Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Teď to po sobě čtu a z kontroly mi to opravil telefon na Montreal 😂
@pe_tu_ss_ka já si říkala cože ho to čeká 😂🤣😅 že to neznám 😅 tak schválně pak dej vědět jak vyrostl
@halasovci007 no vsak my jsme byli z toho tak vydeseni, ze jsem tu sanitku volala. Zvracel savle, byl apaticky, papulka rupla a tekla z ni krev. Ani nevim, zda mel teplotu, ale asi ne. Na 155 mi rekli, at sedame do auta a jedem na pohotovost, ze to bude rychlejsi. Tim si teda nejsem jista.... prijeli jsme tam, bezeli na pohotovost, tam nas zdupali, ze to je chirurgicka pohotovoat, ze detska je jinde. Pak jsme cekali pekne dlouho na dr., nez se racila dostavit. Jedine stesti, ze to vyblil, bylo mu lip a my byli za blbecky. Ale kdyby to tak nebylo, tak asi je tam vsechny srovnam. Nevedeli jsme cim to je, to ze to je banan, jsme zjistili za dva dny, kdy bylo repete.pred tim zkousky na banan dopadly ok, pak jina varka bananu a bylo vymalovano
@pe_tu_ss_ka my taky ve stredu mame ko a 2.hexu
@priefi tak držím palce, ať to ti prcci zvládnou.. Malej po první neměl žádnou reakci, tak doufám, že to bude v pořádku i tentokrát 🙏🙂
@halasovci007 určitě dám, sama jsem zvědavá, jestli už pokoří 7kg 😄
Tak už se taky přidávám k maminkám ve střehu 😂😂
Jsem se nekoukala 5 vteřin a Adam na břiše 😂😂 a jakou měl radost že se to povedlo beze mě 😂😂
@priefi no to je teda mazec. My jsme napohotovosti čekali s úrazem kotníku a pribehli rodiče s dítětem v náručí ale větším že nedycha že si vyrazilo dech a taky je ne přivezla záchranka. Asi ne vždy je to rychlejší a co sem třeba četla jet jim naproti pokud jde fakt život, tak dat echo jakou cestou a jet, ptz každá minuta se počítá. Já teda volala záchranku jen jednou k vyflakanymu motorkari a volala jsem 112 a nikdy víc vždycky 155, nejdřív co se stalo a kde atd a pak že meprepojina 155 kdyby to jen nepolozil a měl vážná zranění tak asi nepřežije než se domluví dispečer to sem byla v šoku. Naštěstí pan komunikoval ale stejně jsme volali nikdy nevíš zda nemůže mít vnitřní zranění, přece jen jsem viděla jak se rozjížděl a po kaminkach se mu 5o smeklo a letěl vzduchem adopadl na silnici..
@malecek gratulace šikovný chlapeček.
@pe_tu_ss_ka tak uvidíte, jak pribejvate, ale pokud tak krásně papa tak to pokořite 😊😉
Holky, tak se jdu pochlubit. Dnes poprvé doma sama bez dětí. Tatínek si je všechny vzal ven. Mám hromadu práce, ale jedno rychlý kafe jsem stihla 😀 Jsem z toho tak nadšená, chvilku po mě nikdo nic nechce. Vím, že další takový den bude zase až před Vánocemi, tak si to musím užít, i když jen prací 🙂 ale i tak je to super.
@bemo teda já tě ne přestanu obdivovat. Že zvládáš tolik děti já mám jedno a nic nestiham mi přijde 😅 vychutnej si to, že máš chvilinku pro sebe.
