icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

krisatko
19. dub 2019

@halasovci007 ten kočár přežije všechno

halasovci007
19. dub 2019

@krisatko přesně. My ho tahame pomalu denně po schodech na terasu a zase dolů. Nelituji vůbec. Je to opravdu SUV mezi kočárky.

priefi
20. dub 2019

@krisatko @halasovci007 my uz s timto kocarkem zahajili 3.horskou sezonu. Ale s ohledem na to, aby to s Mikym hodne nedrncalo, prece jen je jeste malicky na nonstop skokanky, tak prozatim asfaltky, horsi tereny si nechavame na pozdeji. Ale uz jsme zmakli letos 2 hory 😅 Ale minule roky jsme vybirali takove trasy, ze jsme si odrovnali brzdy, ale manzel vse opravil, nejlepsi jsou na to dratky, kterymi se vaze adventni vence 😅

halasovci007
20. dub 2019

@priefi dobrej tip ty drátky doma mám až se nám něco zkazí 😅🙈🤣

malecek
20. dub 2019

@halasovci007 konečně jsem koukala do ockovaku, ano je to hexa a synflorix 😂

krisatko
20. dub 2019

@halasovci007
@priefi mě nejvíc štve že máme takovej luxusní kočár a ona v něm skoro nechce být 😏

halasovci007
20. dub 2019

@malecek jj je to ted časově náročné. Ani sem nikdo moc nepíše.. My dneska byli na oslavě narozenin a malá tam moc nespala, takže teď padla po hodině breku pac byla pretazena.. Chudinka malá moje. Když ona vždycky usnula a někdo se zasmál nahlas nebo pes zastekal a byla vzhůru.. Je zvykla na svůj klídek a tam dovadely děti a byl tam na ni holt rámus..
@krisatko tak to my teda kočár využívané na 200%.Ten je denně v provozu někdy i dopo i odpo. Teď měl manžel volno a byli jsme kočárem venku od 10 do 18 s přestávkami na kojení. Dopo na procházce a pak na terase i obidek jsme měli na terase. Bylo to úžasny. Malá si v něm i hraje. Nebo na ji jukame a směje se. Jako kočár u nás zvítězil na plné čáře. Pro mě teda kup k ničemu byl šátek. Já se prostě bojím ho sama navazovat, aby neměla mala blbě zadicka a než se to naučím (než mě to kámošky naučí-nemůže se časově sesynchronizovat s detma) tak teď už bude vedro na nošení v šátku.

malecek
20. dub 2019

@halasovci007 jj teď začíná být krásně tak na net není čas.
My jsme dnes taky byli s korbou a super, malý už i koukal (ve fusaku předtím jen spal) tak už to bude už zábavnější.

krisatko
20. dub 2019

Já dneska už rezignovala. Od 16:30 opět bojkot, nespala ani po obědě ano odpoledne, večerní krmení Jakš taks, skoro u toho usnula jenže pak ve vteřině otevřela oči a podelany. Celej den ji jen nosím na rukách a snažím se uspat. Dala tomu korunu když jedno pyzamko poblila, druhý hned pročurala.... Takže v té chvíli jsem to vzdala, předala ji tatínkovi, vytáhla mlíko z mrazáku a šla do vany.

veselaopicka
20. dub 2019

Tety bude nam uz 11 tydnu
Toto leti ....😍😀

halasovci007
21. dub 2019

@malecek jsou to zlatíčka. My jsme od rána zase venku. Malá buď spinká nebo se na nás směje z kočárku. A po obidku jedeme na zmrzku už se těším mňam.

malecek
21. dub 2019

Dnes 16 týdnů 😍😍😍

bemo
22. dub 2019

Krásné Velikonoce

priefi
22. dub 2019

Taky preji krasne Velikonoce!

@bemo predpokladam, ze tohle je Vase domaci tvorba 😉 nadhera!

krisatko
22. dub 2019

Ahojky, tak já jsem se úspěšně zazdila, takže jen tak zlehka jsme obě dostaly od manžela... Holky, jdu na Vás s dotazem... Poslední dobou máme večerní krmení na hodinu plus další půl hodiny uspávání, protože kolikrát se třeba vzbudí po deseti minutách a uspavam znovu. Myslíte, že kdybychom sto kojení nasadila na nějaký čas UM a ona třeba zkrátila ten proces tak abyv8 už spala a pak bych se chtěla vrátit večer zase ke kojení, aby si udržela režim jako při um bylo by to reálný? Je to jen taková úvaha.... Manžel koupil bebu když jsme nevěděli jestli moje mlíko stačí nebo ne když malá chodila spát třeba v 1, ale nakonec jsem to stejně ustála bez té beby. A teď mi tu nenacata leží doma tak přemýšlím co s ní....

