Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Holky to je děs. Dneska mám malou na terase a jak na potvoru fouká jako blázen vítr a čekám že se každou chvíli malá probudi. Tak si říkám najim se když mám chvilku a tak fouká, že mi odlitnul salám z chleba 🤣🤣tak mají pejsci mnamku. Ale musela sem se smát jak tady chytám salám po terase😅 tak to hazim do placu ať se taky pobavíte 😅😅
@malecek
@halasovci007 holky to znám, takhle už pokřtil asi 4x pokoj, normálně dostřelil z přebalováku (jedna strana pokoje) až na postel a noční stolek (druhá strana pokoje)... a nepočítám ani kolikrát posral mě 😂😂 párkrát to bylo tip top, když jsem se ohýbala pro plenku v policí pod přebalovákem 😂😂
@pe_tu_ss_ka 😅😅😅 jsou to miláčci a umí si vybrat bezva chvíli. Mě parádně ohodila když jsme byli poprvé u pediatra. Triko, džíny i boty, ona celý obleček i přebalovací podložku až na zem 🤣🤣 manžel mi to utiral vlhcakama.. A pak jsem se bála vážení a měla půl kila za týden 😅😅🤣 prý má dvě brady a je vidět, že nestrada.. 🤭🤭
@sarkoc ta ma krasny oci. to bude peknej lapac

@halasovci007 nam byl ale ted mesic ve stredu. Vy jste asi starsi ne?
@halasovci007 to je taky hustý 😂😂 no jsou to potvůrky, a ví, kdy můžou střílet 😂😂
Ahoj holky, tak jsem dneska byla na kontrole po 6nedělí. Vyšetření, OK, tak ještě počkat na výsledky. Ale utz byl takový trochu bolestivý, protože mám vyschlou sliznici a prý se spraví samo, že je to tím kojením. A protože v noci kojím 1-2x, tak asi MS přijde dřív, než při předchozím kojení. No, to mám ale radost 🙂
@priefi - máme Durex Elite Intimate Feel do jiných tenkých nejdu, když to asi 3x prasklo, málem jsem dostala infarkt.
@pe_tu_ss_ka no malý je balič😍
@sarkoc a malá je taky princezna nádherná. Ty očiska😍
My jsme s Mirďou včera pekli, měl to v paži, usnul u mixéru 😁
@halasovci007
@pe_tu_ss_ka
😂😂😂😂😂😂
My jak prebalujeme tak si Plinky a vše chystáme ať pak jen šup vyměníme, protože kolikrát už mě taky posral při přebalování. Minule mi to nandal přímo do ruky 😂😂
@veselaopicka jj nám včera 7 týdnů
@pe_tu_ss_ka jj jsou zlatíčka 😍😍 ale co měly bysme vsazet sportku. Nevím teda jestli se to počítá, ale říká se, že když slapnes do h.. Že budeš mít štěstí ať si vsadis 🤣 to budem mit štěstíčka 😅
@laola Malý je krásný a dort vypadá k sežrání - pošli malou ochutnávku 🤣🤣 holky já jak nejím čokoládu, aby malá nebyla zacpana já bych si tak něco dala!!
@malecek to mě takhle cura vždy když ji prebaluji. Asi jak je na volno tak ji to líp jde, jenze cura do vyměněny a tak máme velkou spotřebu.
@laola to je taky slaďouš ❤ teda a ten dort, mňaaam ... na malého funguje vysavač, ať jen fňuká nebo má hysterák, a jen zapnu vysavač (většinou na odsátí nosu), tak v tu ránu klid chytí si ruce na pupku a kouká 😂
@halasovci007 no to z nás by kuse li být multimilionáři 😃 jinak já si dnes objednala Margotku a koláček, protože dneska jedu na záložní zdroje snad... malej má vzorový sprunt, kdy přes den nespal dýl než hodinu a jinak porad na prsu, a v noci co 45 min - 1,5 když se zadařilo ... a zjistila jsem, že za měsíc to vytáhl na + 1,5kg a +5 cm 😮
@malecek mě nejvíc posral od ruky, přes prsa, po břiše a nože až na po mozku a ještě to plesklo o zem, do ruky to umí taky naložit (když jsme používali rourku, tak jsem používala jednorázové rukavice, protože to vždy bál tutovka) 😂
@pe_tu_ss_ka no ne chybí Coca Cola na tu jsem byla celkem závislá v tehu když mi nebylo dobře a čokoláda taky.. Dám si max 1ctverecek za pár dní teď. Takže nic moc.. 😓 A chybí li ty cukry. Ale v neděli jdem ba oslavu tak zhresim a dám si dort ať je jakej je 😅 už se na něj těším..