@bemo přesně jak píše @halasovci007 vůbec si to nedokážu představit.. Jsi fakt dobrá.. Nikomu bych to dneska u nás nepřála vidět 🙈 teprve před chvílí jsem vyndala myčku a pustila tu horu, co se tu válela.. Takže máme aspoň čisto v kuchyni, ale to ostatní 🤦 vysušené prádlo v sušičce, vyprané prádlo v pračce, a další připravené 2 čekají na vyprání, vysát potřebujeme a všude se válí jeho hračky, nechci ti vidět, až bude lézt nebo si bude hračky tahat sám, to tu bude džungle 😂
@pe_tu_ss_ka nas maly byl trochu nevrly a asi mesic byly hrozne noci. Ted ale jsou taky hrozne, asi tusil, ze mel mit tuto stredu ocko 😅 jinak taky drzim pesti 😊 my uz zase thuyujeme ch30 😉
@malecek ten nas uz nezopakoval, asi se urazil,.ze jsem ten jeho vykon nevidela 😂
@priefi malej bere homeopatika na bolení bříška a zažívání - dneska se luxusně 💩 a zase u táty na ruce 😂 tak mu asi další přidávat nebudu.. Budu doufat a věřit, že to zase zvládne.. I když my možná odložíme, ale spíš kvůli mě.. Začalo mě bolet v krku, tak čekám, co z toho bude..🤷
Jinak ten náš se taky spletl jen jednou, od té doby se tak kolébá, až to skoro dotočí, ale má z nás vysloveně prdel, protože pak nad ním sedíme a povzbuzujeme a čekáme a on se nám směje 😂
@pe_tu_ss_ka máme to obdobně. Vždycky hodím prat, když mala usne přehodit do sušičky, dřív jsem nedávala všechno do myčky, ale třeba hrnce myla ruco teď tam hazim úplně všechno, pac jsem ráda, že stihnu občas uvařit a vyklidit myčku v mezičase.. Všude se válí hadrove plínky, kdyby malá ublinkla.. A taky hračky jsou všude. Kočárek mám ten terasovy doma a když je třeba uspim i v něm.. Minule jsme ho používali v noci.. Takže se tahá bordel z venci 🙄je fakt, že jsme pořád teď na procházkách nebo na zahradě, ale jako no je to teda mazec, nedovedu si představit, jak to dělá @bemo.
@pe_tu_ss_ka a co mate za homeo na brisko? Nas prdolka potrebuje pomahat s kakanim, je chudinka zaprdikovany. Treba se i vykaka sam, ale jeste tam zustanou nejake prdiky a kakanky a bud se trapi, anebo mu musim pomoct. Pouzivame sab simplex 3x denne, zdalo se mi, ze uz to je lepsi a ted to je zase horsi. No... me taky zacalo skrabat v krku, takze uvidime, co do stredy bude. Ale snad nebudeme nemocni. Uvidime. Kdyz tak napisu dr.mail, ze jsem nemocna, co s tim.
Vidim, ze to je u Vas stejne, je sranda, jak z nas maji pobav, ze.... uz skoro tam a je bac na zada a chlame se tomu
@priefi máme LikoKid a teď jsme zkusili i na zažívání BellyKid (a po tomhle se dneska do hodiny pěkně posrandil), taky je zaprděný, dávám mu před každým kojením Balonix med a to prdí, jak starej chlap 😁 jinak tyhle homeopatika mají na různé problémy, ségra má odzkoušené na prořezávání zoubků a ty se jmenují Chamokid, také už je máme doma připravené a taky máme na imunitu VaccinoKid, ale ten jsme ještě nepoužili, malej si zatím imunitu drží dobrou.. neměl ani rýmu, přišla jsem an to, že to co mu chroptí v nose, je vdechlé mléko, vždy když při cvičení brečí, tak u jdou ven bílé holuby 😂
@halasovci007
@pe_tu_ss_ka holky u nás je to podobný. Jen těch věcí je víc. Hračky tahají všichni a všude a do toho se furt válí někde knížky, noty, tašky do školy a batohy na výlet, prostě všeho fakt hodně. I na té spotřebě jídla, prádla, oblečení. Mám dvě sady nádobí a 100 % si koupím letos další. Peru téměř každý den, včera jsem upekla kynuté skořicové šneky, všichni je u nás milují a bylo jich 35 a za hodinu se po nich jen zaprášilo a to jsem neměla ani jeden 😀 Přijde že mi že celý den něco dělám a sednu si fakt jen ke snídani, obědu a večeři a večer když čtu. Ale vidět to u nás není. Bordel vsedě kam se podívám. Ale upřímně, mě to až tak netrápí, dokážu se nad to povznést a raději si užiju hezký den s dětmi. Domácí práce jsou takové nevděčné, zabere to spoustu času, ale vidět to bude až je přestanete dělat. Doma vlastně pořád jen nestíhám a vím že asi nikdy ani stíhat nebudu, ale to myslím je u všech stejné.
