden porod lepší než druhý. A o rychlosti ani nemluvím Jinak
@tsasenka neboj, já s tebou budu držet basu 🙂a co se porodu větších miminek týče, tak toho se neboj. Mezi první a druhou dcerou byl poměrně velký rozdíl a ani bych to nepoznala 3,2 kg nebo 3,98kg.
Holky, všem hrozně moc dekuju. Jen přítel to nestihl, ale tak trochu sem ráda. Já bych asi tak nezvládla, kdyby tam byl. Já tam nevzala vůbec nic 😂 Tak byly pak sestry tak hodne, že mi zašli dolů do pokoje pro telefon. Že sem mu jen zavolala, ať už nechvata. Ale přišel na sál a byl tam s námi.
@halasovci007 ten tlak si určitě hlidej, kdyby byl nějaký problém s miminkem, tak vyletí a rodis raz dva. Taky preventivně merim kvuli otokum
Holky když jsme u toho znásilňování manželů, jak moc věříte že kojení je přirozená antikoncepce?
@tsasenka muj manzel je ze 7 deti a vsechny se nerodili prirozenou cestou.Ale teda myslim si,ze i kdyz je ta maminka vicenasobna rodicka,porad jevzo stejny (podobny) proces a urcite ne lehci nebo tak neco.No uvidime.Ted tlak zase tesne pod hranici 😣😥🤔 pritom jsem mela tlak furt tabulkovy..
@lindikova tak mozna ze byla i spatna ta bio predpoved.Nevim..Ale dneska mi nehtarka rikala,ze ma v karte napsany syndtom bilyho plaste a normalne ji napsali,ze se ji zvysuje tlak v nemocnicnim prostredi.Pritom mi nikdo nic nerekl-nevynadal jako tehdy na utz.Ale tady u nas je ta gynda v prizemi ta chodba kde se ceka je bez oken,je tam fakt vedro a vydychany vzduch.Podle me to byla kombinace vseho i toho ze jsrm lezela na zadech nez me pripla na ozvach na pasy..No uvidime zitra co tlak a v pondeli co ko..
@fly80 tak to byl opravdu fofr kdyz to ani nestihl.Tak byl s vami potom a urcite jste si to uzili uz s miminkem v naruci..ve trech..
@laola hlidam ta dr mi kladla na srdce at hned prijedu kdyby byl vysoky..Ja mam prave otekly nohy i ruce a rikam jim to pokazdy radeji.i dneska ale rikala,ze to neni nic extra..
@krisatko taky bych na to neverila..Kort kdyz je to po takove dobe.To ty spermie musej litat rychlosti blesku 😂😂akorat teda zatim nevim jak to budeme resit..
@tsasenka jsme dve 😃 tez sem posera. Dneska mi na kontrole rikala ze si mysli ze do tydne porodim tak jsem zvedava. Jsem ji rikala ze 15teho jdu jeste na nehty tak pak😄😄

Tak holky,zdravím z porodnice, kam sem přišla dnes ráno. Paní doktorka mě prohlídka a ze včerejšího nálezu nula nula prd byly dva centimetry 😍 Tak sem jí poprosila o Hamiltona a šla na pokoj, že zítra ráno bude vyvolávání. Tam od půl 12 do půl jedné sem spala, ale měla sem takové jemné poslicky.