Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Holky já u každého filmu, i když třeba dítě najdou a odvádějí zpátky k rodičům, tak jsem to obrečela.. Fakt se ten pohled na všech no s příchodem miminka změní..
Prosím Vás, brousí si Vaši prcci tady dásně? Ten můj pořád jede jazykem a pořád ho má venku a strašně slintá 😂 Jakože zuby takhle brzy?
@pe_tu_ss_ka jojo. Slinta jak hladovej buldog. Dvakrát denně prevlikam košilku.
@pe_tu_ss_ka včera jsem se ptala u doktorky, ten náš si poslední týden cpe usilovně pěstičky a pak je má šíleně oslintané (a studené, jak jsou mokré) - prý je to normální a zuby ještě růst nemusí, jen taková přípravička.
@krisatko
@zuzekk jako je to strašná sranda, jak brousí.. Zby vidět teda nejdou, snad si ještě pár měsíců počkají, stao když mě ňafne dásněmi 😂a ruce tam strká, když má pás koně, nebo si má krknout 😁 my jdeme zítra k doktorce, tak se zkusím taky optat, naštěstí žádný aft nebo tak něco na jazyku nemá.. Tak snad se fakt jen připravuje ☺️
@pe_tu_ss_ka taky slinta a strká si ruce do pusy, a slinta ještě víc. A při paseni koníku takový slinty pod ní 🙈
@halasovci007 jj, to ji odkapává vždycky slinta fakt jak psovi z huby při tom pasení koníků 😂
@ange_de_la_morte Hlásím škubnoto v zádech, nenarovnám se :D co toho člověk udělá i v předklonu! Adámek naštěstí dnes spavý den, já na ibáči. Tobě už je doufám lépe🙂
@fly80 : já jsem alespoň ráda že Maty mi říká kde jde a když se něco mění raději se přijde znovu přeptat 🙂 já o něho mám strach a je to zvláštní ho pustit samotného ale člověk to musí v sobě nějak překonat protože nechci být úzkostlivá matka co svou péčí dítě dusí až do dospělosti
@pe_tu_ss_ka : Klárka to dělá taky - spíš jsem si ale říkala že to bude součástí psychomotorického vývoje - objevila že má ruce a že má jazyk ... jinak já dávám látkové slimpáky ( nakouoila jsem v Tescu) a měním ty - jinak bych každou chvíli převlíkala bodyčko jak moc slintá
@lindikova : taky dobré no ... já už trošku otočím hlavou i bez těla - lepší se to ... přeji ať je brzy lépe
@fly80 @ange_de_la_morte já taky hodně těžce nesu osamostatňování dětí, nejradši bych je měla pořád u sebe. Bydlíme ve městě, takže je tu provoz a kousek od našeho domu kde musíme přecházet je hodně rušná křižovatka a není den abych se nemodlila za to ať se mi děti v pořádku vrátí domů. U nás chodí sama ven, nebo teda s kamarádkou jen nejstarší dcera, ta má pozítří 10 let, syn 8 let ještě nechodí ani nemá s kým a mě to vůbec nevadí. Máme obrovskou zahradu, tak se vyblbneme tam a nebo jdeme prostě všichni společně..
A co se týče filmů, tak já milovala horory a teď už bych nedala ani jeden a filmy s dětmi kde je jim ublížováno už vůbec ne.
Hrozně si to vztahuju na sebe a svoji rodinu a pak s v tom opravdu dlouho plácám. Včera a vlastně i dnes na toho Míšu myslím po většinu dne a neskutečně lituji těch rodičů. Z toho se rodič nikdy úplně nevzpamatuje.
Dneska je zas nějakej blbej den. Po obědě se u nás nespalo, usnula až hodně dlouhým chováním ve 3, ve 4 se budila s pláčem který při přebalování přešel v řev, který jsem se snažila utišit 15 minut. Šílený revva netuším vůbec proč. Až se trochu uklidnila tak jsem dala najíst ale tím to podle mě nebylo, jen se tím uklidnila. No a pak jsem ji dala do nosítka abych mohla jít pro koně a to nastalo vztekani a bekani jen protože ona v nosítku teď být nechce!!! Ach jo. To dneska ještě bude.....
@halasovci007 to mame to same.. celou prst nejlepe az po loket😀
Ahoj holky, krásně vám mrnousci rostou!👌 Elianka bude mit za 4dny tri mesice. Chyta si hrackyji uz i sama a dnes se snazila dostat i na bříško. Zatim se sekne vzdy na boku. 😁 Je to vysmate slunicko. Smeje se na hlas, plive sliny =D a umi se tedy i pekne vzteknout. Hlavně kvůli tomu, ze jito nejdou papat hracky. 😁👌 Vse strka do pusinky a pestickama si jezdi po dolnim patre, tak uvidime, kdy vykouknouse zoubky....
