icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
28. bře 2019

@veselaopicka to je zajímavý, asi to má nějakou složku, která ji vadí..

pe_tu_ss_ka
28. bře 2019

@halasovci007 já jsem ráda, že tam budu jen já a kadeřnice, takže kdyby dostal malý hlad, tak ho jen mamka přistaví a bude 🙂

zetta01
28. bře 2019

@halasovci007 moc děkuji, takž budeme pokračovat dál 🙂 jinak ano to teda je kus chlapa a strašně dlouhhý, už mu začínají být těsné i věci vel. 68. On by se furt jen krmil nás sní oba s takovou za chvilku 😀 ale už mě z něj strašně bolí ruce a toto ještě nic není. A jak je celý po manželovi, tak to vypadá, že pěkně ukecaný bude po mě 😀

krisatko
28. bře 2019

Holky... ☹ já jsem na sebevrazdu. Krom toho že zase celý den nespala tak od 19:00 krmíme tak že půl hodiny ji, pak 3 minuty vypadá že bude spát a nic. Následuje asi půl hodinový řev a znovu jídlo. A furt dokola. Já už jsem zralá vytáhnout svoji legálně drženou zbraň a jít to ukončit do sprchového koutu (aby po mě nezbyl moc velkej svincik) 😂😂😂😂

pe_tu_ss_ka
28. bře 2019

@krisatko ty jo, pěkně ti dává zabrat 😬 ani nevím, co napsat pro povzbuzení..mě stačí, že řve někdy přes den a většinou pravidelně po 17 hodině a jsem na švestku..

laola
28. bře 2019

@krisatko drž se, nepachej ani rituální ani jinou sebevraždu, to bude dobrý😘🍀🍀🍀

veselaopicka
28. bře 2019

Holky mozna budu za blbku ale co jsou ty probiotika nebo proc se jim davaji? Ja mam davat jen D 🙄

pe_tu_ss_ka
28. bře 2019

@veselaopicka já dávám probiotika, aby správně pracovaly střeva, a nebolelo bříško..Dávám probiotika biogaia a pak téměř před každým kojením balonix med na odchod prdů 🙂

krisatko
28. bře 2019

@pe_tu_ss_ka
@laola tak už konečně po dalším půlhodinovém pláči, řevu a hooodne velkým hopsání a houpání spí. Otázka jak dlouho. Beztak nemohla zabrat když nespala celej den jenže jak jí pomoct a nezblaznit se? Já bych asi měla začít brát něco na uklidnění. Určitě je nervní aji z toho že já jsem nervní

krisatko
28. bře 2019

@pe_tu_ss_ka já nevím jestli to může být reakce na to očkování ...
A cestování v pondělí a úterý... Je úplně jiný miminko než obvykle.

fly80
28. bře 2019

@krisatko jestli takhle jí, tak to vypadá že bude v noci dlouho spát. Mě to tak Rozka taky občas dělá a to už vím, že se vyspím. Včera jedla takhle do půl jedenácté a spala do pěti, pak hned po jídle spala dal do osmi a pak hned opět do desíti 😉 tak s tou sebevraždou ještě počkej 😂

krisatko
28. bře 2019

@fly80 uvidíme. Dala jsem ji výjimečně na bok. Místo na břicho. Zatím je rozkošná, chrni. Jsem zvědavá jak dlouho

fly80
28. bře 2019

@krisatko držím palce 😉 ta moje se jen napila a usnula, takže já mám téměř jisté, že je nejpozději ve tři vzhůru a má hlad. Tak sem si alespoň dala sklenku vínka na relax. Doporučuju 😂

pe_tu_ss_ka
28. bře 2019

@krisatko snad to brzy přejde.. My dnes byly s malým u ségry.. Nevím, jestli mu vadilo prostředí nebo co (u druhé ségry spal přes den asi 3x a v kočárku taky), ale vždy usnul jen v autě cestou tam a zpět.. Jinak měl 2 trhany spaní, a ani kočárek mu nepomohl.. Takže taky byl luxusně protivnej a přetaženej, takže nevěděl, jak usnout.. Dnes ho chlap uspával před hodinu..
Držím palce, ať spinká dlouho 😊

krisatko
28. bře 2019

@fly80 už ji mám v sobě 🍷

fly80
28. bře 2019

@krisatko a hned je líp co 😉😉😉

zetta01
28. bře 2019

@krisatko Úplně s tebou soucítím, pač u nás je to hodně podobné. Tedy pondělí a úterý úplná katastrofa, malý přes den skoro nespal, když už usnul za chvíli byl hore, večer jel podobném duchu, tak vystresovaná avyčerpaná jsem, už dlouho nebyla a pak ani v noci se ho nedalo uspat. Nakonec jsem šla totálně hotová vzbudit ve 4:45 manžela jinak vstává do práce v 5:45, tak aby šel za malým, že už nevím co s ním a už nemůžu, že simusím aspoň na půl hod. zdřímnout. Pak mě budil než šel do práce a malý spal. Mu říkám a jak dlouho spí a on, že skoro hodinu, že došel pochoval ho a on hned usnul. Takže si myslím, že ze mě vycítil, jak jsem nervní už a proto, když došel klidný odpočinutý manžel usnul hned.

