Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
A co ostatní? 😉 16.1.19 je taky pěkný datum 😀😍
@laola mne by se líbilo, ale malá má jiný názor 😅 Tak asi počkáme do TP 19.1. 😀 Dneska teda jedeme na větší kontrolu, tak uvidime.
Mě už se líbilo dat, ale asi jsem jediná a nebo fakt čekáme na bráchu 19.1. ale jestli bude až po bráchovi, tak to už teda nevím.
Už nevím co všechno doma dělat. Jako budeme mít asi dobře naklizeno, dnes jsem umyla zásobník na dřevo. To jsem nikdy před tím nedělala 😀 Miminko chce mít asi jistotu že tu bude uklizeno 😀
@krisatko no já nevím jak ty spurty přicházejí, ale dá se to. Jen je furt přisátý a saje jak o život a hltá jak by mu to prso někdo bral. Tak bych řekla že hlad asi fakt má. 😊 No doktorka koukala jak roste. A chválila že to kojení dávám. Že jiné maminy by už panikarily a prikrmovaly.
@ange_de_la_morte
@bemo holky, asi bych mela taky zacit uklizet... 😀 ale raději dospavam noc
Ahoj holky, dočíst Vás, už asi nedočtu. Co jsem postřehla, tak že jste řešily dudlíky. Já jsem dávat nechtěla, ale to co malý předváděl byla hrůza po jídle( a to nás vážily začínal den na 6g a končli jsme den, už s 12g co vypil a druhý den to bylo 14g a večer už 26g, sestry koukaly, že teda pojí ale tak že je velký no) tak spustil takový cirkus hubu dokořán, rval si tam bryndáček, ruky a já jsem dudlíka měla, ale taky jsem si říkala, aby mi nenadaly a sami mě ho doporučily dát, že je to nejmenší zlo. Jinak teda, železo mě ze 70 stouplo po těch 2 transfuzích na 90, takže nás včera pustili domů 🙂 Včerejšek teda šílený, manžel si to chudák užil 🙂 ale tak snad bude lépe
@zetta01 je nádherný.
@laola jen se dospi. Já jsem dnes byla nabitá nějak energií, protože jsem v noci fakt dobře spala. Ale nějak jsem to přehnala a teď radši odpočívám. Ne že bych si něco vyvolala, ale spíš mě teď bolí záda a hlavně spodek. A manžel je zrovna dost daleko. To by bylo fakt jako zákon schválnosti 😀 kdyby se teď něco rozjelo 🙂 Včera už si postěžoval do bříška "hele, já potřebuju cestovat, víš kde všude jsem měl už být a kvůli tobě musím trčet v kanceláři" Tak to mě pobavilo, ale s miminkem to ani nehlo 😀
Dneska je u nás hezky, sníh opadl a je 7 stupnu tak odpoledne na chvilinku vyrazíme ven 🙂 🙂
@laola : dospávej , já sice v noci spala jakštakš - respektive jak jen to ještě teď jde vůbec říct ale už ležím v posteli a jdu si taky schrupnout alespoň na chvíli než přijdou moji kluci z práce a školky 😀
Nějaký ticho po pěšině, ženo, jak si na tom? @halasovci007
Já jsem se právě vrátila od svojí bylinkářky ze shiatsu masáže. Smála se, že to bude dneska. Tak haha, uvidíme🙂 Nic zvláštního zatím necítím...
@zetta01 Tak to je fajn že už je lépe a že už jste doma...
@malecek taky se dneska chystáme... akorát jsem si po o rozdělala nehty a teď jsem jak pako s jednou rukou hotovou a druhou jen opilovanou :D Tak hold asi budu dodělávat až večer, pač musíme na tu procházku, pak musím poklidit koním a pak zas už budem krmit :D
@journals jj, pred kojenim nahrat, po kojeni chladit (ledovat). Doporucuji gelove vlozky od aventu, muzes nahrivat i chladit. Ale rychlejsi nahrati je diky takovym tem polstarskum s pliskem, co zmacknes a hreje to a pak ve vrouci vode z krywtalku se udela zase tekuty stav. Odsavacka pomaha proti zatvrdlinam, ale je ucinna jen do urcite doby, pak se prso ucpe a odsavacka to uz neodsaje. Tam kde ma mimi bradu, nejvice saje, poloha v leze bere ze spod, fotbalista tanecnik z boku a ted si nejsem jista nazvem, ale je to pozice, ze mimi je v leze naopak nez jsi Ty a to mlicko jde z vrchu. Jinak masaz zatvrdlin a nahrivani pri kojeni je to nej, co muzes udelat
Tady ke nejak mrtvo 😅 ze by se rozrodilo?
@priefi kéž by 😂
Dneska jsem byla na ko a jsem lehce naštvaná. Prý testy na streptokoka jsou platné jen 4 týdny, to mi samozřejmě nikdo neřekl, takže jsem od zitrka asi vedená jako potenciálně pozitivní. Ach jo, kdyby mi to řekli, tak jsem ten test podstoupila o týden déle, aby mi to aspoň do TP vyšlo. Snad s tím nebudou problémy, páč jsem další testování odmítla. Od včerejška cítím velmi lehké bolesti, tak snad už to brzy bude 😀
@petrafrenz no to jsem vůbec netušila s tím streptokokem... budu se muset zitra na kontrole zeptat...
@halasovci na tebe myslím celý den😍
Holky, konecne jde poslat fotka a jdu zase kojit 😀 Miky by byl na prsu porad 😀
@tsasenka to je brouček krásný.
@laola ano, na noc by si teď asi nikam netroufl. I když mám pocit, že může obletět zeměkouli a možná až se vrátí, tak teprve porodím 😀 Ale už týden odkládá cesty do Německa, do Prahy, na Slovensko. Prostě tam kde už měl dávno být a něco tam vyřešit a nemůže se hnout. Všechny cesty jsou od nás 3 a více hodin, tak by to byl risk.

@bemo : takže nejsem sama ... já jsem poslední dny víceméně na ovocných salátech a- ty mi nedělají zle, ale včera jsem si udělala čínu k obědu a bylo mi blbě až do večera
@veselaopicka : taky mám malou víceméně na jedné straně - břicho mám vyboulené doprava jak tam tlačí zádama a občas kopne do páteře a to je teda paráda 🙂
@laola : tak co ? 🙂
@journals : u syna bych si to bez odsvačky neuměla představit - ze začátku mi ulevovala od bolestivých prsou a MM jsem mrazila - pak se hodilo ... měla jsem od kamarádky půjčenou Medela Mini Electric ale myslím že stačí i páková ( tu jsem taky měla od Medely) ... za mně jedna z nejlepších investic