icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
25. čer 2019

Holky Klárka štípe hrozně - u kojení, snažím se ji cpát do ruky kojící korále a je to trošku lepší ale kolikrát mně tak štípne až vyjeknu, prsa mám fialové a plné škrábanců, ještě že zatím nemá zuby protože to už bych s kojením asi sekla

ange_de_la_morte
25. čer 2019

Dnes jdeme na 11:45 na 1. Hexu tak nám držte palečky ať to zvládneme vpohodě

malecek
25. čer 2019

@pe_tu_ss_ka Joo sadisti malí to jsou. Honza taky nosí brýle a jak může hned mu je sundá a nechce dát zpět 😂😂 a Adam se specializuje na kopání, hlavně v posteli jsem jak balón okopana😂😂

malecek
25. čer 2019

@ange_de_la_morte držíme 😘

malecek
25. čer 2019

@ange_de_la_morte u kojení mě Adam tak škrabká 😂 a prso si popleskavá 😂 to dělal i Honza 😂😂

fly80
25. čer 2019

@veselaopicka u nás něco podobného. Usnula taky kolem sedmé, ale pak byla každou hodinu vzhůru až do půlnoci. Tak sem jí přesunula do postýlky a vzbudila se ve tři. A usnula zas ve čtyři a v půl šestý zase vzhůru. Cítím se jak 🧟‍♂️

priefi
25. čer 2019

@ange_de_la_morte mozna kvuli hycum se nebude ockovat 😉 drzim pesti, at to je ok

Miky se hrozne smeje na baf 😅 ale u tatinka staci jen pohled a on jede a pak jeste se starsim se na sebe hlasite smejou. Jinak taky mi skube vlasy a hrozne me stipe, hlavne do rukou

veselaopicka
25. čer 2019

@ange_de_la_morte tak ja jste to zvladli?

krisatko
25. čer 2019

@veselaopicka mě se dneska taky malá budila pláčem tak jsem si ji výjimečně vzala v 22 k sobě .

krisatko
Autor odpověď smazal
veselaopicka
25. čer 2019

Koupila sem podlozku s vodou a super...

priefi
25. čer 2019

@veselaopicka to je super 😉

zuzekk
25. čer 2019

@malecek ale ta je moc pekna!! Barevná a přitom decentní! Odkud je prosim?

lindikova
25. čer 2019

@krisatko je možný, aby tak malá holcicka měla pohled svudnice?🙂))

krisatko
25. čer 2019

@lindikova 😂😂 ona byla už unavená, nespala od půl 8 ráno a k doktorce jsme sly až před 12 hodinou :D

krisatko
Autor odpověď smazal
pe_tu_ss_ka
Autor odpověď smazal
krisatko
25. čer 2019

@pe_tu_ss_ka když na to koukám napadá mě dotaz. Od kdy děti vlastně spí na polštáři?

pe_tu_ss_ka
25. čer 2019

@krisatko tohle je úplně placka, a má ho jen tady v cestovní postýlce.. Normálně spí v kočárku i v postýlce v pokoji jen na plence.. Měl ho tam vlastně jen na ozdobu, když jsem povlekala.. Ale jinak snad nějaký běžnější polštář až někdy po 1 roce, možná ještě později.. 🤷‍♀️

sarinka_nevesta
25. čer 2019

@krisatko nas od narozeni... Spi s nama v posteli

halasovci007
25. čer 2019

@fly80 ta se krásne směje 😍

priefi
25. čer 2019

@krisatko od roku 😉

ange_de_la_morte
26. čer 2019

Holky tak očkování asi docela dobré - včera byla akorát odpoledne hrozně protivná ale jinak dobrý a v noci spinkala krásně. Ani při očkování moc neplakala - jen fakt chvilinku a dobrý.
Jinak ve 4 měsících a 26 dnech - 5650g délku neměřila, já naměřila 65cm ( ale nevím jestli měřím dobře) :Đ .. je to náš drobínek 🙂 váhou už ji předhonila její o 2,5měsíce mladší sestřenice ( naše Klárka je na fotce ta vpravo 🙂)

A kdo má doma takovou chůvu jako my ? 🙂

krisatko
26. čer 2019

@ange_de_la_morte naše malá je ještě drobnější. Teď na 6 m prohlídce 6630 a 65 cm. Ona prostě roste do výšky a je hubeňour po mamce

pe_tu_ss_ka
26. čer 2019

@ange_de_la_morte
@krisatko pěkně vám rostou 🙂 ten náš nedonošenec zase přehodil všechny v našem okolí, v 6m měl fal víc než ty děti narozené v termínu 🙊😂

malecek
26. čer 2019

@krisatko u nás taky od narození u nás v posteli, ale mám ho tak uhnacany, že je jak placka

malecek
26. čer 2019

@ange_de_la_morte u nás Rexík asistuje hlavně u kojení a pořád leze malému do kočárku 😂

malecek
26. čer 2019

U nás je už teď na zdechnuti, Adam se vzbudil už v 5.30 (nejsem na to zvyklá, tak úplně kakao) v šest se posrajdil a pak spal až do osmi. Teď nechtěl doma usnout tak sedím před barákem ve stínu a houpu kočár. 😱

ange_de_la_morte
26. čer 2019

@pe_tu_ss_ka @krisatko: naše Klárka myslím bude spíš vysoká a hubená - má hrozně dlouhé prstíky , i šlapky má podstatně větší než měl Matyášek, no nějak roste tak dobrý 🙂

@krisatko : Klárka spí bez polštáře , cca do 3 měsíců měla v postýlce klín, pak z něj začla sjíždět jak sebou mlela, takže jsme dali pryč ... u mně v posteli je taky bez polštáře - my máme z paměťově pěny a když ji na něj položím tak se ani neproboří - jen je zalomená takže já si posunuju polštář tak že ona je vždy mimo - jen na rovném

Strana