icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
26. dub 2019

Jinak FB mám ale víceméně nepoužívám - tak jednou za měsíc otevřu

priefi
26. dub 2019

@tsasenka ja fb nevedu 😕 mam k nemu tak trochu odpor 😅 @lindikova

lindikova
26. dub 2019

Já to stejně ještě nestihla založit. Tak nemusí byt fcb. Unorovky se zdejchly na Modrou střechu na soukr. forum, napr.

lindikova
26. dub 2019

@priefi simte, aspoň si spojíme cumaky s pismenkama🙂 takhle si některý z vás muzu jen představovat!

zavodnice
26. dub 2019

Nemam FB, ale na střechu chodím 😉.

pe_tu_ss_ka
27. dub 2019

@lindikova
@zavodnice fb sice mám, ale spíš že jsem líná ho zrušit 🙂 holky co je to ta střecha? 😂😂

krisatko
27. dub 2019

@pe_tu_ss_ka napodobně, CO TO JE? :D
@zavodnice

zavodnice
27. dub 2019

Modrastrecha.cz forum o bydlení a stavění. Prý to bylo kdysi propojené s konikem.

halasovci007
27. dub 2019

@pe_tu_ss_ka
@krisatko na střeše jsem taky, ale teď tam už téměř nechodím. Jako koník je o dětech, tak modrá střecha je o bydlení a beremese o svatbách. Třeba mám tu pár holek, který znám z beremese a přesunuly jsme se jen sem. 😅 Takže se "známé" už odtamtud. Většinou po svatbě pak přijde prcek u nás se dlouho nedařilo, takže moje spoluvdavajici už čekají druhého potomka některé..

lindikova
27. dub 2019

Nic nenutim, byl to jen napad... mne je třeba fakt nepříjemný tu sebe nebo kluka vystavovat. Přitom jsme už tu na fóru strávily tolik času. A tolikrát jste mi dobre poradily, pomohly...

malecek
27. dub 2019

@zavodnice jj bylo já začala chodit prvně na střechu.

zavodnice
27. dub 2019

@malecek Já začínala 2006 na beremku, ale to mělo podstatně jinou podobu 😀. Na koníka jsem se registrovala, až jaem byla loni těhotná.

veselaopicka
27. dub 2019

@lindikova ja jsem pro fb .
Mne to sice nevadi sem davat fotky stejne nas nikdo osobne nezna...ale na fb to bude i prehlednejsi.

priefi
27. dub 2019

@lindikova no vidis a me se osobne treba libi ta anonymita tady 😉 fb nevedu prave z toho duvodu, ze mam z nej pocit, ze jde hrozne zneuzit, je to zasah do soukromi a fotky se tam vicemene taky vystavuji verejne. Je fakt, ze ted si clovek muze lepe zabezpecit "soukromi" na fb, ale do pratel mnohdy pridas i v podstate cizi lidi, protoze se tak trochu "znate". Ja osobne bych fotky nedala ani na fb, ale ani tady. Proste fotky deti nezverejnuji na verejnych sitich a to je pro me fb taky. Nikomu to neberu, to vubec, vim, jak nekteri na fb nedaji dopustit. Takze pokud se presunete na fb, ackoli by mi to bylo lito, budu se muset rozloucit, jelikoz fb zakladat urcite nebudu 😉

krisatko
27. dub 2019

@priefi já si taky rikam že plky o dětech mám tady a na fb jen lidi které opravdu znám a tam zas malou moc nedávám. Jen občas ty svoje poloprofi které občas dám i sem do diskuze.

krisatko
27. dub 2019

Fb používám spíš jako inzerci a kvůli akcím s konima, často vím že se něco poblíž koná jen díky tomu že mi to tam vyskočí

lindikova
27. dub 2019

Tak na to prdim, byl to jen napad. Stejně na vykecavani není moc času.

fly80
27. dub 2019

Kuk tety 😍 Tak sem se dnes dozvěděla, že mám divný dítě 😂 Já nevím, že to ty lidi baví. Každý dítě je jiný a každá z nás má jiný styl výchovy. Nevím, že to někdo odmítá akceptovat.

halasovci007
27. dub 2019

@fly80 je ta na krásný kukuc. A to haro, my furt vypadáme jak plešatý, ty blond vlásky nejsou skoro vidět 😅 proč divný dítě? To bych je hnala.. Já co chodíme na cvičení, tak prostě vidím jak má každé dítko svoje tempo. Někomu jde uhopovat hračky, někdo zase hezky pase koníky. Jedná holčička už se prekuluje, ta tvoje už to taky umí že? My zatím jen na bok.. Ale prý máme ještě čas..

