Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@halasovci007 : moje mamka říkala ať se tím moc nezabývám, že nějak to zmáknou - pár dní to na špagetách s kečupem vydrží a předpokládám že v den kdy pro nás pojedou do porodnice bude manžel od rána běhat jak tryskomyš a likvidovat nahromaděný nepořádek 😀 ... u nás manžel nemá doma žádné povinnosti - žijeme na statku takže on má na starost seno, dřevo, odklízení sněhu apod., kdybychom žili v bytě určitě bych ho zapřáhla víc 🙂
@halasovci007 robotickej vysavac je supr taky mame. I ten stiraci ale je to stiraci a parada hned po mycce nejlepsi pomahac 😄😄
@ange_de_la_morte teď už mi prijde, ze je ticho po pěšině:D tak jindy!
@ange_de_la_morte můj syn je taky narozený 19.1. akorát teda 2011, tak mě by se víc líbilo toho 11.01.2019 ale to je našemu miminku celkem jedno a i to dnešní termínové datum si myslím že ho zajímat nebude.
K těm datům. Taky se nám to docela povedlo. První dcerka je 10.10. a teď máme 10.1. Jen jí tam chybí jedna nula 💙
@ange_de_la_morte taky mam bezne na starosti uklid baraku a vareni ja a manzel zahradu a dodelavky na domecku.Ale ted se stara o me tak barak musi pockat.
@veselaopicka taky uz se tesim az se poridi..Ja teda po mycce miluju ze spotrebicu jeste susicku.To je dalsi uzasna vec 😍
@halasovci007 přesně tak, sedne si to. Prostě to šestinedělí musíme vydržet a pak už to bude dobré. U první sem byla úplně mimo a ani mi neměl kdo poradit. Mám jen tátu a bráchu. Ale teď už vím a docela se i těším 💜
@veselaopicka Robotický vysavač, co vysaje a i umyje je můj sen, ten bych hned brala 🙂 Dívala jsem se, že už sice na trhu je, ale asi počkám, až to ještě vylepší 🙂
Jinak v pozdním odpoledni bych už jako i docela jela. Hrozně mě pálí žáha, z toho je mi na zvracení a včera večer dost silní poslíčci, pořád bych jen spala, ale spí se mi blbě. No a ráno stále 2v1. No, snad si malý nemyslí, že tam bude až do Velikonoc 😀
@tsasenka takovej pocit sem mela vcera ze bych nejradsi jela ale na dnesek jsem mela posle jen k ranu a jinak sem spala jak zabita za to ted me bere podbrisek. Ten stiraci vysavac je fajn ale stejne to stiram i normalne onbti setre takovej ten vsedni prach.. mame od evolveo. Ja jsem ho teda vyhrala na fb v soutezi ale stoji kolem 5 tis. Nam na ten byt uplne staci drazsi sem ani nechtela. Mame civavu a dost poustela chlupy takze ideal. Ted teda ji davam spesl granule a uz to neni tak strasny. Ale fakt je to pomocnik.. my jsme treba vubec nemeli mycku a mame az ted asi tyden v novym byte a oba jsme na ni koukali dobrych 10 min kdyz myla😄😄 konecne skonci dohad kdo umyje nadobi a muzu rict ze i rada varim😃 vidina toho ze to tam jen naskladam je takovy ulehcujici😄😄😄
@halasovci007 susicku nemam kam dat🙄🙄 takze vesim...
@fly80 ja se hlavne tesim az bude mala u nas.Uz me nebavi ty furt vysvetlovat ze jsme cely.Ted jsrm si delala srandu porad,ale kdyz ti nekdo rekne,ze se prateta z tech nervu asi ukouri tak smich prejde.Druhy budu tutlat termin a zatloukat a mlzit!Tak je fajn ze vis uz co a jak..Ja mam kolem sebe samy maminy ale nekdy ty jejich rady jsou k nicemu!!
@veselaopicka to je skoda..A na pracku?Musis mit samozrejme bokem plnenou..
