icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
25. kvě 2019

A u těchto se bavím a mám je ráda

malecek
25. kvě 2019

@zzuzzana1 ty náramky prý nejlépe měří když jsou na noze 🙈

malecek
25. kvě 2019

@halasovci007 u nás je to podobné, nejlépe spí v kočárku, když se vozí, jenže ho z 99,9% vozím já, takže Ada je v plné síle vyspany a já taky ko.

halasovci007
25. kvě 2019

@zzuzzana1 jj taky mi to nepočítá proto je nosím v kapse 😅 už jsem nad tím vyzrala takhle. Mám totiž i krokoměr na mobilu a štvalo mě, že ho nemám furt u sebe a tím pádem mám zkreslené informace a hodinky svindluji u kočárku tak je nosím v kapse 😅

halasovci007
25. kvě 2019

@malecek já si snad kvůli ten receptu budu muset založit instsgram. Už takhle nestíhám fcb a Konika jen když houpu, mám špici na ruce a nebo fakt takhle večer 😅

bemo
25. kvě 2019

@malecek
@halasovci007 zatím na ničem nejedu, ale někdy by se to hodilo 😀 Jen jsem fakt zvyklá pořád jet dokud to jde. Ale nejsem žádný workoholik, umím a ráda si i odpočinu. Ale když mám někdy možnost dělat něco bez dětí, tak toho ráda využiju, jen je těch dní do roka fakt pár. A proto se pak na děti strašně moc těším. Taky bych měla doma ráda naklizeno, ale prostě na všechno čas není a tohle není tolik důležité. Říkám si že prostě teď ty děti rostou a potřebují nás nejvíc, na úklid a dům a takové to zkrášlování bude čas potom a jestli ne, tak se nedá nic dělat 🙂
@malecek taky jsi King, tolik práce jsi zvládla.
@zzuzzana1 moje nejstarší dcera má také ty hodinky a si je jednou půjčila a taky mi to nepočítalo při vození kočárku.

halasovci007
25. kvě 2019

@malecek přesně. Oba by vozidla i mamka ale já chodím s ní. 😅 Takže pokecáme ale neudělám nic a jsem ko i když s ní nechodím až tolik-má bolavé koleno.

malecek
25. kvě 2019

@halasovci007 já chodím na fb jen na skupiny a podívat co je nového u kamosek jinak čumím furt na insta.

pe_tu_ss_ka
25. kvě 2019

@bemo
@halasovci007 já si je vždy zapnula na poutko od kalhot, kde se nosí pásek.. Pak počítali kroky u kočárku 🙂

zzuzzana1
26. kvě 2019

@malecek tyyy jo dekuji tech je, super😊👍 jooo to sem prave taky slyslea ale takovy krasny hodinky so prece nedam na.nohy🤣🤣

malecek
26. kvě 2019

@zzuzzana1 jaký typ náramků používáš?

zzuzzana1
26. kvě 2019

@malecek tenhle

krisatko
26. kvě 2019

@veselaopicka takový uspávání bych taky chtěla. U nás už delší dobu chování na rukách plus písnička, případně u kojení usne...

malecek
26. kvě 2019

@krisatko u nás se jede na dešti z bílého šumu

krisatko
26. kvě 2019

@malecek zkoušela jsem kdysi Bílý šum z YouTube, nemělo úspěch

veselaopicka
26. kvě 2019

@krisatko ja jsem to takhle prave nechtela.. kamosky malej jinak nez v naruci neusne takze ona treba v 11 vecer uspava..ja vetsinou dam v 7 do postylky a zacnu uklizet. Veset pradlo.. navecerim se...protoze pres den mi kolikrat spi max hodinu nekdy ani to ne... ale to mi nevadi ...

krisatko
26. kvě 2019

@veselaopicka já si to tak taky představovala a malá tak i usínala, ale po 3 měsíci se to změnilo. Ale není to tak že bych musela uspávat třeba hodinu nebo dvě. Zazpíváme "černé oči" a "ho ho watanay" a malá chrní. Pokud neusne vím že ještě není dost najezená a jdeme se docpat :D

fly80
26. kvě 2019

Ahojky holky. Dneska je fakt den debil. Víkend jsme byly samy a Viky šíleně zlobila. Dneska ráno ve čtyři se vzbudila Rozka na jídlo a pak začala kaslat jak blázen. Pomohlo, až když sem jí takhle v noci vynesla zabalenou ven. Byla zima, tak jí udělal dobře ten studený vzduch. Dneska je ten kašel horší. Vždycky když usne, začne kaslat a za chvilku jí to probudí. Takze je unavená jak blázen. Do toho mi starší vypila půl lahvičky vitamínu D. Vůbec nechápu, proč to udělala. Ona jen říkala, že jí to chutná. No fakt den. Snad bude noc lepší

halasovci007
26. kvě 2019

@fly80 někdy se to tak blbě sejde. Víc věcí najednou. Držím palce ať je líp.. 😉

fly80
26. kvě 2019

@halasovci007 ještě jednou díky ❤️ prosimte, jaký máš ten zvlhčovač? Musím něco koupit, radši.

zzuzzana1
26. kvě 2019

@fly80 ja mam tenhle , kdyz jsme h9 kupovali mel ze vsech nejvetsi nadobku na vodu

fly80
26. kvě 2019

@zzuzzana1 díky, mrknu 😉

halasovci007
26. kvě 2019

@fly80 my máme toto. Volila jsem ho že tři co měli v elektru, protože se dá regulovat na kolik % ti chceš zvlhcit a měl největší nádobu na vodu ze všech 3.

fly80
26. kvě 2019

@halasovci007 taky díky. To budu mít sakra co dělat dneska.

halasovci007
26. kvě 2019

@fly80 snad to bude lepší když si tam dala ty mokrý plínky, jen fakt radim dát ručník, vydrží dyl mokrý.. Malá se prospi a bude dobře uvidíš..

fly80
26. kvě 2019

@zzuzzana1
@halasovci007 holky a mám vybírat i podle toho, jakou páru to vypouští. Některé jen studenou, jiné zas teplou. Co je lepší?

halasovci007
26. kvě 2019

@fly80 popravdě nám to ten prodavač ani neřekl, že existuje víc druhů. Nám to vypouští teplou a kupovali jsme to v zimě tak to bylo příjemný, že to fouká teplicko. Ale na léto bych asi zase volila studenou.. V létě se ohřívat nechceš..

fly80
26. kvě 2019

@halasovci007 no právě sem si to říkala. Jenže ty, kde se dá volit jestli teplou nebo studenou jsou drahé. Koupím tedy jen se studenou. V zimě topime 😂😂😂

halasovci007
26. kvě 2019

@fly80 to my taky topime, ale teplicko máme rádi a to byl asi právě ten problém, že topime i v pokojíku kde spíme na 23..

pe_tu_ss_ka
26. kvě 2019

@fly80 někde jsem četla radu, že stačí buď otevřít okno, a nebo mrazák a samozřejmě prcka obléknout.. Držím palce, ať jste brzy fit 🙂

Strana