Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@malecek chudáček.. Taky nám furt sermuje ručkama před oblicejikem snažím se stříhat nehtiky ale bojím se tak beru jen ty opravdu dlouhý abych ji nestrihla..
@zetta01 : je smutné když s mamkou není domluv, jako ať si má každý názor na výchovu jaký chce ale musí prostě respektovat jak to máš ty jako rodič, jinak bohůžel prostě nebude hlídat ... nejhorší když to ten člověk odkýve a pak to za zády udělá jinak - to je k vzteku
@malecek : malá je taky dodrápadná, na spaní ji ale dávám do ,,housenky,, jinak bychom nespali vůbec, takže to není taková hrůza
Jinak otázka z jiného soudku. Jak často mazete bradavky jestli vůbec ještě? Já jsem v noci líná a nechce se mi a přes den když stíhám.. A ještě dotaz. Používáte vložky porodnické nebo už klasické? Mě řekla dr. a napsala do zprávy ze mam na ten ruplej steh hodně větrat tak doma nosím ty malé porodnické, ale na ven jsem si musela koupit ty lepící ptz mi tamty cestoval kam neměly při chůzi 🙄 nejsem na vložky zvykla vůbec dřív jsem používala tampony téměř výhradně (teď už vím, že to nebylo úplně rozumně a zdravé). Už teda jen spinim, ale musím to nosit furt chjo.
@halasovci007 já jsem mazala jen první den, pak si vzpomněly 👍
@malecek aha já furt mažu v doménu, že je to potřeba 😇
@ange_de_la_morte já jak ho zavinu tak řve. On se vrtí i v noci a jak má prdy tak úplně
@halasovci007 tak pokud tě bolí tak ano, mě ne.
@malecek : já právě stahuju jen ty ručičky a nožky nechávám volně aby si mohla kopat jak bolí bříško
@laola já všechny děti motala do zavinovačky, takové té klasické. Teď Šimonka motám taky do deky, jak jsou ruce na volno, tak se budí. Ale přivázat k postýlce mi přijde kruté.
@fly80 chudáčci, to je hrůza. Tady ty střevní potíže jsou fakt strašný.
@laola už podstatně starší sestra 😀
@ange_de_la_morte to je fajn mít takovou maminku. Já mám pocit že naše babičky se na mě dívají divně už když si malého beru když pláče a většinou to okomentují slovy, no to si na sebe šiješ bič když ho pořád tak nosíš, a ty ho nenecháváš vyřvat? No, když sedím na záchodě, tak musí počkat, ale jinak ne.
@zetta01 v dutině ústní je nejvíc bakterií a tím olizováním dudlíku je nejlepší způsob jak je do miminka dostat. Ach ty babičky....
Jinak dnes má naše třetirozená páté narozeniny 🙂
Poradíte mi prosím ohledně Vigantolu? Jaký s ním máte zkušenost?
@moncicak1983 spatne, mala po nim mela hrozne boleni..zmenila jsem po porade s lekarkou na Baby D
Očkovat budeme jen povinné, nejsem takový odbojář, abych šla proti školce, doktorce a jak jsem zjistila i manželovi.
Zavinovacka&ručičky&(zlo)zvyky - každému dítěti vyhovuje něco jiného, šermovači budou lépe spát svázání, jiné miminko by tak trpělo, nejde to brát šmahem. A to olizovani dudliku- teď jsem zrovna četla článek, kde odborník říká, že našimi slinami přenášíme zubní kaz do dětské pusinky(zjednodušeno), že později s nimi nemáme sdílet lžičku, atp.
Mazat bradavky mažu když bolí, olejuckem, purelanem, gelove polštářky, když výjimečně neboli, nechávám být preventivně nebo pravidelně nevidím důvod..
@halasovci007 to je sranda s barvenim hnlavy😂 před týdnem jsem si odbarvila odrosty a teď bych na to potřebovala hodit nějakou platinu, su jak kuře 😂 Jít ke kadernici bych tuplem nedala
@moncicak1983 u nas nastesti v pohode. Ale Maty je v tomhle ohledu zlaty, neznam zadne bolesti briska a jim vsechno...
@moncicak1983 my ho vysadili, protože malý měl bolení bříška z něho... Co dáváme déčko od Terezie, tak dobrý.. Co má železo, tak se mu to vrátilo, ale zase mu teď pomohla biogaia...
@priefi prave... ja to kvuli zadum taky moc neresim, predpokladam, ze nosit budu tuhle sezonu v peknem pocasi, pak uz ne. Proto ani nekoukam po nejakych jo rostoucich nositkach. Ale mam pocit, ze doma bez nej asi dlouho fungovat nevydrzim :-/
S tim ockovanim to vidim stejne - jen povinne
@laola nás outfut na vítáni občánků (outfut naší princezny)
@bemo malé všechno nejlepší
Holky, já vás nestíhám a asi ani nikdy stíhat nebudu 😀 Miky má dneska 5 týdnů, neuvěřitelně to letí, za chvilku už jdu na kontrolu po 6 nedělí, pak máme prázdniny a za chvilku tu bude léto.
Jinak jsem teda maminka na plný úvazek. Běhám kolem dětí, když Miky usne, rychle něco udělat, uvařit, pohrát s Miankou, aby se necítila odstrčená a tak pořád dokola. Večer padnu a jsem ráda, že mám chvilku pro sebe, třeba v koupelně 😀 A stíhat internet, to je fakt nad moje síly
@bemo : moje mamka v době kdy my jsme byli malí byla opravdu exot - tenkrát u nás ve městě otevřeli první obchod se zdravou výživou a mamka tam měsíčně nechávala tolik peněz co leckdo ani za měsíc nevydělá 🙂 ... možná hraje roli i fakt že jsme žili několik let ve -Francii a tehdy tam byla výchova už jinde než u nás, jsem strašně ráda že mamka všechno vnímá stejně a dokonce je někdy možná ještě zásadovější než já 😀 akorát jak jsem psala, je daleko :(

@malecek já bych chtěla šaty ale nevím zda se do nich vejdu 🙄 vítáni máme 2.3. už a právě manžel má ten týden dlouhý takže nemám moc času nekam jít 😫