Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@halasovci007 a dáváš vody tak že ji má třeba jen do půl stehen (v leze myšleno)? No malá je teď taky samej pupínek. Asi potnicky. Netuším.
@krisatko já jsem ještě nedávala, dnes jsem chtěla poprvé, neklaplo to.. ale máme fakt minibazenek.. Malá se tam ani nevejde na dylku..
@fly80 vidíš to, šikulka. A mě straší kamarádky dvě, že nám dudlík zkazí kojení, že způsobuje bojkot.. No zatím jsme to pokazdy ustaly. Jenže já prostě jí ho neumím vzít když pláče, dudlík ji uklidní..
@halasovci007 blbost. To se říká u novorozence. Takhle velké co máme my už dost dobře ví, jak se najíst 😉 Mě pořád takhle někdo stresoval u první dcerky. Teď už to nikdo ani nezkousi 😉
@fly80 já jsem ji ho stejně nevzala. Aby mi tady několik hodin nebo dní probrecela to jako bych teda nesnesla. To by mi utrhlo srdce i uši. A kojime pořád, občas se nechce kojit tak si dá za dyl, ale myslím, že půd sebezáchovy je silnější.
@halasovci007 no jasný 😉 první měla dudla už od porodnice a kojila sem jí do roka a ještě kousek. Takový chytroliny neposlouchej. Víš jak. Jedním uchem dovnitř, druhým ven
@fly80 asi jako mi teď všichni horem dolem cpou ať dávám čaj když je vedro. Stejně ji čaj nedám. Prostě dřív se to dělalo a nemůžou pochopit, že dnes je to jinak.
@halasovci007 to mi cpe při každé návštěvě tchán.... "A už ji dáváte aji čaj?" 😂😂 Neeee nedáváme a dávat nebudem. Stačí mlíko nebo voda.
@halasovci007 myslím, že když si to budeš dělat tak, jak uznáš za vhodné ty, je to nejlepší. Mě radili na toho dudlika, že když ho nechce, mám ho namacet do medu 😂😂😂 Já druhou stranu je pravda, že u Rozky nic moc neřeším. U první sem měla nacteno, co se podle nejnovějších trendů smí a nesmí a jela podle toho toho. Teď budu a dělám všechno tak, jak chci a jak uzmam za vhodné. Rozce jsem teď cajik dávala, hermankovej. Ale ona neumí z flašky, tak si s tím spíš vyplachovala pusu. Měla laringitidu a jak kaslala, tak hrozně chraptela. Tak mi to poradila doktorka, že jí to zklidní krk. Nevím, do jaké míry to fungovalo, ale je pravda, že za dva dny byla OK 👌
@pe_tu_ss_ka ta mokra plenka je dobrá to zkusím, já právě taky nechci používat. Kamarádka zapla a hned po první jízdě malá nemocná 😐
@malecek to máš naprostou pravdu. Hele, první dceři je skoro šest. Když byla tahle maličká, tak nám doktorka doporučila, začít s příkrmy po půl roce. Že to sice dřív bylo ve čtyřech měsících, ale zjistilo se, že až v půl roce je to lepší. A teď doporučuje ve čtyřech měsících, protože se přišlo na to, že je to lepší 😂😂😂 Jak jako 😂😂😂 To je jak petiletka. Střídá se to tak, že na to prdim a dám jí najíst, až se mi bude zdát, že už má na něco chuť
Ahojky holky, u nás začla zahradnická sezona a naprosto nic nestíhá - vůbec sem teď nechodím ... Manžel je pořád někde na cvičení takže já s dětma válčím sama, zahrada zvířata, Matýsek má 3x týdně tréninky a k tomu každý víkend zápas a já nevím co dřív :Đ Takže jen píšu že žijem a že se máme dobře 🙂
@malecek nepouzivam .. radsi otevru okynko. Prehodila sem decku pred madlo vejcete aby na ni netahlo. Jelu jsme vcera rano k segre 4.5h a zvladli sme to...
@locika13 ja si ho prave kooupila se sedackou prave kuli tomu abych nemusela poutat. A vcera kdyz jsem jela k segre 4.5h cesta pac sme zustali u Litomysle vyset hodinu a neco v zacpe tak sem si ji dala do predu a pripoutala pasem. Nekdo mi tu poslal ten odkaz ze pak nemuze poradne dychat a tak z toho mam strach.. jeste moznost ze si dam zrcatko do zadu a budu si ji hlidat.. ale izofixu se zbavovat nechci.
@halasovci007 mi jednou sebral pri bojkotu manzel dudliky, takze rvalo mrne a ja na nej, ze chci dudliky 😂😂😂 tak mi je vratil
@veselaopicka zrcátko máme a je úplně super 👌 jinak já bych isofix pryč nedala, radši bych se ohlédla po tom klíně pod isofix, abys měla sedačku vodorovně se silnicí..
@veselaopicka zrcátko je super moc doporučuji.

@krisatko my letos bazének.. Dneska jsem ji už chtěla cachtat ale nějak na to nedošlo neb chtěla kojit pak usnula a spala 3hodiny skoro a pak už nemělo smysl tahat vodu. A hlavně ve velkém bazénu je dost chloru, který neníoc dobrý na citlivou dětskou pokožku. Jelikož máme furt pupínky a vyrážky a celkově citlivou kuzicku, tak raději každý den ty dva kýble do bazénku přitáhnu..