Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Snažím se dočíst, ale asi to v mezičase nezvládnu 😀 na online život teď není čas a chuť, oba jsme se s manželem hodili do offline režimu a žijeme každou společnou minutou. Je to tak krásný!
Moc děkuju všem za rady s kojením - teď se to docela ustálilo, prsa nebolí, Máťa je plně kojen a přibírá, tak mám radost. Nechci to zakřiknout, ale je to tak zlatý miminko!
Porod byl, jaký byl, ale musím říct, že všechno je rázem vynahrazeno, když vidím, jak spokojeně si spinká v postýlce. Nevím, jestli ze mě mluví hormony, nebo obyčejná spokojenost, ale jsem strašně vděčná, že mám to, co mám. Hlavně manžela. Je perfektní - ani z poloviny bych nečekala to, jak se o mě stará a staral, jakou o nás má oba péči, jak moc si to užívá a chubí se kde může. Je strašně krásný vidět pyšného chlapa. Manžel byl u porodu a byl s námi ubytovaný i v porodnici a bylo to strašně fajn - všecho viděl, všechno si mohl vyzkoušet, zeptat se... Svého manžela samozřejmě znám, ale nikdy bych neřekla, že bude u porodu a po něm tak skvělou oporou. Klobouk dolů, co pro mě jako chlap udělal a dělá. Každé bych přála zažít totéž ❤️ Manžela jsem si vždycky vážila jako člověka, ale po posledních pár dnech... je to neskutečnej frajer! 👍👍👍
@krisatko v mesici uz je mimi akcnejsi 😊 rezim se Vam bude menit ted co chvili, jen, co si zvyknete na novy, zacne dalsi 😊 nektere miminka jsou spava, jine bantuji. Na konci prukazky je hezke schrunti, co by melo mimi prumerne umet v urcite veku, kdyz tak mrkni 😊
@journals to se tak krasne cte 😍 moc Ti to preji!
@journals to je tak krásně napsané
Normálně bych tvému muži přála aby si to přečetl, jak krásně o něm píšeš. Určitě by ho to potěšilo.
@laola no paráda, 5 km, to je slušný. Já teda netuším kolik jsme toho nachodili, ale tolik jako ty asi ne. Malá má 2.roky, tak to bylo takové loudání. Teď jsme se vrátili z druhé procházky. Ale krom několika stahů se prd děje. Děti mi na procházce říkali, mami, žádný loudání, my už chceme bráchu, s takovým tempem nikdy neporodíš. No, není nad upřímnost 😀
Tak po dnesni ko vahq 3300g a neco se pry deje nejspis to posunuly poslicci ale k porodu zatim ne
... ja uz ale chciii takze jsem si dneska dala vanuuu uvidim co dal.. asi budu zitra uklizet
🙂😀😀
@veselaopicka : já už to asi vzdávám, stejně malá půjde až bude chtít ( beztak zas budu přenášet) - dneska jsem byla skoro celý den na nohou, a výsledek je že jsem neskutečně unavená ( ale nemůžu zaspat protože mně bolí kyčle), jinak malá stejně asi nic
@priefi teprve jsem se dostala k tomu, abych Vás začala pomalu dočítat. Já jsem neměla vyvolávaný porod, mě se den před tím zátěžovým testem začínal porod pomalu rozjíždět, vlastně teď už, přesně před týdnem, když jsem šla do nemocnice na ten zátěžový test, tak už jsem měla bolesti po 8 min. otevřená na prst (ve středu jen na špičku) a ten zátěžák, který pak hned ukončili, pač vyvolal hned kontrakce a mnohem víc než chtěli, to už jen pořádně rozjel, takže nakonec byl porod přirozený. Jinak ano u porodu jsem si užila své, jelikož byl malý strašně velký (víc než se čekalo) tak přestal postupovat, hrozila hypoxie a museli mu pomoct a ano já jsem měla placentu přirostlou, tak dělali revizi. Jsem fakt ráda, že to mám za sebou, ale dnes musím říct, že je to teprve týden od porodu a mě to připadá, už strašně dávno co jsem porodila 🙂 a i ten porod, už nevnímám, až tak hrozně a ikdyž hrozný byl, řekla jsem nikdy víc, tak vím, že do dalšího znova půjdu 🙂 Jinak se doma krásně sžíváme 🙂bála jsem se toho, ale u nás byla tragická jen 1.nockdy malý prořval od 16-24 hod. ale teď je zlatý, furt by jedl a něco žužlal, když ho dám odříhnout, tak na mě otočí hlavu a zahryzne se mi do škraně a jak se na něj otočím začně mi žužlat nos a rty, furt v té puseně musí něco mít. Někdy je uplakánem a hlavně pořádný vztekloun a když se začne vztekat stojí to za to, kor jak je strašně dlouhý, tak mám co dělat, abych ho udržela 🙂 ale jinak s ním funguji úplně normálně, jako před porodem 🙂 ted jsem přebalila, nakojila a dala sát a je klid 🙂 zítra se jdeme fotit, tak jsem zvědavá na jeho spolupráci, určitě nebude chtít spát.
Ahoj tety konikovky..Tak uz i my mame nasi princeznu u sebe.Narodila se ve 4:35 dnes rano s 53cm a s vahou 3750g.Porod byl strasny,ale nebudu tady nikoho strasit..Od odtoku plodove vody 27hodin.Ale koukam na ten nas poklad a je uzasna..Akorat asi bude jedinacek..Vsechny vas zdravime.Snad vas nejak doctu..
@halasovci007 Velikánská gratulace 🙂 já jsem si u porodu také šáhla na dno a prohlásila, že další dítě, už rozhodně nechci, jsem týden od porodu a už to beru jinak, na tu hrůzu jsem, už tak trochu zapomněla. Ono to bude zase dobré, já jsem si představovala u porodu vše, ale to co jsem si zažila mě ani ve snu nenapadlo, ale když stojím u postýlky a dívám se do ní na ten zázrak, tak to za to rozhodně stálo a klidně bych to všechno podstoupila znova, až teda na to, jak mi bylo mizerně a díky velké ztrátě krve a šílené anémie se nemohla několik dní postavit na nohy. Už to máš za sebou, užívej si maličké a ono bude brzy zase dobře 🙂 Ještě jednou obrovská gratulace a hlavně spousty zdravíčka Vám oběma 🙂
@halasovci007 gratuluji 🙂 já taky silně uvažuju nad jedináčkem
@veselaopicka tak u nás nejen ta vana. A už tu cumakuju a počítám🙂
@halasovci007 hlavně, ze jste obe v poradku! Moc gratuluji s uzij si princeznu🙂
@halasovci007 moc jsem na vás myslela, holky. To teda byla doba... je hrozné, že uz je pak člověk vystaveny, to už pak porod ani nepostupuje... Hlavně se dej brzo do kupy, moc gratuluji k malinké 😍😍
Teda já holky dneska zase trpím. Co hodinu jíme a já spala tak možná hodinu a půl, ale po kouskách. Uuuaaaaa uuuaaaaa jak by řeklo naše Škvrně. 😢

@tsasenka @halasovci007 mela podezreni, ze odteka plodovka, takze nejspis uz jede porod