Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@veselaopicka : brufen by se neměl - nejsou na to dostatečně klinické studie, nicméně když jsem byla trhat osmičku a nedalo se to vydržet tak mi doktor na zubním řekl že ať si ten brufen vezmu když bude nejhůř ( nakonec jsem se ale trápila bez něj)
@malecek : no tak uvidíme 🙂 přijde mi že mně častěji bolí podbříšek ale zatím jen jako při MS a tak nějak spíš soustavně než že by to bylo ve vlnách, budu rodit podruhé ale stejně jsem nejistá
@krisatko : já dávala biogaiu docela dlouho - i když už syna netrápily prdíky tak měl zácpu , nevím přesně ale myslím tak půlroku určitě, pak jsme přešli na Biopron
@priefi https://www.linibebe.cz/miminka-a-deti/gilbert-...
hodně to maminky chválí, tak budeme zkoušet
@priefi no rozhodně chci kojit z toho UM jsem akorát nešťastná. Malýho jsem krmila dnes jen MM a jako malý usnul a já pak taky a malý vydržel spát skoro 2,5hod., než jsem se vzbudila a dle mě, tak dlouho hladové miminko nevydrží spát. Dnes jsem koupila v lékárně i ty homeopatka na kojení, tak uvidím, snad se to pěkně rozjede
@lindikova ... asi te nejspis trumfnu. Jsem na prijmu a cekam co se bude dit. Poslala me sem z gyndy.
@veselaopicka a copak? Vše ok? Proste na porod nebo proč poslala? Já jsem nešťastná z tlaku. Si me tak zítra taky nechají beztak, buuu:((((
@priefi prý se to nedělá že by mi ho dovezli zpátky sem. Dost mě to štve, protože si myslím že je tam prostě zbytečně. Dnes se mě primář ptal jak na tom Šimonek je, tak jsem říkala že v je v pořádku a doktorka vedle říká, že to byl unáhlený převoz. Ale teď už nemá cenu nad tím takhle přemýšlet. Můžu být vděčná za to že je zdravý. Ale samozřejmě je mi strašně smutno a už ho chci mít u sebe, měla jsem ho v náručí jen 10 minut. A všem tu okolo pláčou miminka. Děti se mě ptali jestli se můžou jít podívat na nějaké cizí miminko, že je jim líto že tady brášku nemají. Ještě ho neviděli, oni na to oddělení můžou jen rodiče.
Ahoj ženy, nejsem moc psavá, ale v nespavých nocích posledního stadia těhotenství jsem si ráda četla, jak se vám daří. Gratuluji všem ke krásným děťátkům a přidávám se. Včera večer se nám skoro překotně narodil náš druhý syn Samuel (4070g a 52cm, v 40+3). Museli jsme volat sanitku, kde už se malý skoro tlačil na svět. Nakonec jsme to stihli akorát, aby pana doktora osprchovala prasklá voda těsně před hlavičkou.
Poslední měsíc jsem jen ležela, protože malý byl sestouplý až v pánvi a nemohla jsem moc chodit. Přesto mě ta rychlost úplně ohromila - od první kontrakce do narození 2 a čtvrt hodiny. Poprvé jsme se trápili 15 hodin, tak se mi tomu ani věřit nechtělo. 😊. Teď už se tu tulime a ňuchňáme a je to krásné. 🤗
Všem co ještě čekají na miminko držím palce a přeji hodně štěstí. ❤️
@lindikova mala ma hlavicku uplne dole uz v panvi a tlaci mi na nerv ... bolesti nemam zadny krom te nohy.
Ahoj holky, tak se jdu taky pochlubit. Dnes ve 13:23 se nám narodil Mireček. 3,87 kg, 52 cm. 😍
@laola juuuu tak moc gratuluji ❤️ až budeš moct, ráda si přečtu průběh porodu 😊
@veselaopicka plosimte a to vyvolavacka? Nebo samo od sebe a jdete na to? Drz se!!!
@lindikova
@fly80
@krispianka děkuju, děvčata😍
Tak u mně pokračuje pozvolný odchod hlenové zátky (bych nevěřila kolik toho s prominutím humusu se tam nastřádá ), včera přes den mi pořád tvrdlo břicho - vpodvečer mi přišlo že to má víceméně pravidelnost po 20 minutách ale v 8 večer jsem si dala sprchu a od té doby klid - takže dnes 39+2 a pokračujeme
@bemo : a kdy půjdeš domů a pro Šimonka ?
@laola : gratuluju 🙂 tak to šlo rychle a jak se cítíš a co Mireček ?
@zuzzek - tak včera jsem si stěžovala že nemám co dělat , no už mám - začal mi pípat velký mražák že potřebuje odmrazit - super je že v něm mám aktuálně asi 80kg masa pro naše šelmy, takže dnes to bude nejspíše celodenní úkon 🙂
Ahojte, gratuluju maminkám a přidávám se. Ve čtvrtek 17.1 se nám narodila malá Valerijka 3,78 kilo, a 51 cm. Musela jsem na císař, jelikož byla KP a byli jsme už ve 41.týdnu. Mlíčko se nám rozjelo až 4.den, už ji začali dokrmovat Hippem. Už nám to spolu jde. Jen občas prdiky, dávám Espumisan. Včera měla, ale potřebu pít co hodinu. Je to normální? Uz sem byla vysosana, že jsem dala prikrm. Jinak jsme kojili dle její potřeby, cca co 3 hod asi. A v noci ji nebudim. Vydrží i 4 hodiny.
@ange_de_la_morte ona se nějaká nepříjemnost vždycky najde! 😉

@krisatko a ty jsi dávala i espumisan? já furt zvažuju co dávat, on furt prdí a semtam se kroutí, ale není to každý den, tak nevím.