Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Tak to byl dneska.zazitek...monitor se ji nelibil.. hrabla do me ze sem myslela ze prolitnu oknem s tim ze udela monitor za pul hodiny znova a kdyz spatny tak se domluvime na vyvolani. Takze jsem sla znova a ten uz byl ok. Takze dalsi kontrola v pondeli a rovnou se domluvime. V kazdym.pripade jak do me hrabla tak mi asi odchazi ta zatka hneda a mam strasny tlaky tak uvidime jestli z toho neco bude. O hemiltna jsem si nakonec nerekla byla sem vyjukana z toho monitoru..ale mam pocit ze mi ho udelala podle popisu jak se dela.. a ted mi kamoska rikala ze ji ho taky udelali a nerekla ji pul slova.
@veselaopicka mě ho udělal doktor, když sem čekala Viky a taky nic neřekl 🙄 Teď mi ho dělala doktorka a ta se mě tedy před tím zeptala. Úplně jiný přístup. Každopádně u mě zabral u obou porodů. Tak držím palce. Dneska je taky peknej datum 😉
@fly80 a druha vec od ty doby me casto tvrdne bricho.. zeeee datum je peknej...😅 taky by se mk libil 1.2 2019 v 19h ... ideal😄
@veselaopicka taky mi asi udelala hamiltona bez upozornění, hrabala se ve mně asi 3 minuty, sestřička mě málem seskrabavala ze stropu a uklidnovala ať vydržím.
Držím pěsti, ať se porod rozjede sám😉
@veselaopicka klidně i v 18:00 🙂 to by bylo ještě lepší ne? 😀 fakt držím palce
@fly80 hele klidne hned. Vypnu troubu s veceri a muzu😄
@laola jo no taky sem se pekne kroutila.. ono kdyz uz jsem tam videla tu doktorka tak jsem malem vyskakovala z okna.. doufam zr kdyz uz teda se ani nezeptala ze to aspon zabere.
@fly80 prosim radu.... co 15 min me tvrdne bricho ..i kdyz jsem dala vanu.... to uz se asi neco deje ze? Ze je to tak casto.
@krispianka temer😄 posledni sem asi ja ... krasna Julinka ..gratuluji🙂
@krisatko nemá, říkala ale že se dá od někoho půjčit. Ale kdo ví, jak dlouho ji budu používat. Jestli není výhodnější si ji koupit na bazarku rovnou. Zitra jsem domluvena na telefonu s laktační poradkyni. Tak jsem zvědavá, co mi poradí. Třeba kojím špatně. Nevím. Používáme ještě kojící klobouček. Malá má podle sestry vyvýšené horní patro a špatně se přisává.
Holky vsem dekuji za gratulace, docitata referovat detaily budu asi az z domu - Klarka je docela fnukanek takze kdyz zaspi tak ja se snazim taky, uz mam mliko tak to bude snad uz jen lepsi. Jinak se nam dari dobre a domu snad v nedeli
@veselaopicka já tu nebyla, ale jo, děje. Ale uvidíš, jestli se to rozjede
Ahoj holky, tak dnes mame za sebou focecni. Prosím pekne od dvanacti dopoledne do pul sedme vecer. Mala absolutně nechtela spát, pořád plala, kakala, blinkala... 🔫🙈🙏 Sem ko a fotografka taky. =D Po nasem foceni si jela pro flasu vina. 👌😁
@krispianka Gratuluji k Julince, je to nadherne jmeno :-*
@niki8193 Ja jsem Mikulaska v porodnici mela skoro 24 hodin na prsu. Hodne zhubnul, tak jsem kojila, jak bylo potreba. Zacal pribirat a mohli jsme domu 🙂 I dneska jsem kojila po hodine. Jak ma hlad, tak dostane. Nedivam se na hodiny, jak zacne knourat a nic nezabere, tak prso vitezi 😀
@veselaopicka počkej jestli se intervaly začnou zkracovat. Já měla stahy co 8-6 minut celou noc a stejně hovno hovno zlatá rybko...
@krispianka Gratuluju k nádherné Julince a preju oběma hlavně zdraví a ty ať jsi brzo zahojena 😍
@krispianka gratuluji.. Hodně zdravíčka a tobě brzké zotavení..
@ange_de_la_morte držím palec ať krásně po mlíčku pribirate a ať vás v nedeli pustí. Doma je doma.. My jsme za týden přibrala 430g 😍
@semmi hlavně že jste pochodili 😉 já se toho děsím. Ještě že ta fotografka vydržela tak dlouho..
Jak jste tu řešily to svazovani miminek v zavinovacce, u prvních dvou neexistovalo nechat volné ruce... plenka přes nohy, plenka přes ruce a teprve zavinovacka...
Teď zase naopak, nesvazovat vůbec... No prostě během deseti let veletoc úplně ve všem, ať už je to spaní, kojení, koupání. Pak si vyber.
@krispianka gratuluji k Julince, taky doma jednu máme. Přeji mnoho zdravíčka a pohodový start.
@veselaopicka přeji ať už se to rozjede a máš miminko konečně u sebe.
@tsasenka já taky kojím podle potřeby a netuším kolik je hodin. Jen v noci na hodiny kouknu. Manžel chce abychom měli v kojení nějaký řád, tak jsem mu řekla ať koukne na sebe, jaký má on režim v jídle 😀
@semmi pak sem nějakou fotku hoď, ať se můžeme pokochat. Tu flašu vína bych si taky dala.
@pe_tu_ss_ka takový šibalský pohled, to nemá chybu 😀
@bemo přijde mi, že ten se učí rychle, protože ví jak na nás 😂
@laola zatim mi prijde ze se natahuji...
@pe_tu_ss_ka prosím, kde se dá taková zavinovačka koupit. Já jí dneska hledala a nenašla. Má to nějaký speciální název?

@fly80 děkuji, ano první miminko. Uvažuju koupit kojeneckou vahu, abych se alespoň ujistila, kolik si mlíčka vytáhne 🤔, každý den spí pěkně od 23 do cca 5-8 hod. Jakkdy. Nebo v 5 nakojim a pak spi do 9 hod. A přes den jakkdy