Holky. Tak naše drobněna si do pusy cpe už obě dvě ruce 👐 😂 a cintá taky jak lama. Dokonce sem už dneska uvažovala, že vyndam slyntacek. Několik jich mám po Viky. Jen je tedy najít 😂 Viky nikdy necintala, tak jsem je skoro ani nepouzila. Teď se budou hodit. Jinak jen tak ze zvědavosti. Co máte už i starší děti, v kolika měsících jim začaly růst první zuby 😬?
@bemo já jsem nikdy v podstatě na nic jinyho ani nekoukal, než na horory. Mám na FB i skupinu 😉 a teď tedy taky moc nekoukám, ale to proto, že nemám kdy. Mám jich už v počítači nasysleno, jen nevím, kdy se na to kouknu. Teď se mi zbláznily hormony a koukám na komedie, americký a baví mě to 😂😂😂
Jinak jsem byla naprosto vyvalená, když sem se po prvním porodu rozbrecela ukreslené Ariel 😂😂😂
@fly80 Já taky miluju horory, strašně ráda se bojím. Ale musí to být dobrý horor, žádná srajda typu texasky masakr motorovou pilou. Spíš něco ve stylu insidous a podobně. Viděla jsem jeden super horor a nemůžu si za boha vzpomenout, jak se jmenuje. Už tolikrát jsem se na něj chtěla znovu podívat, třeba budeš vědět.... Už nevím začátek a tak ale vyústění bylo - policajti s konzultantama přes esoteriku stáli před nějakým domem, vve kterým byl někdo uvězněný nějakým duchem (pod kobercem byly nějaké čmáranice duchařské, nikdo o nich nevěděl a znamenaly osvobození toho démona), objevili tam ve skříni s oblečením tajnou místnost kde byl někdo zamčený a mysleli si, že je to oběť, jenže tím, že ho/ji (už nevím) převezli přes ty čmáranice na zemi toho démona právě osvobodili..... Nevíš?
@bemo : my bydlíme na vesnici - máme asi 160 obyvatel takže víceméně znám všechny děcka co se tu po venku pohybuji, Matyho nejlepší kamarád má 9 a už je docela rozumný tak s ním Maty ven může, ale stejně jsem vždy nervozní, navíc Matýsek stále nepozná hodiny :Đ
@fly80 : zuby u Matyho si nepamatuju - musela bych pohledat v albu kdy je tam zmínka, ale odhadem kolem 5 měsíců ... minulý víkend mi taťkova manželka říkala že se jí zdá že má Klárka na dásních bílé čárky, tak já nevím, mi to asi až tolik nepřijde
@veselaopicka krásný smíšek 🙂 ta první fotka je nejhezčí
Škoda že tady nejde dát video, podařilo se mi natočit pár povídání 😂 máte někdo instagram?
To jsou úžasňáci 😍 strašně se mi líbí, jak se všem prckům rozzáří oči, když se začnou smát 😊
@malecek ten má tak chutný ručičky 😄
@pe_tu_ss_ka jo, to máš pravdu. A úplně úžasný je, když se kojí a já na ní promluvim, jak se usměje s tím prsem v puse 😍 Jinak jsem dneska četla váš příběh z porodnice a před porodem. Krásně si to sepsala. Hlavně že to tak dobře dopadlo 💙
@fly80 to mi taky dělá, plnou pusu prsa a začne se culit 😍😂 moc děkuju, jsem ráda, že je to za námi.. Vlastně jsem byla ráda, že si v tom prosinci pospíšil, a v lednu už jsme byly doma.. Kdyby si dával na čas, a vykoukl až v lednu, tak by jsme doma byly někdy v únoru nebo začátkem března.. Hlavně mi to už přijde jako dávná minulost, skoro jako by se to ani nestalo nám.. Je úžasný, jak ta mysl všechno špatné upozadí a skoro zapomene.. ☺️
@pe_tu_ss_ka krásně jsi to sepsala, jsem si u toho až pobrecela 😇
@pe_tu_ss_ka krásne sepsáno fakt. Taky mi ukapla slzicka, hlavně že jste v pořádku spolu 😘🍀

@krisatko já Schindleruv seznam milovala, viděla sem ten film několikrát, koupila si i hudbu z filmu na CD, ale od té doby, co mám děti se na to koukat nemůžu. Q