Ale můžu vám říct, že jsem si to užila, za 2,5 hodiny byli zpátky a já jsem se na ně tak moc těšila. Udělala jsem naším dort, zítra mají narozeniny a konečně dala do země papriky a zasela špenát.
@bemo jsi fakt dobrá.. Už sis zvykla být v jednom kole a je vidět, že děti jsou na prvním místě. Za chvíli se ti stýská.. Od doby kdy máme malou se ridím se heslem - bordel v bytě (domě) šťastné dítě 😅 naleštěné kohoutky vždy holt budou až tak za dvacet let. 🤣 Když je to jen provozní nepořádek tak to furt jde. Rukám si, že zatím nemáme hnůj na kydani tak ok 🤣 ale kde jsou ty časy kdy bylo naklizeno a napeceno 😅😂 a ty ještě peces ve velkém. Prozrad na čem frcis 🤣🤣 ja včera po 3h uspavani padla za vlast v půl 11..
@halasovci007 taky jsem měla na jazyku ať nam poradí na čem jede 😍😍
Já taky doma nemám naklizeno. Tudíž šťastné dítě 😂😂
Včera jsem povysavala a povytirala celý barák a uklidila koupelnu a cítila jsem se jak king kolik jsem toho zvládla 😂😂😂😂
@malecek tak to taky si king. Taky si tak vždycky připadám když se mi podaří uspat a něco udělat. Nejhorší je, že kdyby fakt spala v kočárku doma já bych stihla všechno, ale my jezdíme do terénu takže ona se vyspi, já uchodim a pak vstane a je odpocata a ja ko. Jako třeba dneska přes 15tisic kroku. Z malého výletu stal se maraton 😅.. A máme veselý večer, teď mi alespoň na usnula v náručí, nechám ji ať se prospi než ji zkusím dát do postýlky, bojím se že zas začne plakát, ma briskobol, takže kakala s trubicku, chudinka tlačila celá ruda, to jsou ty moje včerejší nudle od vietnamce, že jsem si radši nekoupila ve městě susenku 🙄😖😓 alespoň skouknu konika, malá se prospi a jedem nanovo..
Devcata tak vcera jsme spali od 19.30 do pul 8 😃😃 3x sem vstavala a sla se na ni podivat. To uz mi usina kolem 19h stylem... dam do postylky pusinku dobrou noc to uz asi talhle 2 mesice ale do predevcera se jednou budila .... 🙂🙂 tak snad ji to vydrzi..
@halasovci007 prosim te ty mas hodinky na mereni kroku jsi psala ze? Me se totiz stava ze kdyz tlacim kocar ze mi to ty kroky nepocita asi jak se drzim ze to nevnima tem pohyb nestalo se ti to nekdy?

@halasovci007 držím palce, at malicke pupinky co nejdrive zmizi 🙂 no malej je kyselina, a mě asi teče smetana, i když je o 7 týdnů narozený dřív, tak už skoro dohnal bratrance, který se narodil jen o 3 týdny před ním a v termínu.. teď ve středu ho čeká Montreal a druhá hexa... tak jsem zvědavá o kolik vyrostl, protože už nosí velikost 68 a je mu akorát 🙊