icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

halasovci007
24. led 2019

@bemo velikánská gratulace, to je zlatíčko 😍 hlavně zdravíčko..

lindikova
24. led 2019

@halasovci007 hrdinky jste obe. Pořad na vás myslím, jak se mate!

halasovci007
24. led 2019

@niki8193 veliká gratulace..

halasovci007
24. led 2019

@malecek užíváme si to moc, proto ani nemám čas vás dočíst. Dneska se mi chtělo bulet, fotila jsem milníkovou kartičku, že je nám týden..Ach ty hormony.. 😇😇

halasovci007
24. led 2019

@lindikova máme se parádně. Malá je prostě úžasná, plně kojíme a už i docela krásně spinkáme, takže těch pět šest hodin v noci naspím. A jak se máte vy?

halasovci007
24. led 2019

Holky jsem asi pitomá, ale zeptat se musím. Mám kosmetiku Sebamed a tam píšou důkladně opláchněte, to znamená jen žínkou od mydlinek nebo musím dát malou z vaničky ještě pod sprchu pod čistou vodu? Máte někdo zkušenosti? Zatím jsme myli jen vodou. A jak často koupete? Nám řikali 2až3 dny..

veselaopicka
24. led 2019

@lindikova u nas to hlida do terminu na gynde a pak tradaaa. Sluchatka a nebo me pani rikala i flesku s pisnickama...klidne. bych tam frkla kabaty a to by se rodilo jedna radost😅😅😅

ange_de_la_morte
24. led 2019

@halasovci007 : ani nevíš jak moc mi tvůj popis porodu připomíná můj první porod před 6 lety, s pár odchylkama to bylo dost podobně

ange_de_la_morte
24. led 2019

@lindikova @veselaopicka : holky já si taky beru sluchátka a do mobilu jsem si něco nahrála, ale řeknu vám že u prvního porodu jsem chtěla hlavně ticho 🙂

malecek
24. led 2019

@halasovci007 jj hormony jsou potvory, ale je to krásné 😍😍

zuzekk
24. led 2019

@fly80
@petrafrenz co je medvídek? Co je perlan?? (jantar se snaží zorientovat v realitě.. 😆)

pe_tu_ss_ka
24. led 2019

@zuzekk Vím, že dotaz nebyl směřovaný ke mě, ale tady jsou odkazy... Je to výborná alternativa, když někdo nechce používat chemií napuštěné vlhčené ubrousky.. Za mě je to po vodě to nejlepší 🙂
https://www.bamboolik.cz/cs/zbozi/medvidek-myci...

https://www.drmax.cz/pervin-perlan-45g-utrzek-3...

lindikova
25. led 2019

Holky moje zlatý, jsem v Motole, praskla mi voda. Myslete na nas, zatím se nic neděje.

halasovci007
25. led 2019

@ange_de_la_morte no sáhla jsem si na dno. Ale teď jsem dokrmila tu naši princeznu. Sedím u postýlky a koukám na ni. Jak já ji zboznuji. Pro ni dokážu i hory přenášet. A hlavně se slzama v očích a hormonama navrch hlavy přiznávám, že už chápu mamku, už znám strach a mateřskou lásku k děťátku.
@malecek hormony jedou na plné obrátky. Ale snažím se 😉🍀😇
@lindikova držím palce ať je to rychle a v pohodě. Dej vědět 😘

ange_de_la_morte
25. led 2019

@halasovci007 : jo ten pocit neskutečné lásky když máš dítě / děti je nádherný 🙂 užívejte si čas spolu a ať jste brzy doma

@lindikova : držím palečky ať jde všechno rychle a hladce, těšíme se na zprávy

ange_de_la_morte
25. led 2019

Dnešní den můj manžel naplánoval jako ten den D - já mám pocit že malá si o tom myslí svoje , no uvidíme 🙂

halasovci007
25. led 2019

@ange_de_la_morte děkuji. My jsme doma už od neděle. Malá je totiž šikulka

zuzekk
25. led 2019

@pe_tu_ss_ka děkuji!

krispianka
25. led 2019

@lindikova už se to blíží 😍 dej pak vědět, těšíme se na nový přírůstek 😉

krisatko
25. led 2019

Holky já mám za sebou zas výživnou noc.... Malá spala od 8 do 10, chtěla jsem si jít lehnout taky, ale bohužel, pozornosti se dožadoval manžel, takže spánek ni a od půl 11 opět co hodina na nohou a ve 4 to ještě vyšperkovala tím že si chtěla hrát....

