icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
15. čer 2019

@priefi moc děkuji za email 😊

priefi
15. čer 2019

@zetta01 mi stacilo jednou jist zmrazenou polevku, resp.tu mrkev v ni a ta mrkev po tom rozmrazeni chutnala fakt hnusne, takze verim, ze to bylo vodnatejsi

priefi
15. čer 2019

@pe_tu_ss_ka neni vubec zac 😊 (doufam, ze prisly 2 😅)

pe_tu_ss_ka
15. čer 2019

@priefi ano, přišly oba.. Dneska už máme doma i knížku Bible dětských příkrmů, tak budu kombinovat s těmi informacemi z mailů a hlavně pojedu podle malého.. Brokolice s MM a olivovým olejem mu docela jela, snědl za 3 dny od 20-28g.. Tak jsme zvědavá zítra na batát 🙂

malecek
15. čer 2019

@priefi přišel jeden

zzuzzana1
16. čer 2019

@priefi me taky jede

fly80
16. čer 2019

Když je řeč o prikrmech, tak Rozka včera ochutnala mrkvicku z naší zahrady. Víc toho tedy vyplivla, ale byla roztomilá. Ještě počkáme. Polikat se jí nechtělo.

fly80
16. čer 2019
pe_tu_ss_ka
16. čer 2019

@fly80 já měla prvně cuketo úplně všude, malej se naučil prskat, a hned mě ohodil 😂

krisatko
16. čer 2019

@pe_tu_ss_ka mě malá plive jen když už má dost.....ale popravdě se to moc často nestává mám pocit že kdyby mohla sni vagón jídla a ještě si přidá 😂

pe_tu_ss_ka
16. čer 2019

@krisatko no dneska měl prcek batát, a ten teda téměř snědl, zbylo nějakých 8g z 60g.. Tak jsem zvědavá, jak rychle poroste to množství jídla 😄 ségry malej, vždy úplně vrčí ze sedačky, když pomalu nabírají a on to snad rovnou polyká 😂

krisatko
16. čer 2019

@pe_tu_ss_ka jooo ona taky nadává že nabiram pomalu 😁

veselaopicka
16. čer 2019

@fly80 taky jsme dneska mrvicku papali ale zkuseli jsme od hippu prikrm ten prvni a z nemecka... teda jako kdybych mohla tak ji to snim
Mne to chutnalo. Ale teda nejak nezvladala ovladat jazyk takze toho slo hromadu ven ale ty 3 lzicky dala... jen asi musi pochopit ze i jazyk musi pouzit. Ale teda mrkev vsude. Zitra dame vic a uvidime..

veselaopicka
16. čer 2019

@pe_tu_ss_ka mas nejaky meil s prikrmy? Neposlala by si mi ?

pe_tu_ss_ka
16. čer 2019

@veselaopicka mám od @priefi, ale snad nebude vadit, když pošlu dál 🙂 napiš mi, prosím, email a pošlu ti 🙂

veselaopicka
16. čer 2019

@pe_tu_ss_ka shanie@seznam.cz dekuji moc

krisatko
16. čer 2019

Teda holky... co cvičíme vojtovku @pe_tu_ss_ka tak mám problém malou udržet vzhůru do sedmi... Včera mi vytuhla v 6 v kočáře, dneska jsem se to snažila natáhnout aspoň do půl 7 jak jsme byly zvyklé, ale stálo mě to akorát řev... co s tím? Já nechci aby chodila tak brzo spát.... pak se vzbudí ve 3 a bude čumákovat .....

