icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

krisatko
9. bře 2019

@ange_de_la_morte uděláme vždycky provizorní ohradu a ohradník berem sebou na autobaterku. Už jsme tak byli i cca 100metrů od střelnice kde se normálně střílelo a v pohodě zvládají 🙂 Ony ty naše dovolený vypadají spíš jako výlety na dva až tři dny někam se známýma nebo na chatu nebo třeba právě k té střelnici... Ale už jsem uvažovala že bych sehnala nějaké ustájko s ubytováním a zajímavostma po okolí abychom tam mohli být třeba i týden a o koně bylo případně postaráno.

@niki8193 to bohužel ne no... jsme od Přerova, to by sis ten stan musela rozbít u nás ve výběhu :D

niki8193
9. bře 2019

@krisatko škoda. Máš hodné koníky. Ja si pamatuji, jak jsme jezdili jen po závodech😃

malecek
9. bře 2019

@pe_tu_ss_ka taky máme cloud q a taky doufám, že vydrží dlouho, jen kdyby nebyla tak těžká , malý má 7 kilo a tahat ho je masakr , tak všude používáme kočárek nikam ho v ruce nenosime.

malecek
9. bře 2019

@niki8193 Ostrava zdraví Ostravu 😁😁

malecek
9. bře 2019

Tak my máme za sebou vítání občánků, bylo to hezké 😊

malecek
9. bře 2019
halasovci007
Autor odpověď smazal
malecek
9. bře 2019

@halasovci007 taky ještě nemáme profi fotky budou až po 18.3.
Krásná panenka 😍

niki8193
9. bře 2019

@malecek jevaa. Odkud si? 😊 Ja Poruba

malecek
9. bře 2019

@niki8193 Slezská 😉

priefi
9. bře 2019

@malecek maly je cela Ty!

pe_tu_ss_ka
9. bře 2019

@malecek jj je těžká, zatím ho vynáším do 3 patra... Ale dole v kočárně ho cvaknu na podvozek od kočárku, takže kamkoli pak dojedeme, tak ho vozím.. Líbí se mi, že jde do skoro do lehu, když mi v ní usne.. 🙂

malecek
9. bře 2019

@pe_tu_ss_ka jj u nás úplně stejně, ten Leh je super, autosedačku využíváme víc jak korbu.

@priefi jj celkem jo 😂

laola
9. bře 2019

@ange_de_la_morte taky mame Ocusept

pe_tu_ss_ka
9. bře 2019

@malecek my vlastně korbičku používáme, je když chodíme na procházku po okolí, nebo když jsem jela k ségře, a tam jsme šly na procházku s kočárky.. Jinak malého doktory, nákup a jiné pochůzky, vždy ve vajíčku na kolečkách ☺️ v řeznictví to do teď prodavač nechápe.. Prvně mi říkal, že je to hustý kočárek, takový jako ze Star Treku a po druhé se divil, proč že to má na sobě napiš airbag 😂

bemo
9. bře 2019

@pe_tu_ss_ka jejda to si pamatuji u všech dětí. Třetí měsíc těhotenství a třetí měsíc po porodu jsem taky začala vždy pelichat 😀 tak čekám že to koncem dubna taky přijde. Teď mám jiný problém. Vždy po porodu mi začnou opravdu hodně růst vlasy a protože je mám dost husté a momentálně je mám dlouhé až do pasu, tak jsou fakt těžké a normálně mě večeře bolí jak já říkám culík 🙂

@krisatko já jsem postupně začala pít jednu kávu denně, takovou hodně slabou, u všech dětí a asi začnu pomalu i teď. Ráno jsem fakt hotová, často mě bolí hlava a bývá mi zima, prostě jsem permanentně nevyspaná a to kafe mě hodně vzpruží a já prostě musím fungovat. A řekla bych že Šimonek spí tak nějak stejně.