halasovci007
29. bře 2019

@pe_tu_ss_ka máš to dobře zařízený a vymyšlený 😅😉
@zetta01 nemás vůbec zač 🍀
@krisatko chudák je asi pretazeny to nám pak de a to samý. Tak s v ad už je líp..
@veselaopicka mě to doporučila kamarádka od narození na osídlení střev těmi hodným bakteriemi.. Je to kvůli pracovali střeva. Pak líp tráví a dobře prdi 😅😉já teda dávám Biopron..
@krisatko určitě je nervnini z toho, že si v ervni ty. Četla jsem o tom, ale chápu, že není jednoduchý bejt v pohodě když už nevíš co s mimcem když brečí a je nakojene, idrihnute, prebalena a unavené a furt nespí. Jinak v a uklidnění pomáhá levandule a meduňka..

halasovci007
29. bře 2019

Dělají vám prcci, že kroutí nebo spíš hází hlavou že strany v a stranu? Nevím co se to teď naučila a děsí mě to..

fly80
29. bře 2019

@halasovci007 jo, dělá to taky. Už sem vykoukala, že to dělá když má hlad a je unavená

zetta01
29. bře 2019

@halasovci007 taky mi to malý párkrát udělal, došla jsem do obyváku od seděl v houpátku a hlavičkou třepal ze strany na stranu, jak v nějakém záchvatu, taky mě to docela vyděsilo, naštěstí to udělal jen párkrát a teď už chvílu ne

halasovci007
29. bře 2019

@fly80
@zetta01 já myslím, že to taky dělá při únavě. Buď v postýlce nebo kočárku když nemůže zabrat..

krisatko
29. bře 2019

No tak noc nic moc. Jak ušla kolem té 9 tak o půl 11 už byla vzhůru. Pak ve 2 a v 5 a už spát nešla. Ja ji hodila vedle sebe do postele ať si dělá co chce a ještě zavřela oči 😂

pe_tu_ss_ka
29. bře 2019

@krisatko ty jo, to je běžná kojící frekvence malého 😂 ji tak v půl 8 a jde spát, kolem 11 vzhůru, pak kolem 2-3, a další ve 4.30-5, ale je pravda, že poslední dny si to od posledního kojení protáhne tak do půl 7..😊

pe_tu_ss_ka
29. bře 2019

@halasovci007 mě takhle dělá "nene", když pustí prso a už ho nechce, když mu ho nabízím 😁

pe_tu_ss_ka
29. bře 2019

@halasovci007 my jsme s mojí kadeřnicí už kamarádky, od prváku (už 14 let) jsem nebyla u jiné kadeřnice, ji věřím a jsem vždy spokojená, takže radši obětuji 500 za benzín, než hledat jinou tady v Praze.. A už mě takhle hodněkrát vzala o víkendy, když jsme tam byly samy.. Mohly jsme v klidu pokecat a tak 🙂

krisatko
29. bře 2019

@pe_tu_ss_ka no my jsme měli když šla spát v těch 22 tak pak jedla až kolem 3 a pak až když vstávala kolem té 7 ... teď místo jednou kojím dvakrát a to jsem jí posunula usínání jen o hodinu... Teď teda opět s brekem a půl hodinovým přemlouváním ale usnula. HUrá. Třeba už dneska nebude takovej mrzout večer

tsasenka
autor
29. bře 2019

@lindikova Jé, to bys byla hodná. Já to vyšpulení nějak přežiju, hlavně, abych mohla být s Mikuláškem
@veselaopicka No, já teď piju Nutrimamu, je tam i železo, kdybych musela mít zase prášky, tak to teda nevím. Malý z toho měl bolení bříška a jakmile jsem to dobrala, bylo hned po problémech.

tsasenka
autor
29. bře 2019

@krisatko Drž se, tohle jsem si prožívala v porodnici, nemáš třeba málo mléka? U mě to byl ten problém.

krisatko
29. bře 2019

@tsasenka neřekla bych.... Prsa se mi přes noc nalevaji a i když malá dopije a zmáčknu tak stříkne. Dokonce mívá celou pusu od mlíka....

Strana