icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
19. únor 2019

@priefi : mi nechávala doktorka podepisovat papír že ,,odmítáme,, očkování když to nechci očkovat v 6-ti týdnech ... syn měl taky očkování odkládané

@malecek : nám na tu seboreu u syna pomáhala mast Linola Fett a pak vyčesávat , myslím že dělají i šampon

priefi
19. únor 2019

@halasovci007 u starsiho jsen mazalo kazde kojeni, protoze me mega bolely a ted nemazu skoro vubec, tak 1x tydne aby se nereklo
@malecek staci olivovy olej pred kopoabim na 0,5h a pak jemnym kartacke vycistit

tsasenka
autor
19. únor 2019

@malecek My jsme to měli taky a mazala jsem to dost mastným krémem denně a za chvilku to bylo pryč. Jinak žádný šampon nám na to nikdy nepomohl.

krisatko
19. únor 2019

@laola já používám stříbrný šampon, jen se mu tak říká, jinak je tmavě fialový, má působit 5 minut a "vyběluje" tu žlutou
@pe_tu_ss_ka
@priefi už se vám prcci začínají přetáčet na bok? A jak často se nahlas smějí?

krisatko
19. únor 2019

@ange_de_la_morte my jdeme na první Očkování 25.2. což je dva a půl měsíce

pe_tu_ss_ka
19. únor 2019

@krisatko ještě se nezačíná otáčet ani se neřehní nahlas... Jsem ráda, že se na nás usměje a vydrží na bříšku se zvednutou hlavou 😁 co vy?

pe_tu_ss_ka
19. únor 2019

@krisatko takhle brzy? Nám to odložili podle korigovaného věku o těch 7 týdnů, co se narodil dříve.. A ještě mu budou brát krev, jestli bude mít sníženou imunitu, tak mu to ještě odloží ☺️

krisatko
19. únor 2019

@pe_tu_ss_ka no... Já si to nechám odložit pokud bude mít ještě tu rýmu

laola
19. únor 2019

@krisatko jj, silver sampon používám, ale jen na to zesvetlene to moc nefunguje... no už se těším sz zas za rok zajdu k holčičce za "dvojku" 😂😂

laola
19. únor 2019

@ange_de_la_morte a maminku máš teda ve Francii?
Jinak s očkováním už zase nemám vůbec ponětí, jak to vlastně funguje. Pokud v 6 týdnech, tak zase budu chtít odklad. Pokud by Dr.frflala, tak holt budu tvrdit, že je malý nemocný... posledně u Dana byly docela boje, ale měla jsem strach to do něj rvát tak brzo, protože když byl nemocný, špatně se mu srazely horečky a já se děsila, co bude po očkování.
No uvidíme, Dr. třeba změnila názor... zdá se, že se pohnula jinym směrem. Varovala mě před vlhcenymi ubrousky, dřív hned predepisovala Sab simplex na prdiky, Fenistil kvůli osypani a tak. Propagovala hned od první poradny Prevenar a jiná nepovinna očkování... Ale teď jsem od ní na toto téma zatím nic neslyšela😳 tož su zvědavá

krisatko
19. únor 2019

Můj chlap mě dneska "rozesmál"... Prý. "kdyby ses nudila tak nacpi seno do big bagů" .... Fakt vtipný, jak kdybych si tu válela šunky 😂😂

laola
19. únor 2019

@krisatko já bych mu řekla, kam všude mu nacpu seno😂😂

laola
19. únor 2019

Dnes jsem doma jen "na okrasu". Malý spal chvilku dopoledne, tak jsem stihla jen uvařit. Pak dal hodku v kočárku když jsme šli nakoupit a teď ho mám na střídačku u prsa (tam už je prazdno) a na rukách. Tak snad na chvilku zabere😕

pe_tu_ss_ka
19. únor 2019

@laola taky to tak dneska máme... Neusnul mi ani v šátku... Vždy usne u prsa a jakmile ho položím, tak řev a prsa mám jak vyfouklý balónky 😂

fly80
19. únor 2019

@ange_de_la_morte
@laola holky, já budu očkovat první Hexu s odkladem. Ráda bych v roce, tak jako první. Doktorka bude brblat, ale to je asi to jediné co může 😂
@laola to ses doma nenudila dneska.
@pe_tu_ss_ka prsa jako vyfouklý balónky 😂😂😂 sem se teď ve vaně málem utopila 😂 takový mám často.