@ange_de_la_morte my jsme teď na to brali Tobrex, ale bylo to tuším na recept.
@niki8193 my jsme šli do věští sedačky až tak v 9ti měsících. Všechny autosedačky máme značku Römer a jsou naprosto skvělé. Jinak takové dvoudenní dovolené bych se vůbec nebála a když bude třeba, tak prostě zastavíte, nakojis, prebalis, chvilku si pohrajete a jede se dál. Alespoň my to tak děláme. Já plánuji taky dovču pod stanem, letos v létě.
@tsasenka taky jsem už několikrát použila kokosový olej, to je úplně jiné pečení. Co se chutí týče, tak já bych teď jedla jak tank, to je hrůza, ale potřebuji ještě hubnout. Sice se tak nějak do všeho vejdu, ale to břicho mám prostě vytahaný.
@ange_de_la_morte taky je nám auto malé 😀 když někam jedeme, tak opravdu v autě využijeme všech děr 😀 máme kodiaqa a stejně budeme muset časem pořídit něco většího.

laola
9. bře 2019

@pe_tu_ss_ka dobry je prý Klorane chininovy šampon nebo Milva sampony.

pe_tu_ss_ka
9. bře 2019

@bemo No jako je to děs, a závidím, že po porodu rostou 😁 a ten pocit bolesti "culíku" znám taky 😂
@laola moc děkuju, mrknu na to... Něco si musím pořídit. Přemýšlím i, že půjdu zase po letech na mikádo.. Jen mě odrazuje ta údržba, takhle to hodím do culíku/drdolu, když je potřeba ☺️

malecek
9. bře 2019

@pe_tu_ss_ka ano taky korbu používám jen na procházky tady po okolí.
Na nás taky kolikrát koukají co to máme za divnou sedačku nesedačku 😂

malecek
9. bře 2019

@pe_tu_ss_ka @bemo nikdy mi nikdo nevěřil že mě bolí vlasy, já mám hrozně husté vlasy a teď mi vůbec nepadají.

pe_tu_ss_ka
10. bře 2019

@malecek mě zakhle bolí, když mám delší dobu vlasy v drdolu.. To mě pak bolí jak blázen 😃

krisatko
10. bře 2019

Holky u koho dnes taky tak strašně Foukalo v noci, mělo to vliv na prcky? U nás se moc nespalo...

petrafrenz
10. bře 2019
Uživatel petrafrenz je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petrafrenz.

@krisatko My bychom chtěli už něco většího, ale mít 3 auta by bylo zbytečný. A zase nemít osobáka a jezdit touhle velkou krávou se nám taky nechtělo. A taky peníze hrály roli při rozhodování, líbila se nám Toyota Pro Ace, ale byla přes 700 000, tak jsme vybrali Peugeot Riftera jen za 560 000 :D

U nás taky dost foukalo, ale my nespíme už několik nocí. Za to ve dne spíme pořád. Aspoň, že tak, zítra snad bude doma klid a vyspíme se všichni.

@niki8193 my stanování milujeme, ale zase je problém, že máme stan pro 4 a ne pro 5 :D Já blbka minulý rok koupila stan pro 4 s oddělenýma ložnicema a do té jedné ložnice se vejdou max dva dospělý bez prcka. Tak přítel říkal, že bude spát v předsíni :D

fly80
10. bře 2019

@krisatko u nás byla bouřka, blesky, hromy. Elektriku nám vypli a s ní to naštěstí ani nehlo.

fly80
10. bře 2019

Holkyyyyy, dneska se Rózinka už několikrát otočila ze zad na bříško. Sice pak na tom bříšku leží jak brambora, ale asi se jí to líbí.

niki8193
10. bře 2019

@fly80 no paráda! Šikulka. Moji malé se ještě nechce 😃

niki8193
10. bře 2019

@petrafrenz haha. Ale aspoň nebude okopaný od dětí 😂

krisatko
10. bře 2019

@fly80 ach jo taky ještě nic. Mimochodem máme stejný overal 😂

fly80
10. bře 2019

@krisatko já ti ani nevím, kde sem ho vzala, ale tipuju že Pepco.
@niki8193 holky, myslím že s tím otáčením není kam chvatat. Já ani nevím, kdy to děti mají dělat. Ona chudák tam neumí dát ruce, tak se otočí a pak bezmocně leží a čučí 😂

priefi
10. bře 2019

@fly80 sikovna 😉 nejak brzo bych rekla 😉 obvykle to zvladaji nejdrive ve 4m... starsi byl extrem, nemel o to vuuuubec zajem a az na prelomu 7m/8m se uracene pretocil na brisko.... a pak uz to bylo vse coby dup, dokonce predehnal v chuzi ty, co zacinali s tocemin v tech 4m. Takze pro ty, co maji starsi mimca, ala prosincove - jako ja, no stress, casu dost 😉

Strana