icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

malecek
20. čer 2019

@priefi došly už oba ten druhý došel druhý den

halasovci007
20. čer 2019

@malecek to je haro 😍 fešák

priefi
20. čer 2019

@malecek to je divne 😅

ange_de_la_morte
20. čer 2019

@krisatko : za 10 dní bude mít 5 měsíců , ona má tak stínítko i hračky , ale jí je to jedno, i starší si s ní po cestě povídá a dělá blbiny s hračkou a je to k ničemu, no já doufám že to přejde, je to pro nás dost svazující

malecek
20. čer 2019

@priefi já právě myslela že jsi doposilala 😂

krisatko
20. čer 2019

@ange_de_la_morte to by mohlo být ono.... zhruba tak ten 4-5 měsíc... jooo to určitě přejde 😉

Nám dneska přidala další cvik na vojtovce, jenže malá už skoro leze - dozadu už to umí perfektně, dopředu dneska začala, povedlo se zatím dvakrát a paní rehabka říkala, že až bude lozit uplně tak už to asi utnem pač se s ni nedomluvíme. No už dneska se vzpírala jak blázen a vztekla se tak, že už jsme nemohli pokračovat :-/

malecek
20. čer 2019

@ange_de_la_morte jj u nás byla krize v autě taky nejvíce kolem 4-5 měs jak u @krisatko pak jak by utlo.

malecek
20. čer 2019

Víte jak se pozná hosip level milion? Když jedete babičce ukázat super novou piratku na hlavu a k babičce přijdete s plínkou na hlavě protože matka má v hlavě vykojeno a piratka je doma na stole 🙈🙈🙈🙈

krisatko
20. čer 2019

@malecek ty jo, nosítkujete i v těch vedrech? já mám co dělat abych se od malé odlepila jen po kojení....

zzuzzana1
20. čer 2019

Holky blbej dotaz ale.prece kdyz chci udelat na prikrm hrasek a koupím mrazeny tak tim padem to mam jen na jedno jidlo a uz nemuzu znovu uvareme zamrazit ze jo?

krisatko
20. čer 2019

@zzuzzana1 vidíš to mě nenapadlo...

zzuzzana1
20. čer 2019

@krisatko nooo prave me az ted kdyz mam doma mrazeny hrasek, spenat domaci zamrazeny 🤣🤣a mrazila jsi znovu nebo jsi jeste nedela?

pe_tu_ss_ka
20. čer 2019

@krisatko no malej se taky začal hodně vzpírat.. Je to pěknej boj.. Už taky začíná couvat a cpát kolena pod bříško.. Tak jsem zvědavá, kdy půjdeme my naposled.. Ta naše fyzioterapeutka si zlomila ruku a přešly jsme ke kolegyni a ta mi řekla, že si mám nechat ještě napsat tak 6 nebo 7 dalších rehabilitací.. A to už jsme byly 9x..🙄

krisatko
20. čer 2019

@pe_tu_ss_ka já mám napsanou na příští týden a pak až 19.7. a pak se asi uvidí. rehabka bude mít dovču, tak jsem si dělala srandu, že to už dojde po svých v tom červenci :D

krisatko
20. čer 2019

@zzuzzana1 já se teda přiznám, já to zamrazila :D vubec mě to nenapadlo...

malecek
20. čer 2019

@krisatko
@zzuzzana1 úplná trága to asi nebude to znovu zmrazit.

pe_tu_ss_ka
20. čer 2019

@krisatko to by byla sranda 😄 dneska jsme projížděli s partnerem videa a fotky z nemocnice... A normálně jsem zase brečela, jak byl mrňavej a sama hadička.. A teď je to takovej skoro 8kg habán 😍

malecek
20. čer 2019

@krisatko jo 😂 sice ne dlouho, ale v pohodě. Nepláče tak mu horko není s když ho vytáhnu tak má jen trošku vlhké tričko jinak pohoda.

krisatko
20. čer 2019

@malecek já nesla naposledy před měsícem a něco a i tak jsme byly obě durch :D

malecek
20. čer 2019

Holky mě zas dneska dostala tchýně, zas dotaz kdy už jako začnu dávat UM. Odpověděla jsem že nikdy 😂 že nechápu proč , tak klasická odpověď no že už bych jako měla pomalu dokrmovat 🙈 tvl však má skoro 9 kilo, a moje poznámka že chci ještě dlouho kojit nebyla vzata vážně 😱 mě jednou odvezou.

malecek
20. čer 2019

@krisatko jj sauna zadarmo 😂

fly80
20. čer 2019

@malecek já mám naštěstí tchyni pravý opak. Říkám, že bych ráda alespoň občas dala UM a dostanu od ní skoro vynadano 😂

fly80
20. čer 2019

@krisatko zrovna dneska sem musela mít malou v manduce. Chudinka byla úplně splavena. A já taky. A to měla jen tričko s krátkým a plinku.

fly80
20. čer 2019

Ale holky. Dneska mě potěšila taková starší paní. Měla se. A malou v manduce a nakupovali sme v Kik. A paní se tak na nás koukala, čekala sem nějakou inteligentní narazku a ona řekla. Těm miminkum je stejně takhle nejlíp 😍

zzuzzana1
21. čer 2019

@krisatko tak ja asi taky namrazim nebi uvidim co s tim pujde udělat, nozna ho tkusim nejak rozkuchat na vic casti a vytahovat postupne , n9 uvidím , dekuji

ange_de_la_morte
21. čer 2019

@krisatko :já nosím - někdy to jinak nejde, ale jsme splavené obě ... nicméně minulý týden jsem pořídila k šátku ještě nové Kibičko ( Princess - tomu vzoru jsem nemohla odolat :D) - přijde mi že v nosítku není tak mokrá když ji vytáhnu ... ale ji to jinak nevadí, klidně spí ( v kočáru moc nehrozí)

@zzuzzana1 : nene znovu už nemrazit, tak uvař jen hrstku hrášku na jedno jídlo a přimíchej k ostatnímu do misky

veselaopicka
21. čer 2019

@fly80 a mne v tom doslova rve.

V nositku i v satku. Ale kdyby sem ji talhle.nosila a ona jak se poti tak by byla v turanu osypana cela. Podle.me se maji nejlepe v korbe kde se muzou natahnout. Nasi v no vydrzi dlouho i oproti vajcku.

fly80
21. čer 2019

@veselaopicka hele, Rozka taky není úplně nosicí tip. Že by rvala, to ne, ale jak píšeš, radši se rozvalí v kočárku. V nositku nikdy ani neusnula.

veselaopicka
21. čer 2019

@fly80 ta nase potvora hodi ruce nad hlavu roztahne nohy a chrni 😃😃😃

veselaopicka
21. čer 2019

@fly80 ted se.naucila nohama mlatit do postylky ... pravidelne v 5 rano 😃 a nebo jak cestuje tak seji nphy sprajcou meti spruclema a uz je nevytahne tak rev

Strana