Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Holky tak mě napadlo .. když dám malou do lehátka a mám zaplou televizi, občas se stane, že se mi na ní zahledi a cuci na ni. PremSlim jestli ji radši nedávat někam kde na ni neuvidí??
@priefi to by ses divila svagrova po Ha mela jeden zanet mocaku za druhym a po vysazeni ma pokoj.
@krisatko já dávala děti taky tak aby na Tv nekoukali. Šimonek se tím směrem taky občas otočí, ale je od ní dost daleko, tak si myslím že nic moc nevidí. U takhle malinkých dětí to až tak snad nevadí. Až by na to koukali fakt vědomně a cíleně se na Tv otáčeli, tak bych to už korigovala. Ale možná čím dřív tím lépe. U nás jede TV pouze někdy večer a pak až děti spí. Máme jeden den v týdnu kdy si pouštíme pohádku. A pak když má někdo narozeniny. Pořád mají TV jako velkou vzácnost. Děsí mě pradstava že by u nás jela celý den a děti u ní seděli.
@daskaaa1 máte krásné jméno a krásnou holčičku. Máme taky Elišku 😍
Máte zkušenosti z kojeneckou dermatitidou?
@veselaopicka ja netvrdim, ze po HA zanety nejsou 😉 mi s ha tbl.kvasinky zacaly... ale nehormonalni pry je horsi jak hormonalni
@moncicak1983 starsi mel ekzem a seborelu
@moncicak1983 : u nás se starším podobně jako @priefu - seboreu a pak jsme bojovali s ekzémem ( jednalo se o potravinovou alergii, vypadalo to jako atopický ekzém) , teď málá poslední 3 dny má pupínky asi jakoby kojenecké akné nebo potničky, těžko říct, ale vypadá teda hrozně - syn to takhle nikdy neměl a čelíčko má šíleně suché - to se ji loupe
Ahojky holky, dlouho jsem tady nebyla, tak vás dočítám. Před týdnem jsme měli kontrolu v 6 tydnech. Malá krásně přibírá. Už 300 g za týden. Konečně nemusím už řešit zda mám dost mlíčka. Hlavně poslouchat milion rad od rodiny 🙄 stresující. Takže mám pocit, že až od teď si užívám mateřství. Všichni mi dali pokoj. Valinka krásně prospívá. V noci spí od 21.30 do 6 az 8 hod. A přes den jak kdy. Koupila jsem ji hrací deku s hrazdičkou a je z ní nadšená. Rozdává úsměvy. Zatím žádné starosti a hodně radosti 😃klepuuu
@ange_de_la_morte malá měla taky pupínky + potnicky. Vypadala jak malý pubertak. Otirali jsme černým čajem a mazala jsem to tak 2krat denně krémem od Weledy. Tedka ji večer jen prosmastim pusinku olejíčkem od Weledy. A vypadá už krásně 😃
@niki8193 jee to je beruška 😊 to ten náš je nasranej, jen když ho tam položíme 😂
@ange_de_la_morte Adamkovi moc pomohl bepanthen na ekzem, sensiderm. Hned se mu to zklidnilo.
@pe_tu_ss_ka faakt? Tak malá si to užívá a udiveně kouká na hračky 😃
Holky musím se s vámi podělit o dva poznatky dnešního dne. ¨
1) asi u nás taky probíhá růstový spurt - celý den mám Klárku nalepenou na prsu, pořád jen pije a blije a stále dokola, jakmile prso vezmu tak řev jak hrom, celý den spala max po 20 minutách, ani v kočáru nevydržela a domů jsme šli s muzikou ... jsem zvědavá na dnešní noc - už jsem připravená že spíme v moji posteli s prsem v puse 🙂
2) po asi dvou týdnech zmizela opruzenina na zadečku - přes den látkuju, na noc dávám jednorázovky - na začátku jsme měli Happy Bella a víceméně ve stejnou dobu jako jsme začli látkovat jsem otevřela Pampersky - původně jsem myslela že problém bude v látkování, ale před 3 dny jsem načla zas balík Happy Bella a myslím že problém byl v těch Pamperskách, mělo mi to dojít už předtím
@niki8193 : já mám od Welledy měsíčkový olej, dneska jsem ji to namazala aspoň tím, o tom krému jsem už uvažovala, prý je dobrý i pod plínku, černý čaj mně nenapadl, díky za tip ... malá je krásná 🙂 a to noční spaní ti teda závidím 🙂
@lindikova : Bepanthenem (klasickým) jsem mazala 2 dny a nepřišlo mi to lepší,možná spíš naopak :(
@niki8193 no on poslední dobou potřebuje pozornost, sem tam vezme na milost kolotoč v postýlce, nebo mlátí do hraček na té dece, ale vydrží mu to maximálně 10 minut, a pak je řev 😂
@ange_de_la_morte tak s pamperskami máme taky stejnou zkušenost, hlavně se mu lepily na kůži.. Máme taky Bella happy a ty jsou teda 👌 jinak taky přemýšlím, že už začneme s látkovými... Jen se nějak neumím rozhoupat 😁
@ange_de_la_morte pampersky? My je používáme a já jsem moc spokojená. Už máme konečně 2jky. Jsem ráda, že se neopruzuje. Tedka jsou na Mallu v akci, tak jsem hned udelala zasobu 😃 kuryr mi pomáhal do výtahu, by člověk neřekl, že plínky tolik váží 😂
@ange_de_la_morte na dupku používám od Weledy krem. A na tělo po koupání olejíček. Mám 3 výrobky od Weledy - na dupku, olejíček a do koupele. Krásně voní.
Jo noční spaní je fakt úžasná pomoc. Pak můžu celý den fungovat. Jelikož bych se už nedospala. Moc už nespi. 😉😊
@pe_tu_ss_ka : sranda je že ty Belly jsou i levnější než Pampersky, akorát jsou o něco objemnější, ale ve srovnání s látkou je to pořád nic
@niki8193 : u syna to bylo jedno co měl na zadku - neopruzoval se po ničem, ale Klárka je asi cíťa ... za normálních okolností se u nás ve dne spí ještě 2x po 2-3 hodinách, poslední 2 dny je to horší, ale starší stejně nespí pes den , takže pokud není ve školce nebo ho vyzvedávám po obědě tak stejně nespím přes den
Holky mám dotaz... V prosinci a lednu mi přišlo z mateřské přes 18t abzavunor jen 16,4t .... Je to normální?
@krisatko : není to podle počtu pracovních dní v měsíci ?
@priefi e-kondomy.cz, mají tam výběr a mají tam u některých produktů i rozměry.
@moncicak1983 Mikulášek teď má hrozně olezlý obličej a ve vláskách seborelu, už to skoro týden mažem a začíná se to lepšit, ale měl to chudáček fakt hrozné.
@krisatko Mateřská= denní vyměřovací základ x počet dnů v měsíci
@niki8193 kolik vyšly Pampers ký na Mall? Jestli mám vůbec zapinat PC a dělat zásobu 🤣😅 a bereš premium Care nebo ty zelený?
@ange_de_la_morte já nespím přes den vůbec prostě neusnu. Spíš si sednu. A v noci sem pak ko

@tsasenka jj, přesně, desetilety pubertak😱 A ve trinacti ho asi vyrazím z domu 😂
To je krásný-4kondomy 😂😂😂😂
A 4 dítě, to je manžel k zulibani😂😂😂👍