pe_tu_ss_ka
16. čer 2019

@krisatko no na malého to už tak nepůsobí.. Většinous ním cvičím když po spaní a před jídlem, kdy ještě nemá úplně těm velký hlad.. On mi při tom stejně vynadá, a pak se s chutí nají a pak si hraje.. Malej má svůj "režim a hodinky", takže jíst dostává kolem 20 a kolem půl 9 už spí.. Spíš mám občas problém ho vůbec udržet.. Dneska se. Semnou pěkně přetahoval, začínáit děsnou sílu.. 😮

krisatko
17. čer 2019

@pe_tu_ss_ka tak to u nás se už nenadava ona se u toho řehni 😂 aji jsem se musela ptát rehabky jestli to vůbec dělám dobře když u toho nebrečí 😁

pe_tu_ss_ka
17. čer 2019

@krisatko no on má dny kdy se směje a u toho vykecává, a pak dny kdy řve, a co se naučil, že má jako dvě ruce, tak s ní a mlátí a štípe, a to nejen nás přes den, ale i při tom cvičení se začal vzpírat, štípat, vztekat a mlátit rukama 😂 jako nechtěla bych cvičit až malý bude mít víc kg a bude starší.. To musí být krocení zvěře 🙈😂

ange_de_la_morte
17. čer 2019

@malecek : já dávám nejčastěji bio řepkový nebo bio slunečnicový, olivový někdy - přijde mi že to hrozně ovlivní chuť

veselaopicka
17. čer 2019

@krisatko mame to stejne..jednou za tejden mi usne v 18h a spi az do rana.. jinak chodi v 19h spat a kolikrat ji mam problem udrzet uz od pul 7...ale dyz nekde jsme tak nejdele v 18h jedeme dom jinak uz jedeme s muzikou

halasovci007
17. čer 2019

@priefi moc děkuji za info mailik mám co studovat.

Já nějak nestíhám malá teď furt brečí. Mám ošetření, že už porostou zuby. Máte někdo už zoubky?

pe_tu_ss_ka
17. čer 2019

@halasovci007 zatím ještě ne, ale vždy má dny kdy řve a neví, co by strčil do pusy a brousil a dny kd ykdy je úplný klid.. Ale má užuž delší čas naznačené 2 čárky dole a přijde mi,za už se mu dělají čárky i nahoře ..🤔

malecek
17. čer 2019

@ange_de_la_morte jj to je pravda olivový dost změní chuť . Nemáš foto těch bio olejů? Nikdy jsem nekupovala

zzuzzana1
17. čer 2019

Holky a co rikkate do tech prikrmu bio kokosovy olej?

halasovci007
17. čer 2019

@pe_tu_ss_ka takže myslíš, že to přejde. Já jsem už na čápa dneska. Pořád brečela. Nechci ji nechávat vybrecet, ale ona brečí furt a všude. V kočárku, v lehátku, v postýlce, na ruce chvíli ticho a pak opět brek. Pak teda usne a za chvíli na novo. Prso nechce to si cucne a nechce. Chjo dneska teda mám fakt krizi. Přitom včera měla prujem, vtakze zacpana by být neměla a ten může byzlt právě i k rostoucím zoubkům. Tak houpu nohou a doufám že usne alespoň na půl hodiny abych se stihla už naobedvat dneska.

pe_tu_ss_ka
17. čer 2019

@halasovci007 no nás vždy zachránil calgel na dásně a homeopatika chamokid (to jsou myslím, ty na zuby), dáváme je jen když opravdu pláče a je tam dávka max. 10x denně 6 kapek a při problémech se může co 15 minut.. Takže jsme si je šetřili vždy na večer, kdy spoustěl.. Jen 2x to měl celodenní, tak jsme dávali s rozmezím i přes den.. A taky z mrazáku kousátko.. Držím palce, ať je brzy dobře

pe_tu_ss_ka
17. čer 2019

@zzuzzana1 tak to úplně nevím, vždy jsem ho používala jen na sladké pečení a max do jídla, kam jsem dávala i kokos. smetanu.. Je to dost aromatické.. A pořád je to druh ořech, a nevím, jak s alergií.. 🙄 Třeba poradí někdo zkušenější 🙂

krisatko
17. čer 2019

@halasovci007 my dva už měsíc a další 4 nachystaný na prořezání

Strana