pe_tu_ss_ka
19. únor 2019

@fly80 nechápu, že si pořád něco vytáhne 😂

ange_de_la_morte
19. únor 2019

@laola : nene jen na druhé straně republiky 🙂 ve Francii jsme žili jako děti - taťka tam měl práci, tak jsme tam byli všichni, my se ségrou chodily i do školy ... já dneska ani nestíhala uvařit, když ráno Klárka usla v košíku tak jsme si hráli s Matýskem a sázela jsem na to že na procházce malá usne a pak uvařím, no to se nekonalo takže jsem vytáhla z mrazáku vývar a tvarohové knedlíky protože kolem oběda se řvalo a nosilo, pak se posrala až na záda a po obědě krásně usla, naštěstí i ten starší výjmečně takže já hodinu spala s nimi 🙂

@fly80 : já chci odložit alespoň do těch 3 .měsíců, ale MMR pak až ve 3 letech a jen kvůli školce

fly80
19. únor 2019

Tak u nás aktuálně takto 😂 a to se má jít koupat. Celej den chrni, takže už počítám s parádní nocí. Ale alespoň sem měla víc času na toho svého marudka. Dneska už snědla půl rohlíku a tři piškoty. Ale to až od odpoledne. Ráno sem myslela, že budu muset sbalit Rozku a pojedeme do nemocnice co mi tu vyvadela. Teď už bude dobře.
PS: holky, koukejte. Rozka má už taky dvě brady 😂😂😂

laola
19. únor 2019

@ange_de_la_morte koukám, podobně na prd jako u nás. Ten náš princ spí už asi hodinu, jen jsem si nějak zapomněla lehnout taky... jsou dvě varianty, půjdu si lehnout a vzbudí se nebo nepujdu a bude spát až do půlnoci😂

laola
19. únor 2019

@fly80 ty wogo, měla by se jmenovat Růženka😂😍😍 Máme všechny ty děti pěkně vypapkane 😂

laola
19. únor 2019

@fly80 to jr dobře, že už malá něco snědla, je to o nervy když jsou nemocní😢

fly80
19. únor 2019

@laola tohle řeším často. Jak usne třeba v osm. Mám pocit, že ty děti mají nějaké čidlo 😂 Jak čekám, až se klasicky po dvou hodkach vzbudí na jídlo, tak ani prd. Jak bych si lehla s ní, tak je mi jasný že se v deset vzbudí a pak dvě hodiny nezabere 😂 No vidíš, Růženka je taky krásný jméno 😉Přišla sem na to, proč se mi ani po kojení nevbudí. Já jí totiž neodkladam 😂 Kojím v leže, když tuším že už bude skoro najezená, tak jí zvednu odkrkmout a pak jí zase položím a strcim prso. Většinou si párkrát cucne a vytuhne. Pak se stačí už jen jak ninja odvalit a nenápadně zmiznout 😂

krisatko
19. únor 2019

@fly80 😂😂

krisatko
19. únor 2019

@pe_tu_ss_ka už se párkrát technika na celý obývák, ale není to pravidlem. Pár dní teď pozoruji snahu o točení se na bok když je na zádech ale zcela nečekaně a řekla bych že i skoro omylem se mi dneska přetočila z pasení koníků az na záda. Řekla bych že se spíš omylem prekulila 😁

krisatko
Autor odpověď smazal
krisatko
19. únor 2019

@krisatko *řehnila

priefi
19. únor 2019

@krisatko obcas se pretoci na bok, ale kdyz se vzteka, normalne moc ne. Ale posledni sobou o pretaceni na bok nema moc zajem. Usmat se obcas usmeje, ale jen mimika, nahlas prozatim ne. Obcas si brouka a to jsme z toho vsichni, vcetne starsiho syna, na mekko 😊 Miky mel tuto sobotu 7 tydnu

priefi
19. únor 2019

@laola a co je spatneho na vlhcenych ubrouscich?
@pe_tu_ss_ka 😂 ja mam dnes taky problem s vyfouklymi balonky 😂 super prirovnani 😉

priefi
19. únor 2019

@semmi aaaa uz vim, nervy s satkem 😂 my uz se naucili s kapsou uvnitr a provozujeme, kdyz potrebuji ruce 😅

laola
19. únor 2019

@priefi prý jsou z toho záněty moč. cest, ledvin a tak...

Strana