Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@ange_de_la_morte co to je scrapbook?
@ange_de_la_morte já si to užívám. Přemýšlím že si dám 4letou mateřskou manžel mi tksam navrhnu.. Že si to chci užít co nejvíc to půjde. Ten čas a ní mi nikdo nikdy nevezme. Já vím když mamka byla doma když byl brácha malej jak jsme byli šťastný. A stejně chceme pak druhatko asi..
@priefi no to ani ne. Mamka občas má zvláštní názory, ale to je dobou. Ic ženských v jejím věku mi furt rádi med na dudlík apod. 😂🙈 Za nich to bylo jinak mno..
Ženy jak teď oblikate prcky? A co dáváte do kočárku? Máte někdo nějaký jarní fusak? Já mám furt strach když má tu rýmu vyndat fusak z kočáru ale nechci malou zase prehrivat 😓
@krisatko jako v kočárku spí celkem dobře. Miluje to drncani a že mi jezdíme terénem. Ale jakmile se zastaví tak pokud nemá hluboké spánek je vzhůru. Ale někdy když dopo nespí tak chrni fakt tvrdé tak právě parknu dole u baráku a mažu něco udělat..
@halasovci007 snad máš pravdu a vydrží mu to. Včera jsem ho dala spát už v 8, pač přes den moc nespal a opět spal do 1:30, 1:50 už znova spinkal a další buzení bylo ve 4 a o půl 5 zase usnul a vydržel až do půl 6. Snad to tak bude i dál. Dnes tomu spaní přes den taky moc nedal, teď už taky spinká, tak jsem zvědavá, doufám, že bude spát pěkně, abych se vyspala, pač zítra musím brzo vstávat jdu na ten cukr
@zetta01 u nás už se taky spinká. Tak jsem zvědavá na jak dlouho. Trápí nás ta rýma tak se nudí s pláčem a mě to rve srdce.. Tak snad mu to vydrží a bude takhle parádně spinkat.. Budu držet palce na ten cukr. Snad to bude v norme.. Je fakt, že já měla tehu cukrovku a. Malá byla na holčičku velká 53cm a 3750g.vedle nás byl chlapeček donosrnej a o půl kila menší..
@veselaopicka : lepená alba - místo fotoknihy ... mrkni třeba tady http://paperoamo.blogspot.com/ - tyhle stránky mám nejraději a nejčastěji tam nakupuju materiál 🙂
@halasovci007 : já to hrozně ořvala když šel starší ve 3 letech do školky a já do práce, když to půjde zůstanu doma dýl, třeba bych šla do práce jen na DPČ jestli by to teda prošlo v práci :/
@veselaopicka nejaké krásne saticky
@ange_de_la_morte to je krasnyyy ....
@halasovci007 my už fusak vyndali, u z kočárku i z autosedačky.. Malej byl vždy úplně červený a to nebyl zakrytý.. Takže teď v tomhle teplu má jen podhlavníček, a na sobě body a polodupky nebo lněné lacláčky a ponožky, jako pojistku máme mikcu nebo svetřík a deku.. Naopak kroutím hlavou, když vidím v tomhle hicu úplně zababušený mimčo, ve fusaku, přikryté dekou a ještě pro jistotu zavřené tím vrchem od kočárku.. Ségra si dneska dělala srandu, že má studený odchov, ten její starší šel v punčochách, body, lehkých lacláčkách v ponožkach a čepici.. 😂
@halasovci007 já budu doma do 3 a půl. Dřív by mi Šimonka do školky nevzali a já bych ho tam ani dřív nedala. Sice už jsem doma dlouho, ale chci si dětí fakt užít. Pracovat pak budu už celý zbytek života. A ikdyz chci jít ze začátku na nějaký zkrácený úvazek, tak to stejně bude to odpoledne jen o povinnostech. I teď se více méně řeší škola, kroužky a kdo má kde být atd a na nějakou zábavu je čas fakt až v neděli. Proto u nás mám zavedené rodinné neděle, kdy jsme prostě všichni spolu. Jen výjimečně zvu návštěvu na neděli, nebo jedeme k někomu na návštěvu my. Sobota musí být pracovní aby ten dům taky trochu vypadal. A pátky večer máme, jak my říkáme párty. Všichni si sedneme v obýváku a pustíme si pohádku.
Jinak my máme už nějakou dobu v kočárku jen zavinovačku, takovou teplejší
@veselaopicka ja bych asi dala overalek a na nej saticky. Pokud by bylo chladneji, tak teplejsi overal, pokud bude teplo, tak klasicky. Anebo nejaky slavnostni set dupacek s kosilkou a cepickou. Je to jeste male mimi, nepredpoklada se, ze bude nejak extremne vymodena.