@halasovci007 ne.. mam vrchem a nad tim mam kotel... taky marny... no .. hlavne ze mam mycku😃
@tsasenka
@veselaopicka holky ja vam zavidim ty poslicky alespon.Ja furt nejak nic necitim.Sem tam me pichne nebo dloubne ale jinak fakt nic.Nevim v noci me budi max wc nebo kdyz mala kope.Podle me se proste nic nechysta..
@veselaopicka jj mycka je paradni vec..U rodicu jsme myli rucne-nemeli v kuchyni pripravu na mycku..Ale v baracku mame a ja ji proste miluju.Uz si to bez ni neumim predstavit.A to tam nedavam vsechno nadobi..I kdyz ted jo jibak myju i rucne
@halasovci007 ono nevim jestli je co zavidet..kdyz se ani nevyspis. Ja potrebuju v ut stihnout jeste nejaky veci a pak uz muzu rodit😃😃 mam 12 dni do terminu tak by mohla jeste vydrzet chvilku
Vidím že řešíte pomocníky v domácnosti. My jsme kupovali sušičku před 8 lety, byli jsme v malém bytě bez balkonu a prádlo se sušilo i 2 dny a to byl problém. Takže za mě pomocník opravdu velký. Jak je ale hezky, tak už suším venku, mám ráda to prádlo ofoukané venkem 🙂
Jinak já dostala ten roboticky vysavač teď od Ježíška a jsem z něho nadšená. Vysaje ale nestírá, což mi nevadí. Šetřené to mám hned. A máme doma furt uklizeno. Já musela vysavat 3x do týdne, máme krb a chodbu hned u obýváku, tak je tam binec během chvilky. Takže za mě super věc.
Nám ježíšek nadělil xiomi roborock, vytírá a vysává. Jako setře ten běžný prach, není to jako mopem, ale když se mu mění ta utěrka, je to fajn, vysává bezvadně. Máme micky, tak na chlupy ideál. Od rodičů jsme dostali i robota na okna (Hobot 198 myslím) a to je teprve paráda.
@veselaopicka my jsme po tp a ja furt nic necitim.Zitra ko.Myslim,ze si me tam nechaji kvuli tlaku.Uvidime..Jenze ja tem doktorum tady neverim a jsrm ve stresu uz jen z predstavy,ze nevim co se mnou budou delat a ze budu muset cekat v nemocnici.Takze doma fakt sedim a lezim aby byl tlak ok.Jenze je furt hranicni 😣🤔 uz jsem i na vsechny protivna;nebavi me furt vysvetlovat,ze nic necitim,nic nepozoruji,zadny zmeny.Chjo..
@halasovci007 Já jdu na kontrolu ve středu, kdy mám TP a to jsem si říkala, že do té doby určitě porodím. No, už je neděle a nic se neděje, tak doufám, že mě nenechají přenášet, když ten váhový odhad už byl ke 4 kilům.
Jako nevím, jací mají být přesně poslíčci, ale k večeru mě pobolívá břicho, občas v něm píchne atd. Ale nic víc. Teď dva dny mě občas chytnou šílené bolesti v kříži, ale to nevím, jestli je k porodu, nebo tím, že je tělo namáhané břichem. Protáhnu se a za chvilku je to pryč.
@bemo a nevadi ti kdyz susis venku,ze musis zehlit?Ja chtela susicku hlavne i z duvodu,ze nebudu muset stat moc u zehleni.Veci vzdy hned jak dosusim rozlozim na postel,rukama uhladim a 95% uz nezehlim..A driv jsem nrmohla mit pradlo venku kvuli psum,ti by mi ho sebrali hned 😂😂 ale ted uz mame zahradu prepulenou a pejsci maji pristup jen na jednu pulku,takze by teoreticky slo,ze bych mela susak venku..Jen prave nevim jestli vubec porizovat,kdyz se mi nechce zehlit 😂😇ty se mas,ten vysavac je urcite uspora prace..my zase nosime strasny neporadek ze zahrady..Neni tam skoro nikde trava psi a stavba vsechnu znicili a nosi se pisek a prach a bahno..I kdyz na podzim jsme kousek osyli a travicka vzrostla,tak je malinko lip,ale jakmile zametame ta lopatka bordelu tady je..Ten vysavac je urcite super vec..