Jinak gratuluji k dalším přírůstkům a rozbíhajícím se porodum přeji hladký průběh

bemo
25. led 2019

@ange_de_la_morte já jsem si sluchátka nebrala, ale nekonec jsem poslouchala přes YouTube takovou krásnou uklidňující relaxační hudbu, kterou teď budu nejspíš nesnášet 😀

Jinak holky, dnes mě pouští domů a jedeme si do Brna pro Šimonka, nemůžu tomu uvěřit, že ho budu mít dnes už u sebe. Jsem tak natěšená, jako nikdy v životě. Podařilo se mi i rozkojit, měla jsem budík po 2 hod a odsavala si a už mám i mliko, tak doufám že se nám podaří to rozjet se Šimonkem, protože tam ho krmili samozřejmě z láhve.
@lindikova držím pěsti, ať je to rychlý a krásný porod.
@halasovci007 díky moc, už se na to naše zlatíčko hrozně moc těším.

halasovci007
25. led 2019

@bemo už budete brzo spolu a budete šťastní.

priefi
25. led 2019

@malecek tak dej pak vedet, zda jsi spokojena. My koupeme ob den. Matyho jsme koupali kazdy den, ale byl letnacek a pak v zime jsme zredukovali na ob den. Voda zbytecne vysusuje kuzi. Jinak na noc a den neprevlikam jine obleceni, to az bude starsi a bude se pres den "valet po zemi". Zed vecer ma nove na spinkani (nebo po nehode). Ted ale jsme nekoupali nekolik dnu kvuli ryme, takze uz se tesim, az ho dneska vykoupu, snad se mu to nezhorsi.
@fly80 to je silene! Kdyby nevxmenila baterky, tak beztak uz budou nutit UM...
@halasovci007 s ohledem na muj 1.porod si dovedu zive predstavit, jak to bylo tezke a narocne 😔 jste sikovne, ze jste to tak krasne zvladly!

priefi
25. led 2019

@lindikova drzim pesti!
@ange_de_la_morte muj manzel naplanival jako den D 29.12.a ono fakt ze jo 😅 treba ma dobry odhad jako ten muj
@krisatko jsem rada, ze v tom nepsani nejsem sama 😂

malecek
25. led 2019

@krisatko jee to je na prd takové noci, člověk je pak rozbitý celý další den 😖 snad se to zase otočí, Adam teď v noci spí pěkně, otázka jak dlouho to vydrži.
@priefi jj budu hlásit.

priefi
25. led 2019

@bemo to je super, ze vudete uz spolu! Drzim pesti at kojeni je jedna basen

malecek
25. led 2019

@bemo to je super. Konečně se sžijete a už bude vše fajn

krisatko
25. led 2019

@malecek ona už mi taky v noci pěkně spala. Asi dva dny spala po třech-čtyřech hodinách, bože jak to byla super noc. To jsem vstala v půl 6 nakrmila a šla ven, vyházela, odvedla koně do výběhu, nachystala krmení na večer, dala myčku, pračku a šla ještě chvíli spát....

malecek
25. led 2019

@krisatko to obdivuju , já se sice snažím co nejvíc udělat když pan ředitel spí, ale v půl šesté by mě z postele nikdo nedostal. V sedm vstávám synovi dělat svačinu, už to je výkon.
Mi dnes Adam spal 4,5 hodiny a pak po tři i to beru jako úspěch .

krisatko
25. led 2019

@malecek to chci takýýýýý :D

Strana