Jinak naše malá už na mě dva týdny kouká jak jim, zmoula při tom sliny v puse a dělá hmmmm. Tak jsme dneska před obědem už zkusil doma dělanou mrkvičku. Víc toho bylo na bryndaku ale malá se tomu strašně smála 😀

zavodnice
22. dub 2019

Nám je dneska 12 tydnu 🙂.

malecek
22. dub 2019

@krisatko není mrkev ještě zbytečná? Když je malinká plně kojená?

krisatko
22. dub 2019

@malecek když ona už nám to jídlo skoro bere z ruky 😂😂. Tak jsem jen zkusila... Vyloženě zařadit příkrm chci až tak za Měsíc

malecek
22. dub 2019

@krisatko Adam už se po nás taky kouká jak jíme 😂 minule jsem ho držela a jak jsem si dávala sousto do pusy tak otvíral pusinku jak kapřík 😂😂
Já pokud se zadari a budu pořád tak dobře kojit tak začnu s příkrmy jak u prvního až v sedmém měsíci.

malecek
22. dub 2019

Holky já mám teď trochu dilema, mám jít ve čtvrtek trhat dvě spodní osmičky a mlíko sice mám nachystané (cca 5 dávek) ale já vůbec nevím jak mu to když tak dám , on nic umělého v puse zatím nesnese 🤔 a jak dlouho se vůbec analgetika v mlíku budou držet? Tak nevím jestli to ještě neodložit🙈

malecek
22. dub 2019

@krisatko už se těším až bude sedět v židličce s námi u stolu 😂😂

krisatko
22. dub 2019

@malecek joo tak to je přesný... kapřík :D

krisatko
22. dub 2019

@malecek no mi se dneska po dlouhé době nalilo prso přes noc a když jsem šla ráno za malou ju budit, tak se to spustilo a půlka noční košile mokrá 😅😂😂😂😅😅 a to sem z něj v noci normálně kojila....

krisatko
22. dub 2019

Jinak teda ten debilní nápad s UM už jsem sama zavrhla :D

malecek
22. dub 2019

@krisatko jo to tak někdy je, já bych se kolikrát v tom mohla koupat jak si ho nechtíc prilehnu 😂😂😂
Um se tak rychle nezkazí 😉😉

fly80
22. dub 2019

@malecek jak dlouho budou léky v mléku nevím, ale docela tě chápu. Ta naše taky do ty papuly nic nevezme. Už sem zkoušela jí dát moje mléko že ze všeho možného. Kdyby náhodou. A s šíleným revem mi za půl hodiny vypila deset ml 😂a pak už sem to psychicky nevydržela a nakojila jí. Já si myslím, že zrovna ten umrtvovak na zuby by měl vyprchat rychle. Když nakojis někde tam před tím, tak se nic nestane. Nebo zavolej přímo zubaři a zeptej se ho.

zavodnice
22. dub 2019

Mně trhali zub před dvěma týdny v lokálním umrtveni a to se snad do mlika vůbec nedostane. Ani jsem nevedela, že na trhání dojde, takže zásoby jsem neodstříkávala.

priefi
23. dub 2019

@krisatko myslim, ze rezim se neustale meni a UM Ti v ustaleni rezimu nepomuze 😉 jinak plne kojene deti prikrmy az od 6m, tak brzo ji muze akorat zpusobit bolibrisko, jelikoz neni na to pripravena. Myslim, ze sis spatne vylozila jeji zvedavost (barvy a pohyby), kdyz jite.
@malecek a proc musis jit trhat 8? Pokud to je takova ta injekce, aby to nebolelo, tak to by vadi nemelo vubec, pokud anestezie, tak viz holky, co mely revize

dorxa
23. dub 2019

Holky co kojite,koukam na sama doma na ct 1povidani o kojeni a problemy s kojenim ze strany ditete..tak treba vam to nektere pomuze ..u me se kojeni nerozjelo takze vam jen tise zavidim😉

malecek
23. dub 2019

@priefi dle rtg z loňska prý otázka času kdy mě začnou bolet. Prý časovaná bomba. Jj vín že lokální se nikam nedostane spíš se bojím že budu muset ještě dodatečně brát analgetika nebo hůře antibiotika.

Strana