@lindikova tak robota na okna to bude dalsi level 😂😂😇😇 clovek by si mel tu praci umet ulehcit v dnesnim modernim svete a cas radeji venovat necemu uzitecnejsimu nez byt otrokem uklidu.Ja uz jsem taky rezignovala.Barak ma slouzit nam a ne mi jemu.
@tsasenka tak to mame asi tak stejne "symptomy" taky me chytaji zada,ale myslela jsem si,ze krom toho,ze taham brisko je to tim,ze furt sedim nebo lezim na gauci..Vcera jsem sedela u vecere u stolu a projela mi zady intenzivni bolest az do bricha to slo ale za chvilicku sama zmizela.Tak nevim jestli je to k porodu nejaky chystani..Tak uvidis zda te nechaji prenaset.Ja jdu na ko zitra tak uvidim.Ale hlavne kdyz si me tam nechaji at neco delaji,at se neco deje a at nemusim jen lezet..
@halasovci007 já nežehlím ani prádlo ze šňůry. Naučila jsem se pověsit tak aby bylo fakt rovné a hned jak to beru ze šňůry, tak si to ještě na zahradě na stolku skládám a uhlazuji a do koše skládám už jako vyžehlené a poznat to fakt není ani trochu. Naopak ze sušičky musím brát co nejdřív po dosušení aby nebylo pomačkané, což je problém, protože kvůli levnemu proudu suším v noci a když na to ráno zapomenu, nebo stejně jdu pryč a vracím se až dopoledne, tak se snažím zachránit co se dá, ale spoustu toho už musím pak vyzehlit. A vysavač je naprosto skvělý. Zapnu ho, jdeme pryč a pak se vrátíme, já to jen setřu a mám hotovo.
@bemo ja zatim susim tak,ze jakmile zazni signal tak jdu pradlo vyndat a rozlozit.Coz bude s miminkem asi trochu problem..Nocni proud nemame takze susim kdykoliv..
@halasovci007 ja chodim na ko kazdy ctvrtek ale jsem strasne unavena. Dneska celej den spim lezim koukam spim.. stale v pyzamu. Jsem ti jen s tou nasi potvorou chlupatou a ta se odeme nehne.
@bemo to znam. V malym byte 30m jsem mela susak a porad jal blbka s nim soupala tam a zpet abych vubec prosla. Takze jsme se prestehovali ted a prvni co bylo tak se koupila mycka a ze druha na rade bude susicka ..delam v servisu zarucnim spotrebicu takze sem mela vybrano ale bohuzel ji sem asi nenacpu.. museli by sme tu chodbu prehazet nejak.. no uvidime. Mame ted velikou zahradu hned pod oknama tak bych mohla v lete tam ale nevim zas kamosce se ztracej veci z chodby tak to asi riskovat nebudu. V kazdym pripade ve starym byte sem susila dva dny tady sem to vecer povesila adruhej den dopol sklizela a nezehlila.. dam si praci s vesenim.
@zetta01 bohuzel vzdy plati, ze porod muze mit i spatny prubeh a musime pocitat s tim, ze vzdy muze nastat nejaka komplikace, proto bych to nebrala jako straseni, ale chapu, ze nekoho by to mohlo asi vystrasit. Je mi moc lito, ze sis prozila to, co sis prozila. Ale dulezite je, ze jste v poradku, ze vse dopadlo dobre. Drzim pesti, at brzo dozenes ztraty krve a je Ti lip. Hlavne hodne pij. A jak vlastne osetrili krevni ztraty? Nasadili jen zelezo, anebo rovnou transfuzi? Sestra mela myslim primo transfuzi.
@malecek a ktery caj (znacku) pijes?

@ange_de_la_morte me prijde,ze nekdy chapou a nekdy ne.Fakt asi zalezi o co jde a jak jim to vysvetlime..To uvidi jaka je to drina az budes v porodnici jestli bude hlidat i varit a uklizet tak si to vyzkousi 😉 muj manzel ted vytira porad a pristi rok uz se k Vanocum bude porizovat roboticky vytirac ptz je to prej fakt drina 😂😂😂