icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

veselaopicka
8. bře 2019

@halasovci007 4130g jsme meli pred 4.3 na kontrole ... cela tatinek 😄

veselaopicka
8. bře 2019

@halasovci007 a to ti zjistili kdy? Na gynde? Ja se toho desim. Zaprve to ze me porad jde ted to byl mesic a hlavne obcas takovy cucky. Ale na uz sem byla po porodu a museli me pod narkozou taky cistit tak snad to udelali poradne.

krisatko
8. bře 2019

Holky já měla na kontrole po šestinedělí taky zbytečky ještě a doktorka to neřešila. Prý když to nepřestane do cca 3 týdnů tak by to řešila, ale naštěstí to do týdne odeznělo...

pe_tu_ss_ka
Autor odpověď smazal
krisatko
Autor odpověď smazal
pe_tu_ss_ka
8. bře 2019

@krisatko malému je korigovaně měsíc a 8 dní.. Ale tohle nedělá, lenoch 😂 on je na břiše vždycky strašně nasraný, chvíli vydrží a pak zaboří tu kebuly do plínky 😂 ale ségře tohle začal malej taky dělat dřív než ze zad na bříško, to následovalo pár týdnů na to.. Jen bych zkoušela hlídat, aby to dělala na obě strany, ne jen na jednu 😊

ange_de_la_morte
8. bře 2019

@krisatko : Matyášek to taky dělal, myslím že je to vpohodě

@pe_tu_ss_ka : Klárka je taky naštvaná na bříšku - pást koně umí, ale nechce, radší zaboří hlavu a vzteká se, případně si žere ruku

ange_de_la_morte
8. bře 2019

@halasovci007: a dělali ti UTZ když tě pouštěli z porodnice ?

priefi
8. bře 2019

@pe_tu_ss_ka kdepak jsi kupovala body cely tatinek? To je super

priefi
8. bře 2019

@krisatko to muze byt hlavickou, ze je jeste prilis tezka oproti zbylemu telicku. Druha verze je, ze uz je tak sikovna a nechce byt na brisku.

pe_tu_ss_ka
8. bře 2019

@ange_de_la_morte To je přesný, má ji kolikrát skoro v krku, jako by nikdy nedostal najíst 😂

@priefi to jsme dostali jako dárek, myslím, že body je z tesca, jen nevím, jestli ten nápis nenechali vyšít zvlášť.. 😊

sarkoc
8. bře 2019

Ahoj holky,
nebyla jsem tu snad od půlky ledna, pořád něco podnikáme, takže volným časem zrovna neoplývám (ale to asi žádná, to je mi jasný :D)...snad se máte všechny dobře a i vaše zlatíčka a nikoho netíží žádné problémy, hlavně teda ty zdravotní.
My jsme v pořádku, Štěpánku akorát trápí moučnivka v pusince, ale to není žádné drama...jinak je to pořád takový drobeček 😍...ne že by nepřibírala, naopak, cca půl kila za 14 dní, ale jak jsme šly z porodnice s váhou 2600g, tak má co dohánět...dneska jí je přesně devět týdnů a má cca 4300g a 55 cm. Starší sestra jí miluje a obě jsou úžasný...čím dál tím víc přemýšlím nad třetím a už mi nevadí ani ten malý byt, to by se zvládlo :D
Přidávám nějaké nejaktuálnější fotky, i když jich moc nemám (Elišku jsem fotila tak 10x častěji :D)...mějte se krásně a hlavně budte zdravé/í 🙂

sarkoc
8. bře 2019

Joooo, ksichtiky, ty by ji šly 😂

pe_tu_ss_ka
8. bře 2019

@sarkoc ta má krásný kukadla 😊

halasovci007
8. bře 2019

@fly80 to je fajn nápad ty skleničky, děkuji za tip i ze na mě myslíš. Snad to odejde samo 😓
@ange_de_la_morte já včera byla v Dr. Maxovi. Jediné zkusit fakt tu nemocnicni
@malecek teda to je pořádně kus chlapaka 😍
@pe_tu_ss_ka do Prahy mám daleko nebo jediné e-shop..

halasovci007
8. bře 2019

@veselaopicka tak to my máme mnohem víc, to zkresluje fotka.. Bez 30g jsme měli 5kg minulý patek. Mě to zjistil na gynde a poslal mě do nemocnice a tam mi zatím dali injekci.že mě právě už skoro nic nešlo. Taky to mám mě asi necelý 1cm
@pe_tu_ss_ka
@ange_de_la_morte dělali, hlavně Pak jsem šla na pohotovost s praklyma stehama a zjistili že se mi hlavně nezavinuje deloha a jsou tam zbytky tkání, tak mi dali injekci a to že mě šly doslova kusy obrovský a malinké tam zůstal. Spíš mě zaráží, že mi nedali kontrolu až po šestinedělí na gyndu. Ještě že nemám otravu nebo zánět. Jsme 7t od porodu..

halasovci007
8. bře 2019

@sarkoc je princezna má kukadla jak studánky, krásná.. To je paráda, že se máte prima 🌺🍀

halasovci007
8. bře 2019

@pe_tu_ss_ka můžu se zeptat v jakým programu upravuje ty fotky, že tam dáš ty váhy a míry, to je pecka 😍

halasovci007
8. bře 2019

@krisatko ty brdo, to je šikulka. Kdy to začal dělat? Myslím v kolika týdnech?

krisatko
8. bře 2019

@halasovci007 předevčírem, takže ..... Ehm.... 12 týdnů

halasovci007
8. bře 2019

@fly80 mohla bych poprosit ty sáčky jestli je nevyužijes? Poštovné pošlu předem na ucet. Jsou asi skladnejsi než ty skleničky..

halasovci007
8. bře 2019

@krisatko je tak to jste starší. Nám bylo včera 7tydnu.Ale stejně jak to utíká a jak dělají ti mrnousci pokroky. Dneska ráno se mi chtělo až brečet sem vyrazovala další dvě malý bodycka. Jako by ti malinkaty tvoreckove rostli před očima..

krisatko
8. bře 2019

@halasovci007 jojo taky mám furt pocit že jenom vyrazuju oblečení

pe_tu_ss_ka
8. bře 2019

@halasovci007 je to aplikace v mobilu a jmenuje se totsie 🙂

malecek
8. bře 2019

@krisatko jova ta je šikovná. Myslím že je to ok, ona se točí vědomě 😉😉

fly80
8. bře 2019

@halasovci007 jasně, pošli mi do SZ adresu. Jen najdu obálku, jestli nějakou mám, pošlu ti je dneska nebo zítra přítel.

halasovci007
8. bře 2019

@pe_tu_ss_ka děkuji zkusím to 😍

halasovci007
8. bře 2019

@fly80 děkuji pisnu

malecek
8. bře 2019

Dneska mi dal Adámek dárek k MDŽ 😂😂
Totálně se zesral 😂😂😂
Ale tak že jsem musela i peřiny převléct.
Dva dny nekadil a to co vytvořil ani dada nepojmula a to vydrží hodně. Měl to až u prsou a celé záda 😂😂😂
Ale hlavně že byl vysmátý jak lečo 😂😂

halasovci007
8. bře 2019

@malecek 😅🤣 já dostala dárek včera předčasně hooodne podobný, ale u nás po 6 dnech a po rozbalení plínky pokračovala v kakani a měla nadílku snad všude kde se dalo-já, dítě, prebalovak zem 😅😅😅

Strana