Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@halasovci007 jabka, banány, hrušky, meruňky (poslední dvě zavařené) a o vánocích půlku mandarinky
@fly80 : já jsem se nechala zviklat okolím že ho trápím hlady atd, ...jestli začne mladší tak má smůlu - mlíko je tak ať si tahá
@krisatko zkus kouknout na www.biobachovky.cz oni ti poradí co na to. Já si tam koupila takový aura sprej když je Adamek nevrlý a pomáhá. Mají super recenze ,ale není to nejlevnější.
@halasovci007 to je tedy strašný. V šestinedělí chlastat takovým způsobem. Na tuhle od nás socialku ne. Ona fakt není jinak zlá a na toho klučinu vůbec. Je vidět, že jí má rád. Nechápu co se stalo. Ale kamarádka mi říkala, že ten její kamionak je hrozný prase na ženský. Tak jestli třeba kvůli němu, nevím. Na to, jak sme malý město, tak tu máme horší případy.
@ange_de_la_morte já si tenkrát fakt myslela, že má takový hlad a já jí tyram hlady, že sem ten příkrm dávala. No jo, první dítě 😂
@malecek takhle mi spí malej taky, když má čepičku... Tu teď ale nedávám, protože pokaždé, když jí měl, tak se do ní takhle zavrtal a vždy zánět spojivek.. Naposledy takový, že měl normálně loužičku hnisu v tom koutku u nosu.. A od té doby léčíme už přes týden. Takže po neděli nás čeká oční, protože už měl zánět několikrát po sobě a už dvakrát antibiotické kapky v krátké době po sobě.. A myslím, že dětská už nám další nenapíše..
@malecek ten má boží syslí tvaricky 😍😁
@pe_tu_ss_ka no jo je to tuček 😂😂 dneska má tři měsíce a cca 7,5 kilo 😂😂😂
@malecek to je slušná váha 😂 a já se tomu našemu smějí, že je sumeček a budha, a to má jen 5,5kg 😂😂
Teda holky, tak jsem se těšila ke kadeřnici, než se na mě vrhla, tak jsem malého nakojila a vyslala s mamkou... Jsem tu hodinu bez něj a jsem nervózní jak prase a normálně se mi stýská 😱 si to tu snad ani neužiju 🙄😂😂 jsem jak bez ruky, taková závislost, a to se máme teprve necelé 4 měsíce a 33 týdnů navrch 😍
@pe_tu_ss_ka jj já včera to samé, byla jsem nachvilku na srazu se spolužáky a taky jsem byla nesvá.
@malecek no i když o něj bylo postaráno, a celou dobu spinkal, tak je to opravdu, jak kdyby mi chyběl kus mě.. Teď to bylo jiný, než když ležel 3 týdny sám v nemocnici a já za ním jen chodila, tak to bylo, jako bych nebyla těhotná, po porodu jsem se cítila taková prázdná, a na to že jsme máma jsem si teprve zvykla postupně.. Ta závislost vzniká tak rychle ❤️
Já sedím v čekárně na CT, manželovi dělají opich páteře. Malou hlídá moje mamka a mně se nestyska, vim, že je dobrých rukou. Největší strach mám vždycky akorát, aby neměla hlad, protože to spustí tu svoji sirenu a je mi to vůči mámě blbý. Jinak ten náš rarášek má ve 2 měsících sotva 4 kila. Holt probirame pomalu, zato do délky celkem roste 🙂.
@pe_tu_ss_ka úplně stejně jsem se cítila po porodu já, když jsem ležela 10 dní sama na pokoji bez malé a jen za ní chodila avi potom to bylo takové divné...úplně jsem si na to zvykla až doma
@krisatko jj, my když jsme šli s partnerem na jipku, a Petr nás ohlašoval, že jdeme za synem.. Oběma nám to přišlo divný.. Pořádně jsme si zvykli až nedávno, kdy malému o nás povídáme jako o mámě a tátovi..
@ange_de_la_morte díky, no, dnes jsem si jedno kojení odsála abych zjistila kolik toho v sobě mám a vytáhla jsem během pár minut 150 ml, tak to by mu nejspíš mělo stačit. Já mám pořád pocit že nemůže být najezeny, ale asi se nají rychle. Někdy spíš nechce ani k prsu a vzteká se aniž by se vůbec přisál, přitom má hlad. Tak ho kojím těsně před probuzením nebo těsně před usnutím, jinak je to boj. V noci se kojí krásně. Na noční kojení se teď normálně těším. V pondělí půjdu na převážení, tak doufám že bude mít dostatečný přírůstek. Ale je to na bednu. Teď jde vše stranou a jen řeším kojení a odsávání.
@tsasenka nutrimamu jsem dostala tak to zkusim...
@bemo tak u nás to začalo dneska. Jsem z toho docela špatná až brečet se mi chtělo. Malá si hrála s mojí ségrou, tak říkám malá je unavená, nakojim a jdeme ven ať spinká na vzduchu. No začala strašně vyvádět, ani se nepřisala, tak ji dávám druhý prso, řev jak když ji trhám hlavu.. Tak říkám zkusím plinku jestli to jí nerozciluje, no plinka byla úplně suchá, což mě zarazilo, ptz vždycky bývá alespoň trochu pocurana. Ještě jsem zkoumala i tu čárku i plinku. Ok tak si ještě pohrajeme, dala sem past koníky to se jí líbilo. Dlouho pásla, už mi přišlo,ze ji dochází síla, dám jí na záda a řev. Dám dudlika, tahá jak o život. Dám prso řev, tak ji chci nalákat trošku striknu do pusinky mlíčko, plive to a řev. No bála jsem se jít s ní ven, že je hladová a chodily jsme blízko baráku a spala tři hodiny. A jak jsem se těšila, že se ségrou pokecáme, vůbec mi nebylo do řeči.. Odpo kojení v pohodě krásně sala a večer zase extempore jak blázen, že nechtěla prso. Já vím, že jedno má raději (to druhé mám po úrazu z dětství opatřené a zřejmě se jí hůř chytá i když mlika je v něm furt dost) tak jsem dávala to oblíbený a ani to nechtěla, teď usnula tak jsem zvědavá když začne brečet hlady.. Asi ji štve, že už to prostě neteče samo. Tak jsem si udělala kojící čaj a Caro i odpo a uvidíme jestli se nenalejou zase víc, aby madam začala být spokojená. Teda netušila jsem, že i dítě útlého věku umi být tak panovacne. Připadám si jak tyran, že ji nutim jídlo a ona fakt brečí až se dusila. Vzala sem ji na ruce a utisovala no hrůza.
@halasovci007 ono se tomu říká myslím bojkot kojení. Neboj, to přejde 😉

@halasovci007 jasný no, já když jsem si banán dala, tak jen kousíček do jogurtu, takže jsem 1 banán jedla i 3 dny, ale jak jsem psala já ovoce moc nejím teď, nějak ho nemusím nemám na něj chuť. Včera po delší době jsem měla chuť na jablko, ale nesnědla jsem ho ani celý. Za to včera jsem si v manželem dala zmrzlinový pohár se šlehačkou 🙂 ten jsem měla naposledy o vánocích ještě jako těhule 🙂