@veselaopicka : akorát když tomu propadneš tak to stojí hrozně moc peněz času :Đ :Đ
My máme v kočárku aktuálně letní zavinovačku od Emitexu - https://www.nejbaby.cz/p/zavinovacka-letni-do-a... - když je hodně teplo tak jen deku pod Klárku a teplou deku na ni
@halasovci007 taky jsem nad tím dneska přemýšlela ale nemohla sem se dostat na koníka abych tu napsala. Tak já jsem fusak vytáhla a mám teplou deku pod ní a zavinovací peřinkou na ni. Oblečené má tepláky, teplé ponožky, dlouho rukávové bodycko a teplou mikču.
@zetta01 co jsem malé posunula večerní spaní na 9, tak si to pak sama posunula už na 8 asi za týden a spí od 20:00 plus mínus dvacet minut, do půl 1, u jídla v podstatě spíme obě, pak se probudí na jídlo znovu kolem 4 a spí pak až do 7 hodin - to ji budím, otočím z bříška na záda a ona se postupně provrtí do vzbuzena s úsměvem. Ale přes den bojujeme. Dneska teda spala zase od cca 9 do 10 v nosítku a po asi týdnů se povedlo že ušla po obědě v 1 v kočáře a dokud se hýbal spala, cca do dvou. A pak už teda nespala no. Aji tak si říkám že spí konečně víc než dříve, když si odmyslíme v noci krmení tak si v podstatě 11 hodin přes noc plus dvě hodinky přes den. Každopádně co chodí večer už v 8, spi podle mě v noci lépe než když chodila pozdeji
@pe_tu_ss_ka ty brďo to jenuzounkej kočár. Do toho našeho by vedl dvě děti vedle sebe
@krisatko trošku užší je no, ale zase dlouhý 😊 kdyby se narodil v termínu, tak jsme mohli mít korbu 2019, kterou má teď cybex novou a vymakanou a širší, tahle se dolů zúžuje.. Naštěstí máme žížalku 😂
Tak jsem dneska koupila jarní fusak od Emitexu, je uzasnej a malé jsem do toho dala jen bodycko s dlouhým rukávem,teplacky s ponozkama a mikcu a k tomu jsem v barvě koupila čepičku jarní funkční. Mám radost.. ❤️
@priefi asi pujde v tomto. Jeste bile puncochacky podle pocasi ale 30ky nepretpokladam...a svetrik. My dupacky nemame vubec a overalky jen na spani pres den nosi bodynko s teplackama.
@halasovci007 : taky máme Emitex ale do autosedačky ( zavinovací) - dávám ale do kočárku
@veselaopicka : máš zvlášť tu sukýnku ? nebo je to dohromady ? případně od kud máš, jestli se můžu ptát, je v tom hrozně roztomilá 🙂
@ange_de_la_morte je tp dokupy
Maji to v pepcu kolem 80ti kc stala.
@ange_de_la_morte tady lepsi fotka
@veselaopicka mame uplne stejny a taly se v nem.chystame.vyrazit👍
@ange_de_la_morte jj do sedačky máme taky od Emitexu, ale ten je flisovy a ten je dost teplý už. Tadyten je bavlněné a parádně se jí v tom včera spalo. Nebyla už spocena a vypadala spokojeně..
@veselaopicka taky máme od tchyně ve žlutém. Nesus v sušičce pokud máte mě se to srazilo 🙄
@zzuzzana1 : super v pondělí tam mrknu, potřebuju na léto něco na svatbu sestřenky a já mám světle růžovou tutu sukni tak by se nám to hezky hodilo ... Klárka teď nosí tyhle - taky z Pepca - ale už ji budou malé
Holky tak v noci jsem se nějak blbě otočila a totálně jsem si zablokovala krční páteř - hlavu neotočím nenarovnám ani nezvednu ruce, když zvedám tu naší ani né 5-ti kilovou berušku tak mám pocit že zvedám tak 20 tun a to jsem dneska s dětmi zase sama doma, odpoledne máme ještě jít na dětskou oslavu, nějak étip na přežití ? Mazala jsem Traumaplantem a vzala si Ibalgin
@halasovci007 : oni mají i letní verzi toho do autosedačky - je to jen tenký mikrofleece podšitý bavlnou - super právě na jaro/ podzim, zimní fleecový Emitex už jsem taky vyprala a schovala, i když si nejsem jistá jestli příští zimu jí ještě bude
@ange_de_la_morte aha tak my máme ten zimní.. To jsem netušila že mají i letní verzi. Tak teď máme téhle do kočáru a je rave fajn že je rostoucí a mohl by být i za rok..

@halasovci007 ten spánek v kočárku závidím. Znáš se spí momentálně jednom v nosítku. Takže ráno od 9 do 10 když jdu ke zvířatům a pokud neusne v kočáře po obědě tak ve 2 ji nasoukam do nosítka doma a aspoň hodinu nosím jinak by nespala vůbec