Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@pe_tu_ss_ka pozor na to kousatko v mrazáku... jen do lednice jsem cetla🙂
@halasovci007 hele, u nás dnes podobne. Před dopoledním spaním hysterak, malý měl ráno i trochu teplotku a na dasnickach má zdurele čárky. Jsem úplně vyflusla...
@lindikova no my ho nenecháváme úplně zmrznout, vždy jen v sáčku a na chvíli, aby jsme urychlili vychlazení 🙂
@malecek @zzuzzana1 a ktery (nazev predmetu), jak se dostanu k pc, poslu ten, co Vam neprisel (mame ted krapet problem a netem, tak to mozna spadlo v dobe odeslani)
@pe_tu_ss_ka to vis, ze nebude vadit 😉
@halasovci007 nz, prisly oba?
@pe_tu_ss_ka děkuji
@krisatko a jak to snáší?
@krisatko akobatka 😅👌
@lindikova vítej v klubu snad bude dnes líp 🤨💪
@pe_tu_ss_ka já mám ty kousátka furt v lednici v sáčku. My jsme teda 3 dostali a jedno koupili takže je tocim.
@priefi jj mě přišly oba, děkuji
@halasovci007 my posledni dobou taky mame doma nespokojene mimco. Muze to byt tim ockem, teplem, zoubky, nebo kombinaci. Mam pocit, ze se zoubky rysuji
@halasovci007 ty zuby? Docela dobře. Jen než se ty dva první prořezaly tak byla fakt uplakanek. Takže aspoň vím že až bude zas řvoun tak se to prořezává. Nachlazený kousatko úspěch nemělo. Radši si tam rve ruky
Tak jsem si dnes užila první kousanec, vlastně rovnou dva. Při večerním kojení se kroutila jak žížala, hulákala u toho, mlátila kolem sebe rukama. Myslela jsem si že prdíky tak jsem to tolerovala až do doby, kdy mě ale uplně mooc kousla a dvakrát za sebou. Snažila jsem se ji potom teda uspat klasicky, houpajdo a písničky... No už skoro spala a zas začla kopat nohama. Tož jsem to vzdala, dala ji do postýlky a šla si udělat večeři. Opět proběhlo akrobatické cvičení :D Takže jsem ji šla "opravit" nechala ji na bříšku ale rovně... Asi 5 minut se tam převalovala ze strany na stranu, i koně pásla až nakonec padla za vlast :D Poprvé od asi 2 měsíců usla sama v postýlce....
@priefi dnes uz bylo podstatně líp, ale zase kakani přes trubicku a tak často jako teď mi nekakala nikdy tak si myslím jestli to není k těm zubum už mno.
@krisatko my zuby nemáme a nachlazeny kousátko řve do pusy jak diva. 😅 Každý mimčo je jiný mno
@krisatko u nás teda už se taky spí tuk tuk a já teda ciham na komara, aby malou nevysaval. Až ho dostanu bude z něj placka. 😅To gratuluji mě se minule podařilo ji přesunout do postýlky a dnes taky pac mam hrůzu, že minule se v noci začala dusit slinou, tak ať je v postýlce kde je monitor dechu.
Ahoj holky. Takový dotaz, máte v plánu s miminkem dovolenou třeba i moře? Manžel mě v týdnu tak nahlodal a tak moc by se mi chtělo. Jen bych měla strach z cesty a vůbec aby byli všichni zdraví.
@bemo az ji budou treba 3 roky.. podle me ted si to nikdo neuzije.. a ona z toho nema rozum a cesta? Jela sem s malou ted do Tabora tj od nas 190km jedna cesta a sileny.. sice ona to zvladala dobre sice sem musela hodne zastavovat ale ja byla nervni jak pes. Nedokazu si predstavit treba 900km...
Tak je to tady. Dneska už jen brečí, ruky z pusy nevytahne. Co nevidět čekám další zub venku
@malecek : oleje kupuju v DM - značka většinou DM Bio ( hledej v regále zdravé výživy ne u dětského)
@bemo : my dovolenou letos vypouštíme - máme v plánu nějaký prodloužený víkend v Jeseníkách nebo na Vysočine a jinak budu 10 dní u taťky ( on jede s manželou pryč tak kvůli zahradě) - a to je dovča i s luxusním bazénem :Đ a 8 dní u mamky v Jižních Čechách ... Klárka má teď problém s cestováním - i na 50km stojíme třeba 3x , rekord byl 4x na 30 km .. vůbec nevím jak zvládnem tu cestu k mamce do Jižních Čech :/ myslela jsem že bychom jeli na noc, ale teď jsme se o víkendu vraceli od švagrové z oslavy večer a cestování bylo ještě horší
@ange_de_la_morte to ti nezávidím, jak je stará ted? jestli to není to období kdy i ta naše cácora nevydržela ani 20km... teď už je to zase dobrý, má na okně stínítka s ledovým královstvím a plyšovýho jednorožce tak má o zábavu postaráno, dokonce občas i samovolně usne...
@ange_de_la_morte to ti tedy nezávidím. Malý byl jednu dobu taky trošku plačtivý, ale hlavně tehdy když jsem neodhadla oblečení a bylo mu horko. Teď už je v pohodě, buď si hraje nebo chrní.
@ange_de_la_morte super děkuji.
My byli na veletrhu v Nemecku cca 700km, kdyz malymu byly 2 mesice a v pohode... Dovca proc ne, 😉
@malecek jeee to kulich 😘 a máme stejné body 😄

Ad usínání/uspávání... Dneska zase jinak, spát se nechtělo. Tak jsem ji dala do postýlky (podotýkám normálně rovně 😂 ) a po 15 minutách tam najdu tohle 😂😅