fly80
27. dub 2019

@halasovci007 jeee, díky. Ty si zlato 😉 jj, prekuluje. Ale třeba starší to umělá až dyl. Prostě každé dítě je jiné. Jo a první byla taky plesoun. Vůbec nevím, kde sem vzala vlasaty dítě 😂😂😂 Divná proto, že nechce dudlík, proto, že nechce být v kočárku a radši spí doma, divná, že potřebuje ke spaní klid a ticho (mě by se taky blbě spalo, kdyby mi někdo hulakal u hlavy, co si budeme povídat) a divná sem já, že jí to takhle učím 😂 Prý, kdybych jí víc vozila, tak mi tam bude spát krásně. A že když spí, tak kolem ní chodím po špičkách. Tak když mám tu možnost ji nechat chrnet, proč bych dělala randal, aby se vzbudila. Ona fakt spí hodně moc, ale dle mého to ničemu nevadí. Jedním uchem tam, druhým ven. Spíš mě to pobavilo 😉

halasovci007
27. dub 2019

@fly80 to je šikulka, že už to umi.. přesně každé dítě je jiné. Spíš je divný ten kdo to nechápe. 🤣😅 Tak to my jsme asi taky divný, nám se zase nejlíp spinká v kočárku a prostě po obědě musíme ven stůj co stůj i kdyby trakaře padaly (v nejhorším na terasu pod stříšku když by opravdu padaly 😅). Naše princezna potřebuje klid aby zabrala, jak už tvrdě spí tak neděláme vyloženě hluk, ale bavíme se normálně. Není to tím kdybys ji víc vozila. Znám holku, která použila kočárek 2x a prostě její malej chtěl zase jen nosit v šátku a to jí tam i spal přes den i kojili v šátku.. Akorat si teda odrovnala záda.. Prostě každému vyhovuje něco jiného.. Ale krásný vlásky máte, za chvíli budete dělat palmicky 😍 já se na to tak těším, už mam doma různý sponky z Alli, ale já si teda ještě dost počkám 😅🤣

fly80
27. dub 2019

@halasovci007 nechci tě strašit, ale starší dcerka byla plešoun ještě v roce 😂 ale pak to dohnala pěkně. Teď má dlouhé blond vlasy a tedy to česání mě jednou zabije. Vřeští u toho jak pavian 😂😂😂

krisatko
28. dub 2019

@fly80 hele mě malá taky nespí v kočárku. Dřív spala jedině tam a ještě musel drncat. Teď spí jenom v postýlce, max někdy v nosítku. Když byla menší tak nejradši spala mě na břichu, jinak jsem ji neuspala. Teď to nesnáší, pohoupat v rukách a hned do postýlky.
Nepřišla jsi náhodou na ten název hororu?

fly80
28. dub 2019

@krisatko Rozka ani moc nemusí chování. To se po chvíli začne mrskat jak had 🐍 😍 😂 Tak sem ráda, že v tom nejsem sama. Někde sem ti před tím psala, co by to mohlo být. Zase si to už nepamatuju.

halasovci007
28. dub 2019

@fly80 no ona vlásky má trochu ale jak jsou blond vypadá plesate 😅 ale rozhodně jich nemá tolik jako vaše princezna 😍 jq se na česání těším, jen doufám, že se jí to bude líbit. Tak "cesu" ji každý den po koupání tím dětským kartáčkem, tak snad bude zvykla a bude pak spolupracovat..

fly80
28. dub 2019

@halasovci007 předevčírem přítel Rozku koupal, pak jí ucesal a přiběhl s ní za mnou. A prej, hele jak sem jí ucesal. Vypadá jak Art Gurfungel 😂😂😂 Pak ji někdy udělá pesinku a říká jí Eda 😂😂😂 Jinak ta naše větší má vlnité vlasy a to česání je fakt horor. Sem se těšila, jak jí budu dělat různé účesy, copánky a tak, ale to je prostě nemožný. Vříská u toho jak kdybych ji zabíjel a pořád sebou mele, takže jak dělám třeba zapleteny cop, tak ona se ve čtvrté začne vrtet a můžu začít znovu. Většinou to vzdam a nakonec udělám drdol 😂

priefi
28. dub 2019

@fly80 a kdo Ti to rekl a proc?

krisatko
28. dub 2019

Holky u nás asi opět změna režimu... 😞 po obědě chodila spat o půl 13 a budila se kolem půl 3, někdy ve 2... Už třetí den po obědě nespí a mužů uspávat jak chci. Vždy to o půl hodině vzdám a nechám ji vzhůru což si samozřejmě vyžeru později odpoledne v podobě mrzutostí. Dneska tomu nasadila korunu, když na mou poznámku "spát bys měla potvůrko malá" reagovala neskutečným smíchem až chechotem nahlas doplněným "neeeehee" 😂

fly80
28. dub 2019

Holky. Nepotřebujete některá?

fly80
28. dub 2019

@priefi prosimte prý se o mě bavila kamarádky maminka s jednou známou a ta jí to říkala. Proč už jsem tu psala 😉

Strana