@halasovci007 no já taky miluji sladké... Občas jsem to řešila zdravým pečením doma... Ale to mě teď ten náš mini boss nenechá.. Já ujizdela na oplatkach (mila, kakaové řezy, kavenky..) a té margotce a nejvíc na švestkovém koláči, mňam.. Čokoládu mám ráda hořkou, ale co jsem na ni jeden čas fakt ujizdela a ani mi nedošlo, že může zacpat, tak malej mi to následující dny vysvětlil a od té doby jsem čokoládu neměla 😂 jen si dej, já se dostat někam, kde bude upečeno, tak si taky nacpu pupek 😂
@laola ne ne není malá neboj 😂
@halasovci007 jj na volno se čůrá nejlépe 😂😂
@laola páni, ten dort je úžasný. Jejda, já bych si tak dala. To je dobrý nápad s těmi bonbóny na ozdobu. Já teď dodělala korpusy, nakonec jsem udělala jen 3, kamarádka, co jde za kmotru nám peče dort pro Šimonka a babičky obě taky nakonec něco napečou, tak jíst asi bude co.
Zítra jede nejstarší dcera na konzervatoř, na konzultace k nějaké profesorce, za dva týdny jede na soutěž, tak jsem zvědavá jak to dopadne a asi jsem totálně neambiciózní matka, ale normálně už bych byla i radši kdyby se dál nedostala. To cvičení a hodiny navíc, to je hrůza, bojím se že dceru už to úplně od klavíru odradí.
@sarkoc to jsou očička.
@laola to je budulinek krásný. Nám se taky líbí zvuk spotřebičů, hlavně fén 😀
@pe_tu_ss_ka já si taky čokoládu dát nemůžu, mám ráda ty hodně procentní a to je pro Šimonka jak špunt do zadečku, pečivo nejím vůbec, to je taky pro něho utrpení. Ale už jsem si dala párkrát kafe s kofeinem a teda to mě tak neuvěřitelně nakopne, tak snad to jednou za čas vadit nebude.
@bemo Joo kafe.. Tak to si jedno denně neodpustím 😁 pečivo také nemůžu, takže jim jen ten hutný z lidlu..
@laola Tak to závidím takový samousnutí... Mě ta malá potvůrka přes den vubec nechce spát, včera už jsem se naštvala, protože předevčírem neusla už ani v kočáře, tak jsem ji strčila chlapovi do postele jak přišel z práce a chrněli tam spolu. Jinak by asi nespala, kdyby necítila někoho z nás u sebe.
@pe_tu_ss_ka
@bemo A nemá to kafe potom vliv na spavost dítěte? Já bych ho po ránu taky snesla.... Rozpustné... Teď piju jen Caro a není to ono :-/
Holky malá se dneska vzbudila a má očičko úplně slepené hnisem, takže co s ji můžu do očka kapat ? klasický opthalmoseptonex v kapkách ? k DR. jdeme v pondělí na poradnu
@ange_de_la_morte naše to měla pár dní zpátky, mamka poradila jen utírat a vytírat převařenou vodou, za den byl klid.
@ange_de_la_morte ja malé kapala Occusept. Tedka je to v pohodě.
@ange_de_la_morte To měl malý teď týden zpátky.. Může tohle... Jinak kdyby se to do 4 dnů nelepšilo, tak dětská napíše kanamycin.. A tam pak se ocuflashem myje očičko a následně kapou kapky dle předpisu od doktor

@bemo no teda, ty jsi zvíře s takovým pečením👍👍👍 tak pak hoď výsledek.
Já se asi moc chlubit nebudu, jsem zvědavá, co upaplam...
Ohledně tělíska těžko radit. Každý to má jinak. Já osobně jsem téměř furt "kramařila".