Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@laola no to máš radost, že můžete jít do dalšího miminka, na to jsi jistě čekala, že 😀
@tsasenka tak ať křtiny v pohodě zvládnete, ještě že ti přijede mamka pomoct. Jsi dobrá že to budete dělat doma. My slavíme křtiny z kapacitních důvodů ve školce. Vaří nám školkový vyhlášený kuchař a máme to fakt skoro zadarmo, když bych srovnala nějakou restauraci. Doma nemáme ani tolik nádobí. I když už teď vím, co si budu přát pod stromeček, další jídelní sadu 😀
Holky já se musím trochu pochlubit. Starší dcera byla včera na krajské soutěži komorní hudby (hraje na klavír) byla tam úplně nejmladší a tak nějak jsme počítali, že se tam jedeme jen ukázat, proti nám byly i 25ti letí muzikanti a ona postoupila do celostátní soutěže. Byli jsme v šoku, vůbec jsme to nečekali. Dcera má samozřejmě radost, pro nás je to další a další hodiny cvičení navíc a za měsíc výlet přes celou republiku do Liberce. Takže samozřejmě zase starost navíc. Včera jsme tam strávili celý den až do devíti do večera. Šimonek má samozřejmě úplně nabourany režim. Ale jsem pochopitelně pyšná matka 😀
@fly80 u nas vede obycejna plina misto usinacka 🙄😃😃😃
@bemo teda gratuluji k úspěchu.. To teda má opravdu talent.. Nedivím se, že jste moc pyšní na ni.. Taky bych byla.. Šikulka malá..
My dneska parádní den. Malá mi spala od půl 12 do půl 5 na zahradě v kočárku. My jsme s manželem naplánovali, co se letos udělá a rozvrhli plán. Uklidnila jsem terasu, omyla venkovní nábytek, zametla, celou terasu, kde jsme si pak vypili kafíčko (já teda meltu 😅) . Zasadila jsem macesky a bylinky co jsem včera koupila.. No úžasný dobití baterek na zahradě a toho sluníčka.. Malá se nabastila, pomazlili jsme se, prohrála si na hrací decce a už byla zase trochu unavená, tak jsem ji capla, vykoupala a už zase spí.. Ten čerstvý vzduch dělá divy.. Jen se bojím co bude v noci když takhle chrni... Dneska mám teda jen 2678kroku ale budu spát jak zabita 🤣🤣🍀🍀
@halasovci007 u nás se taky luxusne spalo. Uklidila jsem doma a vyndala velikonocni vyzdobu. To jde, co? 🙂
@veselaopicka @fly80 marný marný boj:D
@lindikova doma bych taky potřebovala uklidit, ale mě se nechtělo když bylo venku nádherně. Když už chodím na procházky i za větru a deště, tak dnes sice "jen" na zahradě, ale užila já si to a malé je jedno kde na čerstvém vzduchu chrni.. Je už máš velikonoční výzdobu, to se máš.. Já letos asi poskromnu jen symbolicky dám par dekorací.. U nás se to stejně moc nedrží a motýlky mám celoročně všude pac je miluju 😅🍀
@semmi : prosímtě cože to je za speciálního plyšáka ?
@ange_de_la_morte https://www.google.com/search?q=zazu&oq=zazu&aq...
Tady jsou ty potvory chlupaté😂
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/skvela-zpr... Mrkněte na to. To jsem zvědavá, zda paní ministryně něco prosadí.. A chtěla bych vidět důchodce, co má důchod přes 13000..pry průměr..
@ange_de_la_morte to je podobný plyšák, jako jsou ty drahé, teď si za boha nemůžu vzpomenout na název. jen tyhle za polovic minimálně. od té firmy mám tu naší úžo lampičku pro starší a ta má zase super úspěch u ní. už chodí spát uplně sama, lampičku si dá do postele, rosvítí a ona za hodinu zhasne a to už Viky chrní.
@halasovci007 hele, můj táta má větší důchod než je průměr a to celý život makal v zemědělství, takže plat nic moc. tak si myslím že těch 13 tisíc je naprosto reálné číslo.
@semmi ta je úžasná 🙂 a jak si drží to chrastítko. to ta naše sice umí jiné věci, ale drží si maximálně plenku přez čumec, nebo gatě 😀
@lindikova ááá, další plenková princezna. já už mám odkoukáno od první, že se takhle dobře spí hodně dětem. taky sem dávala té první plínu a ona jí měla takhle na hlavě. nejdřív sem měla strach, aby se mi snad neudusila 😀 ale u té druhé to neřeším. vím, že dýchat může v pohodě.
@bemo páni, tak to je fakt šikovná a ani se nedivím, že ste na ní pyšní. taky bych byla 🙂
Já jsem vždycky na nervy když si dává Adam neco přes obličej
@lindikova tak koukam ze je to nekde stejny .. chodis ji odkrejvat? Ja treba pod dekou nemuzu blbe se mi dejcha - zkousela sem to. Ale zas si rikam ze i miminka maji trosku ten pud sebezachody ze si tu hlavu odkryje kdyz se ji bude blbe dychat.
@semmi je ten cerveny overalek r sobem nebo co to je za potvoru mame taky ale budila se v nem hrozne spocena mame v byte teplo a uz ho ani neoblikne tak sem ho uz vyradila. Ale byl prijemny.
@fly80
@malecek to jste mě holky překvapily teda. Taťka šel do důchodu před pár lety a nemá ani ten průměr a celý život pomalu dělal ve fabrice za krásný peníze, babicka to sice má, ale s vdovskym důchodem s odrenejma ušima a prateta celý život drela a nemá to ani zdaleka... To jste me teda překvapily fakt.. No tak to tak teda možná fakt bude..
@veselaopicka když vidím, ze má Ada přes hlavu, sundavam. Dělám mu tam mistecko pro nos, vzbudim ho a naseru:D Ale plinka je prodysna.
@ange_de_la_morte ahojky, konkrtene tento je lampicka a ma tri melodie. Šum, ukolebavku a jeste jednu melodii. Puvodne jsem jej.kupovat nechtela, protoze za plysaka 800,- je mazec 😁 Ale mala ma pres den trhany spani a pd vcera, co ho mame doma musim rict, ze usinani probíhá uplne bez problemu. Maji pak i jine: ,pejsek, ovecka... ty maji i senzor, ze jak se mimi zacne hybat, nebo plakat, spusti se nastavena melodie.
@veselaopicka take tak. Mala byla vzdy propocena pres noc. Už je nam take maly =)
@semmi : ajo to je ta lampička jak o ní mluvil @fly80 , já koupila v Pepcu svítící řetěz jednorožce a to se Klárce líbí - používám místo nočního světla ale zhasínat to musím teda já ... já normálně začínám uvažovat o tom šumi.-králíčkovi protože bílý šum u nás dělám v noci já 😀 Klárka v noci spí většinou dobře ale nad ránem je to už docela boj, dneska od půl 4 spaní na houby protože po kojení už nemohla zabrat

@tsasenka kdyby ses chtela mrnout
https://vysivky.7x.cz